#teamhana

Korang penat tak pagi pagi tengok muka berjerawat , kulit berminyak , kulit tak sekara and kulit tak nampak sihat pun. . 
Dah try macam macam dah product but still tak jalan 😭
.
Rasa macam nak give up je ..
.
Lyn suggest cuba try test korang guna Ainaa skincare insyaAllah dengan penggunaan kotang yang konsisten korak boleh dapatkan KULIT YANG SIHAT 😍
.
Apa2 whatsapp lyn okay 😘
.
.
SyafiqahAina Hafiz Mahamad @nsabeauofficial #nsabeau #ainaserum #ubatjerawat #skincare #jerawat #teamhana #nsasquad #teamkelangit #shahalam #cod #kecantikan #sayajual #malaysia #ainaacosmestic #foundation #cosmestic #makeup #makeupmurah #ainaaagent #ainaserumshahalam #uitm #uitmshahalam #student
Korang penat tak pagi pagi tengok muka berjerawat , kulit berminyak , kulit tak sekara and kulit tak nampak sihat pun. .
Dah try macam macam dah product but still tak jalan 😭
.
Rasa macam nak give up je ..
.
Lyn suggest cuba try test korang guna Ainaa skincare insyaAllah dengan penggunaan kotang yang konsisten korak boleh dapatkan KULIT YANG SIHAT 😍
.
Apa2 whatsapp lyn okay 😘
.
.
SyafiqahAina Hafiz Mahamad @nsabeauofficial #nsabeau #ainaserum #ubatjerawat #skincare #jerawat #teamhana #nsasquad #teamkelangit #shahalam #cod #kecantikan #sayajual #malaysia #ainaacosmestic #foundation #cosmestic #makeup #makeupmurah #ainaaagent #ainaserumshahalam #uitm #uitmshahalam #student
Extreme Net. ♥️🔥
#TeamHana
#DoubleUp
#TurnAroundYear
Extreme Net. ♥️🔥
#TeamHana
#DoubleUp
#TurnAroundYear
WA 90818854 Info/Tempahan 📲

ALANA KOPI JANTAN TULEN

4 BAHAN UTAMA :
🌾KOPI ARABICA
🌾EKSTRAK SUSU KAMBING
🌾EKSTRAK TONGKAT ALI
🌾GINSENG

KEBAIKAN :
🎀Membantu mengimbangi Hormon lelaki
🎀Membantu melancarkan peredaran darah
🎀Mengatasi masalah Darah tinggi
🎀Meningkatkan kemampuan lelaki
🎀Menguatkan alat kelamin lelaki
🎀Menambah tenaga
🎀Membantu membakar lemak
🎀Mencegah penuaan
🎀Menurunkan tekanan darah
🎀Meningkatkan kualiti dan kuantiti speema
🎀Meningkatkan kadar kesuburan
🎀Menyembuhkan pelbagai penyakit (anti-cancer, anti-malaria)

KHUSUS UNTUK :
🧔Lelaki umur 18 tahun keatas
🧔Mudah penat dan letih
🧔Berkerja & agak stressful 🧔Kurang bersemangat

Cara Pengamalan :
-Bancuh seperti kopi sachet biasa..tidak perlu berpantang
-Hanya amalkan sekali sehari .
🔖 Kesan dirasai seawal 1 sachet pertama ( Jika sesuai dengan pengguna )

1 box mengandungi 15 sachet(25GM)

#ALANAKOPIJANTANTULEN
#TeamLion
#TeamHana
WA 90818854 Info/Tempahan 📲

ALANA KOPI JANTAN TULEN

4 BAHAN UTAMA :
🌾KOPI ARABICA
🌾EKSTRAK SUSU KAMBING
🌾EKSTRAK TONGKAT ALI
🌾GINSENG

KEBAIKAN :
🎀Membantu mengimbangi Hormon lelaki
🎀Membantu melancarkan peredaran darah
🎀Mengatasi masalah Darah tinggi
🎀Meningkatkan kemampuan lelaki
🎀Menguatkan alat kelamin lelaki
🎀Menambah tenaga
🎀Membantu membakar lemak
🎀Mencegah penuaan
🎀Menurunkan tekanan darah
🎀Meningkatkan kualiti dan kuantiti speema
🎀Meningkatkan kadar kesuburan
🎀Menyembuhkan pelbagai penyakit (anti-cancer, anti-malaria)

KHUSUS UNTUK :
🧔Lelaki umur 18 tahun keatas
🧔Mudah penat dan letih
🧔Berkerja & agak stressful 🧔Kurang bersemangat

Cara Pengamalan :
-Bancuh seperti kopi sachet biasa..tidak perlu berpantang
-Hanya amalkan sekali sehari .
🔖 Kesan dirasai seawal 1 sachet pertama ( Jika sesuai dengan pengguna )

1 box mengandungi 15 sachet(25GM)

#ALANAKOPIJANTANTULEN
#TeamLion
#TeamHana
💖 WA 90818854 Info/Tempahan 📲
.
Lepas guna Lomoqlomoq, boleh dah buang span tebal tu. Harapan pelesu kepada lelaki 🤣

Bergaya cantik lebih yakin dengan bentuk badan idaman.

#lomoqlomoq
#teamlion
#teamhana
💖 WA 90818854 Info/Tempahan 📲
.
Lepas guna Lomoqlomoq, boleh dah buang span tebal tu. Harapan pelesu kepada lelaki 🤣

Bergaya cantik lebih yakin dengan bentuk badan idaman.

#lomoqlomoq
#teamlion
#teamhana
Promosi Merdeka 😍 Jarang2 Mama nak bagi harga macam ni tau. Jom WhatsApp Wina cepat ☺️
.
wasap.my/601128194172/RedVelvetMamaSab
.
.
#MamaSab #SabrinaBakery #MamaSabWarrior #AgentSabrinaBakery #SabrinaBakeryJB #MamaSabJB #BusinessPartnerJB #TeamSouthernRangers #TeamHana #SabrinaBakeryDamansara #MamaSabDamansara #SabrinaBakeryKL #MamaSabKL #KekPandanGulaMelaka #MakanSedap #PencuciMulut #FoodDeliveryKL #FoodDeliverySelangor #FoodDeliveryJB #FoodDelivery #KambingPerap #DessertLover #CakeLover #BirthdayCake #JohorBahru #JDT #JohorDarulTakzim #Johorean #DessertSedap
Promosi Merdeka 😍 Jarang2 Mama nak bagi harga macam ni tau. Jom WhatsApp Wina cepat ☺️
.
wasap.my/601128194172/RedVelvetMamaSab
.
.
#MamaSab #SabrinaBakery #MamaSabWarrior #AgentSabrinaBakery #SabrinaBakeryJB #MamaSabJB #BusinessPartnerJB #TeamSouthernRangers #TeamHana #SabrinaBakeryDamansara #MamaSabDamansara #SabrinaBakeryKL #MamaSabKL #KekPandanGulaMelaka #MakanSedap #PencuciMulut #FoodDeliveryKL #FoodDeliverySelangor #FoodDeliveryJB #FoodDelivery #KambingPerap #DessertLover #CakeLover #BirthdayCake #JohorBahru #JDT #JohorDarulTakzim #Johorean #DessertSedap
Promosi Merdeka 😍 Jarang2 Mama nak bagi harga macam ni tau. Jom WhatsApp Wina cepat ☺️
.
wasap.my/601128194172/RedVelvetMamaSab
.
.
#MamaSab #SabrinaBakery #MamaSabWarrior #AgentSabrinaBakery #SabrinaBakeryJB #MamaSabJB #BusinessPartnerJB #TeamSouthernRangers #TeamHana #SabrinaBakeryDamansara #MamaSabDamansara #SabrinaBakeryKL #MamaSabKL #KekPandanGulaMelaka #MakanSedap #PencuciMulut #FoodDeliveryKL #FoodDeliverySelangor #FoodDeliveryJB #FoodDelivery #KambingPerap #DessertLover #CakeLover #BirthdayCake #JohorBahru #JDT #JohorDarulTakzim #Johorean #DessertSedap
Promosi Merdeka 😍 Jarang2 Mama nak bagi harga macam ni tau. Jom WhatsApp Wina cepat ☺️
.
wasap.my/601128194172/RedVelvetMamaSab
.
.
#MamaSab #SabrinaBakery #MamaSabWarrior #AgentSabrinaBakery #SabrinaBakeryJB #MamaSabJB #BusinessPartnerJB #TeamSouthernRangers #TeamHana #SabrinaBakeryDamansara #MamaSabDamansara #SabrinaBakeryKL #MamaSabKL #KekPandanGulaMelaka #MakanSedap #PencuciMulut #FoodDeliveryKL #FoodDeliverySelangor #FoodDeliveryJB #FoodDelivery #KambingPerap #DessertLover #CakeLover #BirthdayCake #JohorBahru #JDT #JohorDarulTakzim #Johorean #DessertSedap
💖 Jom Baca KEBAIKAN RCA
(Royal Cocoa Alana) DiSini 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻 👉Meningkatkan Kecerdasan Minda
👉Memberi Tenaga Makmimum
👉Mengelakkan Daripada Penyakit Lupa dan Nyanyuk
👉Meningkatkan Ketajaman Daya Ingatan
👉Memberi Ketenangan Jiwa 👉Menghilangkan Stress
👉Amat sesuai untuk semua yang Lemah Daya Ingatan
👉Mencegah Penyakit Jantung
👉Mengurangkan Tekanan Darah
👉Baik untuk Jantung dan Paru Paru
👉Baik untuk Sistem Penghadaman
👉Baik untuk Wanita Mengandung dan Bersalin

WA 90818854 Info/Tempahan 📲

#RoyalCocoaAlana
#RCA
#TeamLion
#TeamHana
💖 Jom Baca KEBAIKAN RCA
(Royal Cocoa Alana) DiSini 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻 👉Meningkatkan Kecerdasan Minda
👉Memberi Tenaga Makmimum
👉Mengelakkan Daripada Penyakit Lupa dan Nyanyuk
👉Meningkatkan Ketajaman Daya Ingatan
👉Memberi Ketenangan Jiwa 👉Menghilangkan Stress
👉Amat sesuai untuk semua yang Lemah Daya Ingatan
👉Mencegah Penyakit Jantung
👉Mengurangkan Tekanan Darah
👉Baik untuk Jantung dan Paru Paru
👉Baik untuk Sistem Penghadaman
👉Baik untuk Wanita Mengandung dan Bersalin

WA 90818854 Info/Tempahan 📲

#RoyalCocoaAlana
#RCA
#TeamLion
#TeamHana
Hi, Dear!
Udah liat postingan sebelumnya?
.
Yaps, 'Hana' adalah shade pertama dari Fabil Beauty 'Liquified Longwear Lipstick with Moringa'.
Jawaban kamu bener nggak tuh?😁
.
'Hana' punya warna dasar 'Mauve' nih dear yang cantik banget digunakan sama semua jenis kulit. Kamu juga nggak usah takut bibir bakal kering kalo pakai 'Hana' seharian. Kandungan Moringa didalamnya mampu mempercantik, merawat peremajaan kulit bibir, dan juga melindungi dari radikal bebas.
.
#TeamHana mana nih suaranya?☝ -------------------------------------------
Nazuha Fabil Skin lagi ngadain giveaway lho. Dapatkan produk Fabil Beauty secara GRATIS hanya dengan LIKE , COMMENT dan TAG 3 TEMANMU di setiap postingan IG Nazuha Fabil Skin pemenang akan diundi serta diumumkan di Instagram Story 29 September 2019. So don’t forget to turn on post notification ya.
.
#lipcream #fabilbeauty #lipstick #liptint #makeuplokal #lipcreammurah #lipmatte #makeup #fff #lfl #makeuphalal #produklokal #makeuptutorial #blushon
Hi, Dear!
Udah liat postingan sebelumnya?
.
Yaps, 'Hana' adalah shade pertama dari Fabil Beauty 'Liquified Longwear Lipstick with Moringa'.
Jawaban kamu bener nggak tuh?😁
.
'Hana' punya warna dasar 'Mauve' nih dear yang cantik banget digunakan sama semua jenis kulit. Kamu juga nggak usah takut bibir bakal kering kalo pakai 'Hana' seharian. Kandungan Moringa didalamnya mampu mempercantik, merawat peremajaan kulit bibir, dan juga melindungi dari radikal bebas.
.
#TeamHana mana nih suaranya?☝ -------------------------------------------
Nazuha Fabil Skin lagi ngadain giveaway lho. Dapatkan produk Fabil Beauty secara GRATIS hanya dengan LIKE , COMMENT dan TAG 3 TEMANMU di setiap postingan IG Nazuha Fabil Skin pemenang akan diundi serta diumumkan di Instagram Story 29 September 2019. So don’t forget to turn on post notification ya.
.
#lipcream #fabilbeauty #lipstick #liptint #makeuplokal #lipcreammurah #lipmatte #makeup #fff #lfl #makeuphalal #produklokal #makeuptutorial #blushon
WA 90818854 Info/Tempahan 📲
.
FUNGSI & KHASIAT ALANA KLENZE BOOSTER: 🍋Minuman detox PERTAMA menggabungkan Ekstrak Kopi Hijau + Lemon + Arabic Gum 🍋Membantu meningkatkan metabolisme badan bagi membakar kalori berlebihan 🍋Menghalang penyerapan & pembentukan lemak 🍋Menurunkan berat badan 🍋Mengawal selera makan 🍋Membuang angin dalam badan
🍋Mengatasi masalah sembelit dan perut buncit 🍋Badan terasa ringan, cergas bertenaga
.
.
.
FUNGSI & KHASIAT ALANA PREMIUM GREEN COFFEE with TREASURE SUGAR 🍵Mengimbangi kadar kolesterol dan kandungan gula dalam darah.
🍵 Mencegah kanser dalam tubuh dari kanser payudara, kanser kandungan sampai ke kanser mulut.
🍵Mengatasi sistem penghadaman dan masalah sembelit
🍵Membantu mengurangkan migraine
🍵Mengatasi berat badan yang berlebihan.
🍵 Mencegah dari serangan penyakit, contohnya penyakit jantung.
🍵Membantu masalah kitaran haid yang tidak teratur
🍵Membantu mengawal tekanan darah
#ALANAKLENZE
#TeamLion
#TeamHana
WA 90818854 Info/Tempahan 📲
.
FUNGSI & KHASIAT ALANA KLENZE BOOSTER: 🍋Minuman detox PERTAMA menggabungkan Ekstrak Kopi Hijau + Lemon + Arabic Gum 🍋Membantu meningkatkan metabolisme badan bagi membakar kalori berlebihan 🍋Menghalang penyerapan & pembentukan lemak 🍋Menurunkan berat badan 🍋Mengawal selera makan 🍋Membuang angin dalam badan
🍋Mengatasi masalah sembelit dan perut buncit 🍋Badan terasa ringan, cergas bertenaga
.
.
.
FUNGSI & KHASIAT ALANA PREMIUM GREEN COFFEE with TREASURE SUGAR 🍵Mengimbangi kadar kolesterol dan kandungan gula dalam darah.
🍵 Mencegah kanser dalam tubuh dari kanser payudara, kanser kandungan sampai ke kanser mulut.
🍵Mengatasi sistem penghadaman dan masalah sembelit
🍵Membantu mengurangkan migraine
🍵Mengatasi berat badan yang berlebihan.
🍵 Mencegah dari serangan penyakit, contohnya penyakit jantung.
🍵Membantu masalah kitaran haid yang tidak teratur
🍵Membantu mengawal tekanan darah
#ALANAKLENZE
#TeamLion
#TeamHana
Hi, Dear!
Udah liat postingan sebelumnya?
.
Yaps, 'Hana' adalah shade pertama dari Fabil Beauty 'Liquified Longwear Lipstick with Moringa'.
Jawaban kamu bener nggak tuh?😁
.
'Hana' punya warna dasar 'Mauve' nih dear yang cantik banget digunakan sama semua jenis kulit. Kamu juga nggak usah takut bibir bakal kering kalo pakai 'Hana' seharian. Kandungan Moringa didalamnya mampu mempercantik, merawat peremajaan kulit bibir, dan juga melindungi dari radikal bebas.
.
#TeamHana mana nih suaranya?☝
.
Follow @fabilbeautyskincarecosmetic .
Follow @fabilbeautyskincarecosmetic
.

#lipcream #fabilbeauty #lipstick #liptint #makeuplokal #lipcreammurah #lipmatte #makeup #fff #lfl #makeuphalal #produklokal #makeuptutorial #blushon
Hi, Dear!
Udah liat postingan sebelumnya?
.
Yaps, 'Hana' adalah shade pertama dari Fabil Beauty 'Liquified Longwear Lipstick with Moringa'.
Jawaban kamu bener nggak tuh?😁
.
'Hana' punya warna dasar 'Mauve' nih dear yang cantik banget digunakan sama semua jenis kulit. Kamu juga nggak usah takut bibir bakal kering kalo pakai 'Hana' seharian. Kandungan Moringa didalamnya mampu mempercantik, merawat peremajaan kulit bibir, dan juga melindungi dari radikal bebas.
.
#TeamHana mana nih suaranya?☝
.
Follow @fabilbeautyskincarecosmetic .
Follow @fabilbeautyskincarecosmetic
.

#lipcream #fabilbeauty #lipstick #liptint #makeuplokal #lipcreammurah #lipmatte #makeup #fff #lfl #makeuphalal #produklokal #makeuptutorial #blushon
Hi, Dear!
Udah liat postingan sebelumnya?
.
Yaps, 'Hana' adalah shade pertama dari Fabil Beauty 'Liquified Longwear Lipstick with Moringa'.
Jawaban kamu bener nggak tuh?😁
.
'Hana' punya warna dasar 'Mauve' nih dear yang cantik banget digunakan sama semua jenis kulit. Kamu juga nggak usah takut bibir bakal kering kalo pakai 'Hana' seharian. Kandungan Moringa didalamnya mampu mempercantik, merawat peremajaan kulit bibir, dan juga melindungi dari radikal bebas.
.
#TeamHana mana nih suaranya?☝
.
Follow @fabilbeautyskincarecosmetic .
Follow @fabilbeautyskincarecosmetic
.
.
#lipcream #fabilbeauty #lipstick #liptint #makeuplokal #lipcreammurah #lipmatte #makeup #fff #lfl #makeuphalal #produklokal #makeuptutorial #blushon
Hi, Dear!
Udah liat postingan sebelumnya?
.
Yaps, 'Hana' adalah shade pertama dari Fabil Beauty 'Liquified Longwear Lipstick with Moringa'.
Jawaban kamu bener nggak tuh?😁
.
'Hana' punya warna dasar 'Mauve' nih dear yang cantik banget digunakan sama semua jenis kulit. Kamu juga nggak usah takut bibir bakal kering kalo pakai 'Hana' seharian. Kandungan Moringa didalamnya mampu mempercantik, merawat peremajaan kulit bibir, dan juga melindungi dari radikal bebas.
.
#TeamHana mana nih suaranya?☝
.
Follow @fabilbeautyskincarecosmetic .
Follow @fabilbeautyskincarecosmetic
.
.
#lipcream #fabilbeauty #lipstick #liptint #makeuplokal #lipcreammurah #lipmatte #makeup #fff #lfl #makeuphalal #produklokal #makeuptutorial #blushon
Alana Klenze Booster Detox 
Makan macam2 tapi membuang nya tidak?
Badan letih lesu mudah mengantuk hilang tenaga?
Perut buncit berat badan bertambah saiz seluar baju kena tukar lagi?
Ini masanya anda perlu cuba amalkan Alana Klenze Booster!

WA 90818854 Info/Tempahan 📲

#teamlion
#teamhana
#teambanteraslemak 
#klenzebooster
#alanaklenze
Alana Klenze Booster Detox
Makan macam2 tapi membuang nya tidak?
Badan letih lesu mudah mengantuk hilang tenaga?
Perut buncit berat badan bertambah saiz seluar baju kena tukar lagi?
Ini masanya anda perlu cuba amalkan Alana Klenze Booster!

WA 90818854 Info/Tempahan 📲

#teamlion
#teamhana
#teambanteraslemak
#klenzebooster
#alanaklenze
WA 90818854 Info/Tempahan 📲
.
Ramai orang takut nak minum minuman 3 dalam 1 kerana konspirasi gula yang terkandung di dalamnya.

Sedar bahaya penggunaan gula putih, sebab itulah kopi hijau alana premium mengambil inisiatif menggantikan gula putih dengan treasure sugar.

Ia adalah pemanis rendah kalori. Penggunaan yang sedikit sahaja sudah cukup untuk menjadikan minuman ini sedap dan lebih sihat.

#ALANATREASURE
#TeamLion
#TeamHana
WA 90818854 Info/Tempahan 📲
.
Ramai orang takut nak minum minuman 3 dalam 1 kerana konspirasi gula yang terkandung di dalamnya.

Sedar bahaya penggunaan gula putih, sebab itulah kopi hijau alana premium mengambil inisiatif menggantikan gula putih dengan treasure sugar.

Ia adalah pemanis rendah kalori. Penggunaan yang sedikit sahaja sudah cukup untuk menjadikan minuman ini sedap dan lebih sihat.

#ALANATREASURE
#TeamLion
#TeamHana
Eita!!! Será que Hana vai causar? -
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

#bbb #bbb19 #reality #realityshow #tiagoleifert #bigbrotherbrasil #bigbrother  #redeglobo #gshow #like4like #vocesabiabigbrother #tvglobo  #redebbb #participantes #participantebbb #fofoca #babado #likeforlike #deferiascomoexbrasil #afazenda #teamhana #exnamtv #mtv #vegana #hanakhalil #hana #praia #mtvbrasil
Eita!!! Será que Hana vai causar? -
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

#bbb #bbb19 #reality #realityshow #tiagoleifert #bigbrotherbrasil #bigbrother #redeglobo #gshow #like4like #vocesabiabigbrother #tvglobo #redebbb #participantes #participantebbb #fofoca #babado #likeforlike #deferiascomoexbrasil #afazenda #teamhana #exnamtv #mtv #vegana #hanakhalil #hana #praia #mtvbrasil
💖 Hmmmmmm.. Sedapnya! 😋
Awak Nak Minum Dengan Saya Tak??
Jom Minum ALANA SUSU KAMBING Sekarang!!
👍🏻👌🏻
.
WA 90818854 Info/Tempahan 📲

#ALANASUSUKAMBING
#TeamLion
#TeamHana
💖 Hmmmmmm.. Sedapnya! 😋
Awak Nak Minum Dengan Saya Tak??
Jom Minum ALANA SUSU KAMBING Sekarang!!
👍🏻👌🏻
.
WA 90818854 Info/Tempahan 📲

#ALANASUSUKAMBING
#TeamLion
#TeamHana
*FUNGSI/KELEBIHAN/KEBAIKAN/MANFAAT ALANA SUSU KAMBING*
📌Memperbanyakkan susu badan
📌Terbukti dapat menghaluskan kulit,
📌Menyihatkan Tubuh badan.
📌Kulit lembut dan segar
📌Memberi Tenaga berpanjangan
📌Membantu sistem penghadaman
📌Meningkatkan sistem imunisasi tubuh badan
📌Meningkatkan Daya ingatan dan tumpuan
📌Baik untuk ibu mengandung
.
WA 90818854 Info/Tempahan 📲

#ALANASUSUKAMBING
#TeamLion
#TeamHana
*FUNGSI/KELEBIHAN/KEBAIKAN/MANFAAT ALANA SUSU KAMBING*
📌Memperbanyakkan susu badan
📌Terbukti dapat menghaluskan kulit,
📌Menyihatkan Tubuh badan.
📌Kulit lembut dan segar
📌Memberi Tenaga berpanjangan
📌Membantu sistem penghadaman
📌Meningkatkan sistem imunisasi tubuh badan
📌Meningkatkan Daya ingatan dan tumpuan
📌Baik untuk ibu mengandung
.
WA 90818854 Info/Tempahan 📲

#ALANASUSUKAMBING
#TeamLion
#TeamHana
Kenapa KLENZE BOOSTER laju macam pisang goreng yang tengah panas? 😱
.
.
Gabungan sempurna bahan2 dalam KLENZE BOOSTER ni telah "bekerja" dengan baik ❤ Sampai ke toilet tak payah nak teran, lebur teruih hampa punya hampas2, kelajuannya macam hampa turun gelongsor 😱🙈
.
.
Moh pakat pm atau WA 90818854 info/tempahan 📲 untuk dapatkan Klenze Booster yang pasti tak akan merugikan uols.. #ALANAKLENZE
#TeamLion
#TeamHana
Kenapa KLENZE BOOSTER laju macam pisang goreng yang tengah panas? 😱
.
.
Gabungan sempurna bahan2 dalam KLENZE BOOSTER ni telah "bekerja" dengan baik ❤ Sampai ke toilet tak payah nak teran, lebur teruih hampa punya hampas2, kelajuannya macam hampa turun gelongsor 😱🙈
.
.
Moh pakat pm atau WA 90818854 info/tempahan 📲 untuk dapatkan Klenze Booster yang pasti tak akan merugikan uols.. #ALANAKLENZE
#TeamLion
#TeamHana
Vivendo tudo a cada passo lento, vendo esse mundo e me entendendo! ✨
(AnaVitória)
📸 @thom.magalhaes
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#influenciadores #bbb #argentina #influencer #photography #influencerdigital #digitalinfluencer #o #blogueira #influenciadoradigital #influencermarketing #prefaciotv #publicidad #influencerswanted #modelopublicitaria #television #redebbb #riobrancoacre #memesbbb #teamrodrigo #teamelana #teamariany #teamhana #teamdanrley #riobranco #tv #zip #hrs #periodista #bhfyp
Vivendo tudo a cada passo lento, vendo esse mundo e me entendendo! ✨
(AnaVitória)
📸 @thom.magalhaes
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#influenciadores #bbb #argentina #influencer #photography #influencerdigital #digitalinfluencer #o #blogueira #influenciadoradigital #influencermarketing #prefaciotv #publicidad #influencerswanted #modelopublicitaria #television #redebbb #riobrancoacre #memesbbb #teamrodrigo #teamelana #teamariany #teamhana #teamdanrley #riobranco #tv #zip #hrs #periodista #bhfyp
Hi, Dear!
Udah liat postingan sebelumnya?
.
Yaps, 'Hana' adalah shade pertama dari Fabil Beauty 'Liquified Longwear Lipstick with Moringa'.
Jawaban kamu bener nggak tuh?😁
.
'Hana' punya warna dasar 'Mauve' nih dear yang cantik banget digunakan sama semua jenis kulit. Kamu juga nggak usah takut bibir bakal kering kalo pakai 'Hana' seharian. Kandungan Moringa didalamnya mampu mempercantik, merawat peremajaan kulit bibir, dan juga melindungi dari radikal bebas.
.
#TeamHana mana nih suaranya?☝
.
#lipcream #fabilbeauty #lipstick #liptint #makeuplokal #lipcreammurah #lipmatte #makeup #fff #lfl #makeuphalal #produklokal #makeuptutorial #blushon
Hi, Dear!
Udah liat postingan sebelumnya?
.
Yaps, 'Hana' adalah shade pertama dari Fabil Beauty 'Liquified Longwear Lipstick with Moringa'.
Jawaban kamu bener nggak tuh?😁
.
'Hana' punya warna dasar 'Mauve' nih dear yang cantik banget digunakan sama semua jenis kulit. Kamu juga nggak usah takut bibir bakal kering kalo pakai 'Hana' seharian. Kandungan Moringa didalamnya mampu mempercantik, merawat peremajaan kulit bibir, dan juga melindungi dari radikal bebas.
.
#TeamHana mana nih suaranya?☝
.
#lipcream #fabilbeauty #lipstick #liptint #makeuplokal #lipcreammurah #lipmatte #makeup #fff #lfl #makeuphalal #produklokal #makeuptutorial #blushon
• • • • • •
Rekod combo box stunami ni tak banyak mana pun dalam mamasab bakery 😜 .
.
Dia pernah di buru RIBUAN #mamasablovers yang menyebabkan ribuan set terkeluar dari dapur mamasab dalam masa satu hari 😌
.
.
Rekod biasa biasa je ni untuk BBNU yg baru nak sambut 2nd anniversary mamasab 👻
.
.
Terima kasih tau #mamasablovers support mamasab sampai mamasab terpaksa terima AWARD #thebestgrowingfnbbusiness2018 tahun lepas satu pentas dgn Tan Sri Rafidah Aziz dan Dato Siti Nurhaliza 🤣
.
.
Menyampah lagi kan caption ni. Korang menyampah pun Mama tetap sayang korang and korang tetap kejar kek mama kan sebab sedap sangat 😝
.
klik www.wasap.my/60127765484/combotsunami
.

#kekraya #jbfooddelivery
#sedaplainmachiammm #supplementofhappiness 
#mamasabBakeryformerlyknownassabrinabakery #bakeryviralmalaysia #bakeryNo1Malaysia
‌#bestgrowingFnBbisnesaward2018 
#teamhana #sabrinabakeryJB #mamasabJB #teamsouthernrangers #biskutraya2019
#biskutraya #kuihraya  #moistchocolatecake #kekkahwin #kekbirthday #dessertjb #kekkahwinjb #fooddelivery #fooddeliveryjb #deliverykek #dessertmalaysia #dessertsedap#deliveryfoodjb
• • • • • •
Rekod combo box stunami ni tak banyak mana pun dalam mamasab bakery 😜 .
.
Dia pernah di buru RIBUAN #mamasablovers yang menyebabkan ribuan set terkeluar dari dapur mamasab dalam masa satu hari 😌
.
.
Rekod biasa biasa je ni untuk BBNU yg baru nak sambut 2nd anniversary mamasab 👻
.
.
Terima kasih tau #mamasablovers support mamasab sampai mamasab terpaksa terima AWARD #thebestgrowingfnbbusiness2018 tahun lepas satu pentas dgn Tan Sri Rafidah Aziz dan Dato Siti Nurhaliza 🤣
.
.
Menyampah lagi kan caption ni. Korang menyampah pun Mama tetap sayang korang and korang tetap kejar kek mama kan sebab sedap sangat 😝
.
klik www.wasap.my/60127765484/combotsunami
.

#kekraya #jbfooddelivery
#sedaplainmachiammm #supplementofhappiness
#mamasabBakeryformerlyknownassabrinabakery #bakeryviralmalaysia #bakeryNo1Malaysia
#bestgrowingFnBbisnesaward2018
#teamhana #sabrinabakeryJB #mamasabJB #teamsouthernrangers #biskutraya2019
#biskutraya #kuihraya #moistchocolatecake #kekkahwin #kekbirthday #dessertjb #kekkahwinjb #fooddelivery #fooddeliveryjb #deliverykek #dessertmalaysia #dessertsedap#deliveryfoodjb
Rekod combo box stunami ni tak banyak mana pun dalam mamasab bakery 😜 .
.
Dia pernah di buru RIBUAN #mamasablovers yang menyebabkan ribuan set terkeluar dari dapur mamasab dalam masa satu hari 😌
.
.
Rekod biasa biasa je ni untuk BBNU yg baru nak sambut 2nd anniversary mamasab 👻
.
.
Terima kasih tau #mamasablovers support mamasab sampai mamasab terpaksa terima AWARD #thebestgrowingfnbbusiness2018 tahun lepas satu pentas dgn Tan Sri Rafidah Aziz dan Dato Siti Nurhaliza 🤣
.
.
Menyampah lagi kan caption ni. Korang menyampah pun Mama tetap sayang korang and korang tetap kejar kek mama kan sebab sedap sangat 😝
.
klik www.wasap.my/60197807117/combotsunami
.

#kekraya #jbfooddelivery
#sedaplainmachiammm #supplementofhappiness 
#mamasabBakeryformerlyknownassabrinabakery #bakeryviralmalaysia #bakeryNo1Malaysia
‌#bestgrowingFnBbisnesaward2018 
#teamhana #sabrinabakeryJB #mamasabJB #teamsouthernrangers #biskutraya2019
#biskutraya #kuihraya  #moistchocolatecake #kekkahwin #kekbirthday #dessertjb #kekkahwinjb #fooddelivery #fooddeliveryjb #deliverykek #dessertmalaysia #dessertsedap
Rekod combo box stunami ni tak banyak mana pun dalam mamasab bakery 😜 .
.
Dia pernah di buru RIBUAN #mamasablovers yang menyebabkan ribuan set terkeluar dari dapur mamasab dalam masa satu hari 😌
.
.
Rekod biasa biasa je ni untuk BBNU yg baru nak sambut 2nd anniversary mamasab 👻
.
.
Terima kasih tau #mamasablovers support mamasab sampai mamasab terpaksa terima AWARD #thebestgrowingfnbbusiness2018 tahun lepas satu pentas dgn Tan Sri Rafidah Aziz dan Dato Siti Nurhaliza 🤣
.
.
Menyampah lagi kan caption ni. Korang menyampah pun Mama tetap sayang korang and korang tetap kejar kek mama kan sebab sedap sangat 😝
.
klik www.wasap.my/60197807117/combotsunami
.

#kekraya #jbfooddelivery
#sedaplainmachiammm #supplementofhappiness
#mamasabBakeryformerlyknownassabrinabakery #bakeryviralmalaysia #bakeryNo1Malaysia
#bestgrowingFnBbisnesaward2018
#teamhana #sabrinabakeryJB #mamasabJB #teamsouthernrangers #biskutraya2019
#biskutraya #kuihraya #moistchocolatecake #kekkahwin #kekbirthday #dessertjb #kekkahwinjb #fooddelivery #fooddeliveryjb #deliverykek #dessertmalaysia #dessertsedap
Red Velvet Cake By MamaSab Bakery

Nama satu je tapi ade banyak jenis 😜
Dan ada 3 saiz, saiz 7", 10", dan 12" 😍😍😍
.
Ada Standard
Ada Maltesers
Ada Berry
Ada Full Nutella

Nak yang sihat??
Makan la yang ada buah 😍
.
wasap.my/601128194172/RedVelvetMamaSab
.
.
#MamaSab #SabrinaBakery #MamaSabWarrior #AgentSabrinaBakery #SabrinaBakeryJB #MamaSabJB #BusinessPartnerJB #TeamSouthernRangers #TeamHana #SabrinaBakeryDamansara #MamaSabDamansara #SabrinaBakeryKL #MamaSabKL #KekPandanGulaMelaka #MakanSedap #PencuciMulut #FoodDeliveryKL #FoodDeliverySelangor #FoodDeliveryJB #FoodDelivery #KambingPerap #DessertLover #CakeLover #BirthdayCake #JohorBahru #JDT #JohorDarulTakzim #Johorean #DessertSedap
Red Velvet Cake By MamaSab Bakery

Nama satu je tapi ade banyak jenis 😜
Dan ada 3 saiz, saiz 7", 10", dan 12" 😍😍😍
.
Ada Standard
Ada Maltesers
Ada Berry
Ada Full Nutella

Nak yang sihat??
Makan la yang ada buah 😍
.
wasap.my/601128194172/RedVelvetMamaSab
.
.
#MamaSab #SabrinaBakery #MamaSabWarrior #AgentSabrinaBakery #SabrinaBakeryJB #MamaSabJB #BusinessPartnerJB #TeamSouthernRangers #TeamHana #SabrinaBakeryDamansara #MamaSabDamansara #SabrinaBakeryKL #MamaSabKL #KekPandanGulaMelaka #MakanSedap #PencuciMulut #FoodDeliveryKL #FoodDeliverySelangor #FoodDeliveryJB #FoodDelivery #KambingPerap #DessertLover #CakeLover #BirthdayCake #JohorBahru #JDT #JohorDarulTakzim #Johorean #DessertSedap
Red Velvet Cake By MamaSab Bakery

Nama satu je tapi ade banyak jenis 😜
Dan ada 3 saiz, saiz 7", 10", dan 12" 😍😍😍
.
Ada Standard
Ada Maltesers
Ada Berry
Ada Full Nutella

Nak yang sihat??
Makan la yang ada buah 😍
.
wasap.my/601128194172/RedVelvetMamaSab
.
.
#MamaSab #SabrinaBakery #MamaSabWarrior #AgentSabrinaBakery #SabrinaBakeryJB #MamaSabJB #BusinessPartnerJB #TeamSouthernRangers #TeamHana #SabrinaBakeryDamansara #MamaSabDamansara #SabrinaBakeryKL #MamaSabKL #KekPandanGulaMelaka #MakanSedap #PencuciMulut #FoodDeliveryKL #FoodDeliverySelangor #FoodDeliveryJB #FoodDelivery #KambingPerap #DessertLover #CakeLover #BirthdayCake #JohorBahru #JDT #JohorDarulTakzim #Johorean #DessertSedap
Red Velvet Cake By MamaSab Bakery

Nama satu je tapi ade banyak jenis 😜
Dan ada 3 saiz, saiz 7", 10", dan 12" 😍😍😍
.
Ada Standard
Ada Maltesers
Ada Berry
Ada Full Nutella

Nak yang sihat??
Makan la yang ada buah 😍
.
wasap.my/601128194172/RedVelvetMamaSab
.
.
#MamaSab #SabrinaBakery #MamaSabWarrior #AgentSabrinaBakery #SabrinaBakeryJB #MamaSabJB #BusinessPartnerJB #TeamSouthernRangers #TeamHana #SabrinaBakeryDamansara #MamaSabDamansara #SabrinaBakeryKL #MamaSabKL #KekPandanGulaMelaka #MakanSedap #PencuciMulut #FoodDeliveryKL #FoodDeliverySelangor #FoodDeliveryJB #FoodDelivery #KambingPerap #DessertLover #CakeLover #BirthdayCake #JohorBahru #JDT #JohorDarulTakzim #Johorean #DessertSedap
Mamasab ni kalau boleh every week nak bagi combo best, combo sedap-sedap untuk mamasablover! ❤ . . Last week combo mamalove (combination dfcc with cream & dfcc no cheese) 😌 This week combo baru lagi! Combo blackrose! Blackrose ni combination red velvet & dfcc no cheese 😮😮😮 . . Untungnya lahai beli 1 kek dapat rasa 2 flavor! RM40 sahaja pulak tu. Combo macamni confirm kita tak gaduh dengan kawan kita. Yelah, tekak lain-lain. Ada yang suka cream cheese, ada yang suka fully chocolate 🤣 . . Takyah pikir lagi! Meh order combo black rose dengan lyiha. Whatsapp harini utk secure your cake! Delivery terus ke hati 💖 taw!

Klik kat bio untuk order or klik link dibawah👇🏻
https://lyihabymamasabbakery.wasap.my.

LIKE page FB: https://www.facebook.com/lyihabymamasabbakery/

#kekraya #jbfooddelivery #sedaplainmachiammm #supplementofhappiness #mamasabBakeryformerlyknownassabrinabakery #bakeryviralmalaysia #bakeryNo1Malaysia ‌#bestgrowingFnBbisnesaward2018 #teamhana #sabrinabakeryJB #mamasabJB #teamsouthernrangers #biskutraya2019 #biskutraya #kuihraya #moistchocolatecake #kekkahwin #kekbirthday #dessertjb #kekkahwinjb #fooddelivery #fooddeliveryjb #deliverykek #dessertmalaysia #dessertsedap
Mamasab ni kalau boleh every week nak bagi combo best, combo sedap-sedap untuk mamasablover! ❤ . . Last week combo mamalove (combination dfcc with cream & dfcc no cheese) 😌 This week combo baru lagi! Combo blackrose! Blackrose ni combination red velvet & dfcc no cheese 😮😮😮 . . Untungnya lahai beli 1 kek dapat rasa 2 flavor! RM40 sahaja pulak tu. Combo macamni confirm kita tak gaduh dengan kawan kita. Yelah, tekak lain-lain. Ada yang suka cream cheese, ada yang suka fully chocolate 🤣 . . Takyah pikir lagi! Meh order combo black rose dengan lyiha. Whatsapp harini utk secure your cake! Delivery terus ke hati 💖 taw!

Klik kat bio untuk order or klik link dibawah👇🏻
https://lyihabymamasabbakery.wasap.my.

LIKE page FB: https://www.facebook.com/lyihabymamasabbakery/

#kekraya #jbfooddelivery #sedaplainmachiammm #supplementofhappiness #mamasabBakeryformerlyknownassabrinabakery #bakeryviralmalaysia #bakeryNo1Malaysia#bestgrowingFnBbisnesaward2018 #teamhana #sabrinabakeryJB #mamasabJB #teamsouthernrangers #biskutraya2019 #biskutraya #kuihraya #moistchocolatecake #kekkahwin #kekbirthday #dessertjb #kekkahwinjb #fooddelivery #fooddeliveryjb #deliverykek #dessertmalaysia #dessertsedap
Ewah Ewah Ewah‼️ U alls ader minom KOPI ALANA TREASURE?

Encik Sazali Samad seorang bodybuilder dan beliau mengamalkan kopi Alana Treasure sebagai minuman petang.

Kopi hijau Alana Treasure menggunakan gula Treasure pengganti pemanis glukosa. Ia rendah kalori dan sesuai untuk orang yang berdiet seperti beliau.

Korang yang berdiet marilah cuba. Hubungi saya segera. WA 90818854 Info/tempahan 📲
#ALANATREASURE
#TeamLion
#TeamHana
Ewah Ewah Ewah‼️ U alls ader minom KOPI ALANA TREASURE?

Encik Sazali Samad seorang bodybuilder dan beliau mengamalkan kopi Alana Treasure sebagai minuman petang.

Kopi hijau Alana Treasure menggunakan gula Treasure pengganti pemanis glukosa. Ia rendah kalori dan sesuai untuk orang yang berdiet seperti beliau.

Korang yang berdiet marilah cuba. Hubungi saya segera. WA 90818854 Info/tempahan 📲
#ALANATREASURE
#TeamLion
#TeamHana
WA 90818854 Info/Tempahan 📲
.
KLENZE BOOSTER ALANA

kelebihan & kebaikan :
1. Buang Toksin dari badan
2. Elak dari dapat penyakit serius
3. tingkatkan sistem imunisasi yg lemah
4. Bantu turunkan berat badan
5. Nampak lebih Muda
6. Bantu menNyahkan toksin dlm badan.
7. Tingkatkan tenaga
8. Dapatkan kulit lebih cantik dan berseri
9. Bantu kawal emosi & mental yang lebih jelas
10. Bantu lancarkan sistem penghadaman badan berfungsi lebih baik. 😊 mudah sgtkan.. Minum jer ALANA KLENZE BOOSTER utk bantu detox badan kita yg bertoksin tu
.
#ALANAKLENZE
#TeamLion
#TeamHana
WA 90818854 Info/Tempahan 📲
.
KLENZE BOOSTER ALANA

kelebihan & kebaikan :
1. Buang Toksin dari badan
2. Elak dari dapat penyakit serius
3. tingkatkan sistem imunisasi yg lemah
4. Bantu turunkan berat badan
5. Nampak lebih Muda
6. Bantu menNyahkan toksin dlm badan.
7. Tingkatkan tenaga
8. Dapatkan kulit lebih cantik dan berseri
9. Bantu kawal emosi & mental yang lebih jelas
10. Bantu lancarkan sistem penghadaman badan berfungsi lebih baik. 😊 mudah sgtkan.. Minum jer ALANA KLENZE BOOSTER utk bantu detox badan kita yg bertoksin tu
.
#ALANAKLENZE
#TeamLion
#TeamHana
Mamasab ni kalau boleh every week nak bagi combo best, combo sedap-sedap untuk mamasablover! ❤️
.
.
Last week combo mamalove (combination dfcc with cream & dfcc no cheese) 😌 This week combo baru lagi! Combo blackrose! Blackrose ni combination red velvet & dfcc no cheese 😮😮😮
.
.
Untungnya lahai beli 1 kek dapat rasa 2 flavor! RM40 sahaja pulak tu. Combo macamni confirm kita tak gaduh dengan kawan kita. Yelah, tekak lain-lain. Ada yang suka cream cheese, ada yang suka fully chocolate 🤣
.
.
Takyah pikir lagi! Meh order combo black rose dengan nanie. Whatsapp harini utk secure your cake! Hari khamis ni dah boleh amek dekat hub or boleh delivery ke location anda yay! 
#kekraya #jbfooddelivery
#sedaplainmachiammm #supplementofhappiness 
#mamasabBakeryformerlyknownassabrinabakery #bakeryviralmalaysia #bakeryNo1Malaysia
‌#bestgrowingFnBbisnesaward2018 
#teamhana #sabrinabakeryJB #mamasabJB #teamsouthernrangers #biskutraya2019
#biskutraya #kuihraya  #moistchocolatecake #kekkahwin #kekbirthday #dessertjb #kekkahwinjb #fooddelivery #fooddeliveryjb #deliverykek #dessertmalaysia #dessertsedap
Mamasab ni kalau boleh every week nak bagi combo best, combo sedap-sedap untuk mamasablover! ❤️
.
.
Last week combo mamalove (combination dfcc with cream & dfcc no cheese) 😌 This week combo baru lagi! Combo blackrose! Blackrose ni combination red velvet & dfcc no cheese 😮😮😮
.
.
Untungnya lahai beli 1 kek dapat rasa 2 flavor! RM40 sahaja pulak tu. Combo macamni confirm kita tak gaduh dengan kawan kita. Yelah, tekak lain-lain. Ada yang suka cream cheese, ada yang suka fully chocolate 🤣
.
.
Takyah pikir lagi! Meh order combo black rose dengan nanie. Whatsapp harini utk secure your cake! Hari khamis ni dah boleh amek dekat hub or boleh delivery ke location anda yay!
#kekraya #jbfooddelivery
#sedaplainmachiammm #supplementofhappiness
#mamasabBakeryformerlyknownassabrinabakery #bakeryviralmalaysia #bakeryNo1Malaysia
#bestgrowingFnBbisnesaward2018
#teamhana #sabrinabakeryJB #mamasabJB #teamsouthernrangers #biskutraya2019
#biskutraya #kuihraya #moistchocolatecake #kekkahwin #kekbirthday #dessertjb #kekkahwinjb #fooddelivery #fooddeliveryjb #deliverykek #dessertmalaysia #dessertsedap
💜💙Sto edit me fa impazzì💙💜 @lalahana.15 #teamhana
💜💙Sto edit me fa impazzì💙💜 @lalahana.15 #teamhana
Haii.. Morning,  haaa pagi nie ayu breakfast roti jala dengan asam pedas daging.. Jom breakfast sama-ii

Oppps!  Oppps!  Oppps!  Jangan lupa cocoS aww.. Hot coklat tow rasa dy.. Kita amal kita jual.. Banyak kan air mineral juga. Jom kurus dengan cara sehat. 
www.wasap.my/60189505512/BD
#bodydream #newbody #newlife
#bodydreamcocoS 
#cabaranBadanIdeal
#teamhana
Haii.. Morning, haaa pagi nie ayu breakfast roti jala dengan asam pedas daging.. Jom breakfast sama-ii

Oppps! Oppps! Oppps! Jangan lupa cocoS aww.. Hot coklat tow rasa dy.. Kita amal kita jual.. Banyak kan air mineral juga. Jom kurus dengan cara sehat.
www.wasap.my/60189505512/BD
#bodydream #newbody #newlife
#bodydreamcocoS
#cabaranBadanIdeal
#teamhana
Hi, Dear!
Udah liat postingan sebelumnya?
.
Yaps, 'Hana' adalah shade pertama dari Fabil Beauty 'Liquified Longwear Lipstick with Moringa'.
Jawaban kamu bener nggak tuh?😁
.
'Hana' punya warna dasar 'Mauve' nih dear yang cantik banget digunakan sama semua jenis kulit. Kamu juga nggak usah takut bibir bakal kering kalo pakai 'Hana' seharian. Kandungan Moringa didalamnya mampu mempercantik, merawat peremajaan kulit bibir, dan juga melindungi dari radikal bebas.
.
#TeamHana mana nih suaranya?☝
.
#lipcream #fabilbeauty #lipstick #liptint #makeuplokal #lipcreammurah #lipmatte #makeup #fff #lfl #makeuphalal #produklokal #makeuptutorial #blushon #lipcreamfabil
#fabiljabodetabek
Hi, Dear!
Udah liat postingan sebelumnya?
.
Yaps, 'Hana' adalah shade pertama dari Fabil Beauty 'Liquified Longwear Lipstick with Moringa'.
Jawaban kamu bener nggak tuh?😁
.
'Hana' punya warna dasar 'Mauve' nih dear yang cantik banget digunakan sama semua jenis kulit. Kamu juga nggak usah takut bibir bakal kering kalo pakai 'Hana' seharian. Kandungan Moringa didalamnya mampu mempercantik, merawat peremajaan kulit bibir, dan juga melindungi dari radikal bebas.
.
#TeamHana mana nih suaranya?☝
.
#lipcream #fabilbeauty #lipstick #liptint #makeuplokal #lipcreammurah #lipmatte #makeup #fff #lfl #makeuphalal #produklokal #makeuptutorial #blushon #lipcreamfabil
#fabiljabodetabek
#TEAMHANA đang có dự án #COACHING cho 5 bạn đăng ký sớm nhất HOÀN TOÀN MIỄN PHÍ để trở thành #HUẤN_LUYỆN_VIÊN_DINH_DƯỠNG 📌 BẠN đang không hài lòng với công việc hiện tại, thu nhập chưa được như mong muốn !?
📌 BẠN đang loay hoay chưa tìm được công việc phù hợp và chưa biết bắt đầu từ đâu !?
📌 BẠN còn trẻ và xin việc ở đâu cũng đòi hỏi KINH NGHIỆM !?
📌 BẠN muốn có công việc được làm chủ thời gian để chăm lo cho gia đình !?
📌 BẠN là sinh viên cần 1 công việc partime để trang trải cuộc sống !? 📌 BẠN yêu thích đi du lịch và luôn muốn được nhận quà !? Đăng ký ngay vào link dưới đây và bạn sẽ trả lời được hết các câu hỏi bên trên 🤗

Link đăng ký : https://docs.google.com/forms/d/1MIbuxhWwfhVd6GW4ONv9IzbRq5RMjkpN0OJJ13e8Fmk/edit

#hlvcanhanKimHoaBui
#huanluyenviendinhduong
#TEAMHANA đang có dự án #COACHING cho 5 bạn đăng ký sớm nhất HOÀN TOÀN MIỄN PHÍ để trở thành #HUẤN_LUYỆN_VIÊN_DINH_DƯỠNG 📌 BẠN đang không hài lòng với công việc hiện tại, thu nhập chưa được như mong muốn !?
📌 BẠN đang loay hoay chưa tìm được công việc phù hợp và chưa biết bắt đầu từ đâu !?
📌 BẠN còn trẻ và xin việc ở đâu cũng đòi hỏi KINH NGHIỆM !?
📌 BẠN muốn có công việc được làm chủ thời gian để chăm lo cho gia đình !?
📌 BẠN là sinh viên cần 1 công việc partime để trang trải cuộc sống !? 📌 BẠN yêu thích đi du lịch và luôn muốn được nhận quà !? Đăng ký ngay vào link dưới đây và bạn sẽ trả lời được hết các câu hỏi bên trên 🤗

Link đăng ký : https://docs.google.com/forms/d/1MIbuxhWwfhVd6GW4ONv9IzbRq5RMjkpN0OJJ13e8Fmk/edit

#hlvcanhanKimHoaBui
#huanluyenviendinhduong
Participante Hana Khalilal #teamhana
Participante Hana Khalilal #teamhana
WA 90818854 Info/Tempahan 📲
.
DAH FLUSH pagi ni?
.
Penghadaman yg baik bila kita hari hari membuang..
Bila penghadaman lancar..
Toksin semua dapt di NYAH kan dengan detox KLENZE BOOSTERR..
.
Dapat kan kurus scara semulajadi tanpa julap.
Tanpa tekanan sembelit ketika proses diet.
Baru lah tak ada seteressss.
.
Pilihlah diet yang sihat tanpa menyiksa diri.😘😘😘😘
#ALANAKLENZE
#TeamLion
#TeamHana
WA 90818854 Info/Tempahan 📲
.
DAH FLUSH pagi ni?
.
Penghadaman yg baik bila kita hari hari membuang..
Bila penghadaman lancar..
Toksin semua dapt di NYAH kan dengan detox KLENZE BOOSTERR..
.
Dapat kan kurus scara semulajadi tanpa julap.
Tanpa tekanan sembelit ketika proses diet.
Baru lah tak ada seteressss.
.
Pilihlah diet yang sihat tanpa menyiksa diri.😘😘😘😘
#ALANAKLENZE
#TeamLion
#TeamHana
Haii morning gais, baru sempat pagi nie nak pos, bizi tengah cari barang hilang.. Semalam sis kita dari sg udang grab 1box cocoS.. Alhamdulillah, sis kita berani sahut cabaran.. Awak-ii mcm mna.. Jom cepat stock dh xbanyak.. jom dapatkan dari agent yang sah ok! 
www.wasap./60189505512/haiicocoS

#bodydream #newbody #newface
#teamhana
#bodydreammelaka 
#cabaranbadanideal
Haii morning gais, baru sempat pagi nie nak pos, bizi tengah cari barang hilang.. Semalam sis kita dari sg udang grab 1box cocoS.. Alhamdulillah, sis kita berani sahut cabaran.. Awak-ii mcm mna.. Jom cepat stock dh xbanyak.. jom dapatkan dari agent yang sah ok!
www.wasap./60189505512/haiicocoS

#bodydream #newbody #newface
#teamhana
#bodydreammelaka
#cabaranbadanideal
Wonder what's in store for you in Auvernal? Find out in tomorrow's chapter of The Royal Heir! 💝
.
.
.
#playchoices #theroyalheir #theroyalromance #sneakpeek #love #romance #action #mystery #choices #royalty #visualnovel #mobilegame #narrativegame #choicesstoriesyouplay
Wonder what's in store for you in Auvernal? Find out in tomorrow's chapter of The Royal Heir! 💝
.
.
.
#playchoices #theroyalheir #theroyalromance #sneakpeek #love #romance #action #mystery #choices #royalty #visualnovel #mobilegame #narrativegame #choicesstoriesyouplay
New stock in the house gais.. Jom dapatkan yang ori Dari agent yang sah

www.wasap.my/60189505512/haiicocoS
#bodydream
#bodydreammalaysia
#newface #newlife #newbody 
#cabaranbadanideal 
#teamhana
New stock in the house gais.. Jom dapatkan yang ori Dari agent yang sah

www.wasap.my/60189505512/haiicocoS
#bodydream
#bodydreammalaysia
#newface #newlife #newbody
#cabaranbadanideal
#teamhana
Bila dear bestie digabungkan dengan Partner In Crime. Wow sangat effect dia 😍
.
Siapa dah try mix 2 warna ni? Angkat tangan ✋✋
.
Ready stock
.
🚗Cod: Felda Bukit Cerakah, Bukit Cerakah, Puncak Alam, Meru, Alam Budiman, Saujana Utama, Klang, Shah Alam
.
📲wasap.my/601112369808 or klik link at bio tq.

#sobella
#sobellalipmatte 
#sobellasquad 
#sobellasolawa 
#sobellafriendshipedition
#sobellabff
#sobellapuncakalam
#sobellaklang
#sobellameru
#sobellashahalam
#dropship
#dropshipwanted
#dropshipsobella
#teammakhayamhot
#teamazz
#teamhana
Bila dear bestie digabungkan dengan Partner In Crime. Wow sangat effect dia 😍
.
Siapa dah try mix 2 warna ni? Angkat tangan ✋✋
.
Ready stock
.
🚗Cod: Felda Bukit Cerakah, Bukit Cerakah, Puncak Alam, Meru, Alam Budiman, Saujana Utama, Klang, Shah Alam
.
📲wasap.my/601112369808 or klik link at bio tq.

#sobella
#sobellalipmatte
#sobellasquad
#sobellasolawa
#sobellafriendshipedition
#sobellabff
#sobellapuncakalam
#sobellaklang
#sobellameru
#sobellashahalam
#dropship
#dropshipwanted
#dropshipsobella
#teammakhayamhot
#teamazz
#teamhana
Untuk fans2 kek tapi yg 'allergy' dgn cheese. Ini jawapannya! 
Cantik kek ni bebunga hiasan tu.  Terliur tak...tengok coklat ganache atas tu. Rasa nak makan atau tengok saja yer 🤔 SEKIAN! ➡️ Devil Food Choc Cake 👻👻👻❌ cheese

BERMINAT whatsapp👇

https://wa.me/+6591175036

#mamasabloverSG🇸🇬
#mamasabwarrior
#bakeryviralmalaysia
#bakeryNo1Malaysia
#bestgrowingFnBbisnesaward2018
#teamHana
#teamsouthernrangers
Untuk fans2 kek tapi yg 'allergy' dgn cheese. Ini jawapannya!
Cantik kek ni bebunga hiasan tu. Terliur tak...tengok coklat ganache atas tu. Rasa nak makan atau tengok saja yer 🤔 SEKIAN! ➡️ Devil Food Choc Cake 👻👻👻❌ cheese

BERMINAT whatsapp👇

https://wa.me/+6591175036

#mamasabloverSG🇸🇬
#mamasabwarrior
#bakeryviralmalaysia
#bakeryNo1Malaysia
#bestgrowingFnBbisnesaward2018
#teamHana
#teamsouthernrangers
Jeng jeng jeng 😎

Kek ni Nutella Gunung Berapi atau Nutella Oat Bar namanya.. Pagi2 ni team dah start bake utk kek api plak... Penangan combo new kan 😉

Syg2 yg belum pernah cuba patut cuba taw sebab kek ni yg paling berkhasiat.. Takde telur dan kek ni penuh dgn oat gitew.. Yg nak diet tapi nak makan kek boleh request yg ni k 😘

wasap.my/601128194172/NakNutellaOatBar
.
.
#MamaSab #SabrinaBakery #MamaSabWarrior #AgentSabrinaBakery #SabrinaBakeryJB #MamaSabJB #BusinessPartnerJB #TeamSouthernRangers #TeamHana #SabrinaBakeryDamansara #MamaSabDamansara #SabrinaBakeryKL #MamaSabKL #KekPandanGulaMelaka #MakanSedap #PencuciMulut #FoodDeliveryKL #FoodDeliverySelangor #FoodDeliveryJB #FoodDelivery #KambingPerap #DessertLover #CakeLover #BirthdayCake #JohorBahru #JDT #JohorDarulTakzim #Johorean #DessertSedap
Jeng jeng jeng 😎

Kek ni Nutella Gunung Berapi atau Nutella Oat Bar namanya.. Pagi2 ni team dah start bake utk kek api plak... Penangan combo new kan 😉

Syg2 yg belum pernah cuba patut cuba taw sebab kek ni yg paling berkhasiat.. Takde telur dan kek ni penuh dgn oat gitew.. Yg nak diet tapi nak makan kek boleh request yg ni k 😘

wasap.my/601128194172/NakNutellaOatBar
.
.
#MamaSab #SabrinaBakery #MamaSabWarrior #AgentSabrinaBakery #SabrinaBakeryJB #MamaSabJB #BusinessPartnerJB #TeamSouthernRangers #TeamHana #SabrinaBakeryDamansara #MamaSabDamansara #SabrinaBakeryKL #MamaSabKL #KekPandanGulaMelaka #MakanSedap #PencuciMulut #FoodDeliveryKL #FoodDeliverySelangor #FoodDeliveryJB #FoodDelivery #KambingPerap #DessertLover #CakeLover #BirthdayCake #JohorBahru #JDT #JohorDarulTakzim #Johorean #DessertSedap
Jeng jeng jeng 😎

Kek ni Nutella Gunung Berapi atau Nutella Oat Bar namanya.. Pagi2 ni team dah start bake utk kek api plak... Penangan combo new kan 😉

Syg2 yg belum pernah cuba patut cuba taw sebab kek ni yg paling berkhasiat.. Takde telur dan kek ni penuh dgn oat gitew.. Yg nak diet tapi nak makan kek boleh request yg ni k 😘

wasap.my/601128194172/NakNutellaOatBar
.
.
#MamaSab #SabrinaBakery #MamaSabWarrior #AgentSabrinaBakery #SabrinaBakeryJB #MamaSabJB #BusinessPartnerJB #TeamSouthernRangers #TeamHana #SabrinaBakeryDamansara #MamaSabDamansara #SabrinaBakeryKL #MamaSabKL #KekPandanGulaMelaka #MakanSedap #PencuciMulut #FoodDeliveryKL #FoodDeliverySelangor #FoodDeliveryJB #FoodDelivery #KambingPerap #DessertLover #CakeLover #BirthdayCake #JohorBahru #JDT #JohorDarulTakzim #Johorean #DessertSedap
Jeng jeng jeng 😎

Kek ni Nutella Gunung Berapi atau Nutella Oat Bar namanya.. Pagi2 ni team dah start bake utk kek api plak... Penangan combo new kan 😉

Syg2 yg belum pernah cuba patut cuba taw sebab kek ni yg paling berkhasiat.. Takde telur dan kek ni penuh dgn oat gitew.. Yg nak diet tapi nak makan kek boleh request yg ni k 😘

wasap.my/601128194172/NakNutellaOatBar
.
.
#MamaSab #SabrinaBakery #MamaSabWarrior #AgentSabrinaBakery #SabrinaBakeryJB #MamaSabJB #BusinessPartnerJB #TeamSouthernRangers #TeamHana #SabrinaBakeryDamansara #MamaSabDamansara #SabrinaBakeryKL #MamaSabKL #KekPandanGulaMelaka #MakanSedap #PencuciMulut #FoodDeliveryKL #FoodDeliverySelangor #FoodDeliveryJB #FoodDelivery #KambingPerap #DessertLover #CakeLover #BirthdayCake #JohorBahru #JDT #JohorDarulTakzim #Johorean #DessertSedap
WA 90818854 Info/Tempahan 📲
.
ZAMAN 3 MINIT DAH BERAKHIR!

Dulu masa zaman 3 minit, wife biasa-biasa je layan. Panggil baru datang, kalau tak asyik dengan kerja dan telefon.

Lepas guna Lomoqlomoq ni, siap dia sendiri ajak selfie.

Rasa lebih bahagia sekarang!

#lomoqlomoq #teamlion #teamhana
WA 90818854 Info/Tempahan 📲
.
ZAMAN 3 MINIT DAH BERAKHIR!

Dulu masa zaman 3 minit, wife biasa-biasa je layan. Panggil baru datang, kalau tak asyik dengan kerja dan telefon.

Lepas guna Lomoqlomoq ni, siap dia sendiri ajak selfie.

Rasa lebih bahagia sekarang!

#lomoqlomoq #teamlion #teamhana
Siapa nak turun 3-6kg dalam masa 15hari??
Tanpa perlu berlapar? Diet lagi lah x payah! Senaman p gym? No need lah.
.
.
Ni coco s jew. 1 sachet sehari. Follow the tips dan cara consume. Comfrim meletop bodygoals. Ala minum2 ja kurus dah. Beli sekarang untuk kurus sekarang. X kan raya haji ni nk gemuk lagi 🤣
.
.
PASTIKAN BELI YANG ORIGINAL DARI AGENT DAN STOKIS YANG BERDAFTAR SAHAJA.beli yang fake x kurus jangan marah sis 🤣
.
.
Jom kurus secara sihat.🤱💃🕺
.
.
📲 www.wassap.my/+60143471960/cocos
.
.
#detoxdrink #fibermax  #stokisbodydream #bodydreamtestimoni #bodydreammalaysia #stokisbodydream  #bodydreamsungaipetani  #codsungaipetani#bodydreamperlis#teamhana
Siapa nak turun 3-6kg dalam masa 15hari??
Tanpa perlu berlapar? Diet lagi lah x payah! Senaman p gym? No need lah.
.
.
Ni coco s jew. 1 sachet sehari. Follow the tips dan cara consume. Comfrim meletop bodygoals. Ala minum2 ja kurus dah. Beli sekarang untuk kurus sekarang. X kan raya haji ni nk gemuk lagi 🤣
.
.
PASTIKAN BELI YANG ORIGINAL DARI AGENT DAN STOKIS YANG BERDAFTAR SAHAJA.beli yang fake x kurus jangan marah sis 🤣
.
.
Jom kurus secara sihat.🤱💃🕺
.
.
📲 www.wassap.my/+60143471960/cocos
.
.
#detoxdrink #fibermax #stokisbodydream #bodydreamtestimoni #bodydreammalaysia #stokisbodydream #bodydreamsungaipetani #codsungaipetani#bodydreamperlis#teamhana
Siapa nak turun 3-6kg dalam masa 15hari??
Tanpa perlu berlapar? Diet lagi lah x payah! Senaman p gym? No need lah.
.
.
Ni coco s jew. 1 sachet sehari. Follow the tips dan cara consume. Comfrim meletop bodygoals. Ala minum2 ja kurus dah. Beli sekarang untuk kurus sekarang. X kan raya haji ni nk gemuk lagi 🤣
.
.
PASTIKAN BELI YANG ORIGINAL DARI AGENT DAN STOKIS YANG BERDAFTAR SAHAJA.beli yang fake x kurus jangan marah sis 🤣
.
.
Jom kurus secara sihat.🤱💃🕺
.
.
📲 www.wassap.my/+60143471960/cocos
.
.
#detoxdrink #fibermax  #stokisbodydream #bodydreamtestimoni #bodydreammalaysia #stokisbodydream  #bodydreamsungaipetani  #codsungaipetani#bodydreamperlis#teamhana
Siapa nak turun 3-6kg dalam masa 15hari??
Tanpa perlu berlapar? Diet lagi lah x payah! Senaman p gym? No need lah.
.
.
Ni coco s jew. 1 sachet sehari. Follow the tips dan cara consume. Comfrim meletop bodygoals. Ala minum2 ja kurus dah. Beli sekarang untuk kurus sekarang. X kan raya haji ni nk gemuk lagi 🤣
.
.
PASTIKAN BELI YANG ORIGINAL DARI AGENT DAN STOKIS YANG BERDAFTAR SAHAJA.beli yang fake x kurus jangan marah sis 🤣
.
.
Jom kurus secara sihat.🤱💃🕺
.
.
📲 www.wassap.my/+60143471960/cocos
.
.
#detoxdrink #fibermax #stokisbodydream #bodydreamtestimoni #bodydreammalaysia #stokisbodydream #bodydreamsungaipetani #codsungaipetani#bodydreamperlis#teamhana
Siapa nak turun 3-6kg dalam masa 15hari??
Tanpa perlu berlapar? Diet lagi lah x payah! Senaman p gym? No need lah.
.
.
Ni coco s jew. 1 sachet sehari. Follow the tips dan cara consume. Comfrim meletop bodygoals. Ala minum2 ja kurus dah. Beli sekarang untuk kurus sekarang. X kan raya haji ni nk gemuk lagi 🤣
.
.
PASTIKAN BELI YANG ORIGINAL DARI AGENT DAN STOKIS YANG BERDAFTAR SAHAJA.beli yang fake x kurus jangan marah sis 🤣
.
.
Jom kurus secara sihat.🤱💃🕺
.
.
📲 www.wassap.my/+60143471960/cocos
.
.
#detoxdrink #fibermax  #stokisbodydream #bodydreamtestimoni #bodydreammalaysia #stokisbodydream  #bodydreamsungaipetani  #codsungaipetani#bodydreamperlis#teamhana
Siapa nak turun 3-6kg dalam masa 15hari??
Tanpa perlu berlapar? Diet lagi lah x payah! Senaman p gym? No need lah.
.
.
Ni coco s jew. 1 sachet sehari. Follow the tips dan cara consume. Comfrim meletop bodygoals. Ala minum2 ja kurus dah. Beli sekarang untuk kurus sekarang. X kan raya haji ni nk gemuk lagi 🤣
.
.
PASTIKAN BELI YANG ORIGINAL DARI AGENT DAN STOKIS YANG BERDAFTAR SAHAJA.beli yang fake x kurus jangan marah sis 🤣
.
.
Jom kurus secara sihat.🤱💃🕺
.
.
📲 www.wassap.my/+60143471960/cocos
.
.
#detoxdrink #fibermax #stokisbodydream #bodydreamtestimoni #bodydreammalaysia #stokisbodydream #bodydreamsungaipetani #codsungaipetani#bodydreamperlis#teamhana
WA 90818854 Info/Tempahan 📲
.
FUNGSI & KHASIAT ALANA KLENZE BOOSTER: 🍋Minuman detox PERTAMA menggabungkan Ekstrak Kopi Hijau + Lemon + Arabic Gum 🍋Membantu meningkatkan metabolisme badan bagi membakar kalori berlebihan 🍋Menghalang penyerapan & pembentukan lemak 🍋Menurunkan berat badan 🍋Mengawal selera makan 🍋Membuang angin dalam badan
🍋Mengatasi masalah sembelit dan perut buncit 🍋Badan terasa ringan, cergas bertenaga

#ALANAKlenze
#TeamLion
#TeamHana
WA 90818854 Info/Tempahan 📲
.
FUNGSI & KHASIAT ALANA KLENZE BOOSTER: 🍋Minuman detox PERTAMA menggabungkan Ekstrak Kopi Hijau + Lemon + Arabic Gum 🍋Membantu meningkatkan metabolisme badan bagi membakar kalori berlebihan 🍋Menghalang penyerapan & pembentukan lemak 🍋Menurunkan berat badan 🍋Mengawal selera makan 🍋Membuang angin dalam badan
🍋Mengatasi masalah sembelit dan perut buncit 🍋Badan terasa ringan, cergas bertenaga

#ALANAKlenze
#TeamLion
#TeamHana
Vídeo: MONEY HONEY (MEL NÃO É VEGANO?) https://youtu.be/XEGm7WsSDB0 #hanakhalil #teamhana
Vídeo: MONEY HONEY (MEL NÃO É VEGANO?) https://youtu.be/XEGm7WsSDB0 #hanakhalil #teamhana
WA 90818854 Info/Tempahan 📲
.
Ewah Ewah Ewah‼️ Tadi petang ualls ader ker minom KOPI ALANA TREASURE?

Encik Sazali Samad seorang bodybuilder dan beliau mengamalkan kopi Alana Treasure sebagai minuman petang.

Kopi hijau Alana Treasure menggunakan gula Treasure pengganti pemanis glukosa. Ia rendah kalori dan sesuai untuk orang yang berdiet seperti beliau.

Korang yang berdiet marilah cuba. Hubungi Saya sekarang. 😊☺️👍🏻👌🏻 #ALANATreasure
#TeamLion
#TeamHana
WA 90818854 Info/Tempahan 📲
.
Ewah Ewah Ewah‼️ Tadi petang ualls ader ker minom KOPI ALANA TREASURE?

Encik Sazali Samad seorang bodybuilder dan beliau mengamalkan kopi Alana Treasure sebagai minuman petang.

Kopi hijau Alana Treasure menggunakan gula Treasure pengganti pemanis glukosa. Ia rendah kalori dan sesuai untuk orang yang berdiet seperti beliau.

Korang yang berdiet marilah cuba. Hubungi Saya sekarang. 😊☺️👍🏻👌🏻 #ALANATreasure
#TeamLion
#TeamHana
#Repost @studiohana.dance with @get_repost
・・・
世界大会での戦いを終え、無事に日本へ帰ってまいりました。

結果は、
ジュニア部門  54チーム中
MONSOON!  12位
NEXT Jr.  2位 

バーシティ部門 65チーム中
KANA-BOON!  2位

メガクルー部門 57チーム中
KANA-BOON!ALLSTAR  優勝

という結果となりました。
ジュニア部門、バーシティ部門においては、1位と0.03点で敗れ、やはり悔しい気持ちはございますが、選手全員40名で臨んだメガクルー部門では、ファイナルでのパフォーマンス後に、会場中がスタンディングオーベーション!
世界中からKANA-BOON!ALLSTARコールが鳴り響き、メガクルー部門では日本初のメダル獲得を成し遂げ、2019年度世界大会メンバー全員が、胸に金メダルをかけて日本に帰国することができました。
世界大会に行くまではもちろん、現地に行ってからも毎日が戦いでしたが、皆様の応援を胸に、最後まで戦い抜く事ができました。
心より感謝申し上げます。本当にありがとうございました。
  2019年世界大会   コーチ陣 並びに選手一同


#kanaboon
#nextjr
#monsoon
#kanaboonallstar
#studiohana
#teamhana
#hhi

@kanaboon_nextjr 
@knmhana.jp 
@studiohana.dance 
@officialhhi
#Repost @studiohana.dance with @get_repost
・・・
世界大会での戦いを終え、無事に日本へ帰ってまいりました。

結果は、
ジュニア部門 54チーム中
MONSOON! 12位
NEXT Jr. 2位 

バーシティ部門 65チーム中
KANA-BOON! 2位

メガクルー部門 57チーム中
KANA-BOON!ALLSTAR 優勝

という結果となりました。
ジュニア部門、バーシティ部門においては、1位と0.03点で敗れ、やはり悔しい気持ちはございますが、選手全員40名で臨んだメガクルー部門では、ファイナルでのパフォーマンス後に、会場中がスタンディングオーベーション!
世界中からKANA-BOON!ALLSTARコールが鳴り響き、メガクルー部門では日本初のメダル獲得を成し遂げ、2019年度世界大会メンバー全員が、胸に金メダルをかけて日本に帰国することができました。
世界大会に行くまではもちろん、現地に行ってからも毎日が戦いでしたが、皆様の応援を胸に、最後まで戦い抜く事ができました。
心より感謝申し上げます。本当にありがとうございました。
 2019年世界大会  コーチ陣 並びに選手一同


#kanaboon
#nextjr
#monsoon
#kanaboonallstar
#studiohana
#teamhana
#hhi

@kanaboon_nextjr 
@knmhana.jp 
@studiohana.dance 
@officialhhi
世界大会での戦いを終え、無事に日本へ帰ってまいりました。

結果は、
ジュニア部門  54チーム中
MONSOON!  12位
NEXT Jr.  2位 

バーシティ部門 65チーム中
KANA-BOON!  2位

メガクルー部門 57チーム中
KANA-BOON!ALLSTAR  優勝

という結果となりました。
ジュニア部門、バーシティ部門においては、1位と0.03点で敗れ、やはり悔しい気持ちはございますが、選手全員40名で臨んだメガクルー部門では、ファイナルでのパフォーマンス後に、会場中がスタンディングオーベーション!
世界中からKANA-BOON!ALLSTARコールが鳴り響き、メガクルー部門では日本初のメダル獲得を成し遂げ、2019年度世界大会メンバー全員が、胸に金メダルをかけて日本に帰国することができました。
世界大会に行くまではもちろん、現地に行ってからも毎日が戦いでしたが、皆様の応援を胸に、最後まで戦い抜く事ができました。
心より感謝申し上げます。本当にありがとうございました。
  2019年世界大会   コーチ陣 並びに選手一同


#kanaboon
#nextjr
#monsoon
#kanaboonallstar
#studiohana
#teamhana
#hhi

@kanaboon_nextjr 
@knmhana.jp 
@studiohana.dance 
@officialhhi
世界大会での戦いを終え、無事に日本へ帰ってまいりました。

結果は、
ジュニア部門 54チーム中
MONSOON! 12位
NEXT Jr. 2位 

バーシティ部門 65チーム中
KANA-BOON! 2位

メガクルー部門 57チーム中
KANA-BOON!ALLSTAR 優勝

という結果となりました。
ジュニア部門、バーシティ部門においては、1位と0.03点で敗れ、やはり悔しい気持ちはございますが、選手全員40名で臨んだメガクルー部門では、ファイナルでのパフォーマンス後に、会場中がスタンディングオーベーション!
世界中からKANA-BOON!ALLSTARコールが鳴り響き、メガクルー部門では日本初のメダル獲得を成し遂げ、2019年度世界大会メンバー全員が、胸に金メダルをかけて日本に帰国することができました。
世界大会に行くまではもちろん、現地に行ってからも毎日が戦いでしたが、皆様の応援を胸に、最後まで戦い抜く事ができました。
心より感謝申し上げます。本当にありがとうございました。
 2019年世界大会  コーチ陣 並びに選手一同


#kanaboon
#nextjr
#monsoon
#kanaboonallstar
#studiohana
#teamhana
#hhi

@kanaboon_nextjr 
@knmhana.jp 
@studiohana.dance 
@officialhhi
Hi, Dear!
Udah liat postingan sebelumnya?
.
Yaps, 'Hana' adalah shade pertama dari Fabil Beauty 'Liquified Longwear Lipstick with Moringa'.
Jawaban kamu bener nggak tuh?😁
.
'Hana' punya warna dasar 'Mauve' nih dear yang cantik banget digunakan sama semua jenis kulit. Kamu juga nggak usah takut bibir bakal kering kalo pakai 'Hana' seharian. Kandungan Moringa didalamnya mampu mempercantik, merawat peremajaan kulit bibir, dan juga melindungi dari radikal bebas.
.
#TeamHana mana nih suaranya?☝
.
#lipcream #fabilbeauty #lipstick #liptint #makeuplokal #lipcreammurah #lipmatte #makeup #fff #lfl #makeuphalal #produklokal #makeuptutorial #blushon #aprilmop
Hi, Dear!
Udah liat postingan sebelumnya?
.
Yaps, 'Hana' adalah shade pertama dari Fabil Beauty 'Liquified Longwear Lipstick with Moringa'.
Jawaban kamu bener nggak tuh?😁
.
'Hana' punya warna dasar 'Mauve' nih dear yang cantik banget digunakan sama semua jenis kulit. Kamu juga nggak usah takut bibir bakal kering kalo pakai 'Hana' seharian. Kandungan Moringa didalamnya mampu mempercantik, merawat peremajaan kulit bibir, dan juga melindungi dari radikal bebas.
.
#TeamHana mana nih suaranya?☝
.
#lipcream #fabilbeauty #lipstick #liptint #makeuplokal #lipcreammurah #lipmatte #makeup #fff #lfl #makeuphalal #produklokal #makeuptutorial #blushon #aprilmop
Combination yang takkan ada lagi after 17 Ogos ni. DFCC Mamalove ❤️ .
.
Untungnya beli 1 kek dapat rasa full chocolate & lagi half dapat rasa cream cheese 👏🏻 Haritu mama cakap mamalove sampai 10 Ogos je kan? Tapi sebab mama love semua mamasablover, mama extend sampai 17 Ogos! 🔥🔥
.
.
Tapi last day order hari selasa 13/8 jam 10 pagi tau. So jangan fikir lama-lama. Terus tekan link di bio nanie untuk place order ☺️
#kekraya #jbfooddelivery
#sedaplainmachiammm #supplementofhappiness 
#mamasabBakeryformerlyknownassabrinabakery #bakeryviralmalaysia #bakeryNo1Malaysia
‌#bestgrowingFnBbisnesaward2018 
#teamhana #sabrinabakeryJB #mamasabJB #teamsouthernrangers #biskutraya2019
#biskutraya #kuihraya  #moistchocolatecake #kekkahwin #kekbirthday #dessertjb #kekkahwinjb #fooddelivery #fooddeliveryjb #deliverykek #dessertmalaysia #dessertsedap
Combination yang takkan ada lagi after 17 Ogos ni. DFCC Mamalove ❤️ .
.
Untungnya beli 1 kek dapat rasa full chocolate & lagi half dapat rasa cream cheese 👏🏻 Haritu mama cakap mamalove sampai 10 Ogos je kan? Tapi sebab mama love semua mamasablover, mama extend sampai 17 Ogos! 🔥🔥
.
.
Tapi last day order hari selasa 13/8 jam 10 pagi tau. So jangan fikir lama-lama. Terus tekan link di bio nanie untuk place order ☺️
#kekraya #jbfooddelivery
#sedaplainmachiammm #supplementofhappiness
#mamasabBakeryformerlyknownassabrinabakery #bakeryviralmalaysia #bakeryNo1Malaysia
#bestgrowingFnBbisnesaward2018
#teamhana #sabrinabakeryJB #mamasabJB #teamsouthernrangers #biskutraya2019
#biskutraya #kuihraya #moistchocolatecake #kekkahwin #kekbirthday #dessertjb #kekkahwinjb #fooddelivery #fooddeliveryjb #deliverykek #dessertmalaysia #dessertsedap
Mamarocerr open for preorder! Tengok video mama terus nak beli berbalang-balang! Khas untuk mamasablover, promo 3 balang RM100 sehingga 31 Ogos ni sahaja. Harga asal RM35 sebalang 🔥🔥
.
.
Jangan lupa whatsapp Nanie sekarang www.wasap.my/60137282123 👏🏻 Confirm sedap! Confirm tak rugi! 💕
#kekraya #jbfooddelivery
#sedaplainmachiammm #supplementofhappiness 
#mamasabBakeryformerlyknownassabrinabakery #bakeryviralmalaysia #bakeryNo1Malaysia
‌#bestgrowingFnBbisnesaward2018 
#teamhana #sabrinabakeryJB #mamasabJB #teamsouthernrangers 
#biskutraya #kuihraya  #moistchocolatecake #kekkahwin #kekbirthday #dessertjb #kekkahwinjb #fooddelivery #fooddeliveryjb #deliverykek #dessertmalaysia #dessertsedap
Mamarocerr open for preorder! Tengok video mama terus nak beli berbalang-balang! Khas untuk mamasablover, promo 3 balang RM100 sehingga 31 Ogos ni sahaja. Harga asal RM35 sebalang 🔥🔥
.
.
Jangan lupa whatsapp Nanie sekarang www.wasap.my/60137282123 👏🏻 Confirm sedap! Confirm tak rugi! 💕
#kekraya #jbfooddelivery
#sedaplainmachiammm #supplementofhappiness
#mamasabBakeryformerlyknownassabrinabakery #bakeryviralmalaysia #bakeryNo1Malaysia
#bestgrowingFnBbisnesaward2018
#teamhana #sabrinabakeryJB #mamasabJB #teamsouthernrangers
#biskutraya #kuihraya #moistchocolatecake #kekkahwin #kekbirthday #dessertjb #kekkahwinjb #fooddelivery #fooddeliveryjb #deliverykek #dessertmalaysia #dessertsedap
【世界大会速報】

現地先生方より、速報です!

HHI世界大会決勝ファイナル
●ジュニア部門NEXT Jr.
第2位銀メダル

●バーシティ部門KANA-BOON!第2位銀メダル

2チームは金メダルは逃しましたがメンバー全力で踊り切り会場中を魅力していました‼️
ベストパフォーマンスだったと思います!

●メガ部門のKANA-BOON!ALL STARは見事第1位金メダル🏅
同部門日本初の快挙です。
会場中やはり決勝ファイナルでもスタンディングオベーションの嵐でした。
世界中のたくさんの方々に認めて頂いた金メダル🥇でもあり、応援して下さった HANA!に関わる全ての皆さん、保護者の方々のバックアップあってのものだと思います。

子供達と共に笑顔で帰国の途につきたいと思います!
まずは帰国後改めてご報告させて頂きます。

本当にありがとうございました。

#kanaboon
#nextjr
#monsoon
#kanaboonallstar
#studiohana
#teamhana
#hhi

@kanaboon_nextjr 
@knmhana.jp 
@studiohana.dance 
@officialhhi

#repost @officialhhi
・・・
The World Hip Hop Dance Championship Finals was packed full of energy and excitement, leaving some new and returning champions. It was an incredible night to cap off an insane week! #HHI2019 #GoforGold2019
【世界大会速報】

現地先生方より、速報です!

HHI世界大会決勝ファイナル
●ジュニア部門NEXT Jr.
第2位銀メダル

●バーシティ部門KANA-BOON!第2位銀メダル

2チームは金メダルは逃しましたがメンバー全力で踊り切り会場中を魅力していました‼️
ベストパフォーマンスだったと思います!

●メガ部門のKANA-BOON!ALL STARは見事第1位金メダル🏅
同部門日本初の快挙です。
会場中やはり決勝ファイナルでもスタンディングオベーションの嵐でした。
世界中のたくさんの方々に認めて頂いた金メダル🥇でもあり、応援して下さった HANA!に関わる全ての皆さん、保護者の方々のバックアップあってのものだと思います。

子供達と共に笑顔で帰国の途につきたいと思います!
まずは帰国後改めてご報告させて頂きます。

本当にありがとうございました。

#kanaboon
#nextjr
#monsoon
#kanaboonallstar
#studiohana
#teamhana
#hhi

@kanaboon_nextjr 
@knmhana.jp 
@studiohana.dance 
@officialhhi

#repost @officialhhi
・・・
The World Hip Hop Dance Championship Finals was packed full of energy and excitement, leaving some new and returning champions. It was an incredible night to cap off an insane week! #HHI2019 #GoforGold2019
💖 ALANA GOAT MILK Contain ------->
Goat Milk, Pearl, Dates, Honey, Olives, Raisins & Habbatus Sauda
.
Interested?? WA 90818854 Info/Order 📲
Thanks Love!! 🙏🏻😊☺️😘💖💋 #ALANAGOATMILK
#ALANASUSUKAMBING
#TeamLion
#TeamHana
💖 ALANA GOAT MILK Contain ------->
Goat Milk, Pearl, Dates, Honey, Olives, Raisins & Habbatus Sauda
.
Interested?? WA 90818854 Info/Order 📲
Thanks Love!! 🙏🏻😊☺️😘💖💋 #ALANAGOATMILK
#ALANASUSUKAMBING
#TeamLion
#TeamHana
WA 90818854 Info/Tempahan 📲
.
KLENZE BOOSTER ALANA ✨ Ekstrak kopi hijau
✨ Ekstrak lemon
✨ Arabic Gum

Membantu untuk: 👉Menyingkirkan toksin dalam badan 👉Mengatasi sembelit 👉Mencantikkan kulit 👉Mengurangkan berat badan 👉Mencegah dari penyakit darah tinggi, kencing manis dan kolestrol tinggi

#ALANAKLENZE
#TeamLion
#TeamHana
WA 90818854 Info/Tempahan 📲
.
KLENZE BOOSTER ALANA ✨ Ekstrak kopi hijau
✨ Ekstrak lemon
✨ Arabic Gum

Membantu untuk: 👉Menyingkirkan toksin dalam badan 👉Mengatasi sembelit 👉Mencantikkan kulit 👉Mengurangkan berat badan 👉Mencegah dari penyakit darah tinggi, kencing manis dan kolestrol tinggi

#ALANAKLENZE
#TeamLion
#TeamHana
.
finally going to FINAL!
it is GAME TIME TONIGHT!!!
.
let’s GO JAPAN!! 🇯🇵😊
really wish all of crews, good luck!!
.
#行くぜっ #3冠 #やるしかない #いける #teamhana #japan #hhi #hhi #love #dance
.
finally going to FINAL!
it is GAME TIME TONIGHT!!!
.
let’s GO JAPAN!! 🇯🇵😊
really wish all of crews, good luck!!
.
#行くぜっ #3冠 #やるしかない #いける #teamhana #japan #hhi #hhi #love #dance
Vídeo: A CULTURA PORNÔ (O QUE VOCÊ NÃO SABE QUE EXISTE) https://youtu.be/XEGm7WsSDB0 #hanakhalil #teamhana
Vídeo: A CULTURA PORNÔ (O QUE VOCÊ NÃO SABE QUE EXISTE) https://youtu.be/XEGm7WsSDB0 #hanakhalil #teamhana
teamHANA🌺
寝ないで夜通し走る変態イベント‼︎
その名もSTY(仙台to山形)
65キロ走🏃‍♂️🏃‍♀️ ナント‼︎あの笹谷峠を超えます‼︎ サポートカー🚐まで出してもらう本格イベント✨✨ 見送り組も含めて 駅前21時半スタートにこんだけwどんだけww😆✨✨✨ 私は応援ラン♪22キロ

涼しくて私も最後まで走りたかったー🤣

綺麗な朝日見れるといいねっ‼︎
みんなファイトーーーー٩( 'ω' )و

#ラン 
#夜通しラン 
#sty 
#仙台から山形
#ウルトラ
#変態
#teamhana 
#仲間
#朝日
#マラソンチーム 
#ワラーチ
#running 
#jog
teamHANA🌺
寝ないで夜通し走る変態イベント‼︎
その名もSTY(仙台to山形)
65キロ走🏃‍♂️🏃‍♀️ ナント‼︎あの笹谷峠を超えます‼︎ サポートカー🚐まで出してもらう本格イベント✨✨ 見送り組も含めて 駅前21時半スタートにこんだけwどんだけww😆✨✨✨ 私は応援ラン♪22キロ

涼しくて私も最後まで走りたかったー🤣

綺麗な朝日見れるといいねっ‼︎
みんなファイトーーーー٩( 'ω' )و

#ラン
#夜通しラン
#sty
#仙台から山形
#ウルトラ
#変態
#teamhana
#仲間
#朝日
#マラソンチーム
#ワラーチ
#running
#jog
Hi, Dear!
Udah liat postingan sebelumnya?
.
Yaps, 'Hana' adalah shade pertama dari Fabil Beauty 'Liquified Longwear Lipstick with Moringa'.
Jawaban kamu bener nggak tuh?😁
.
'Hana' punya warna dasar 'Mauve' nih dear yang cantik banget digunakan sama semua jenis kulit. Kamu juga nggak usah takut bibir bakal kering kalo pakai 'Hana' seharian. Kandungan Moringa didalamnya mampu mempercantik, merawat peremajaan kulit bibir, dan juga melindungi dari radikal bebas.
.
#TeamHana mana nih suaranya?☝
.
#lipcream #fabilbeauty #lipstick #liptint #makeuplokal #lipcreammurah #lipmatte #makeup #fff #lfl #makeuphalal #produklokal #makeuptutorial #blushon
Hi, Dear!
Udah liat postingan sebelumnya?
.
Yaps, 'Hana' adalah shade pertama dari Fabil Beauty 'Liquified Longwear Lipstick with Moringa'.
Jawaban kamu bener nggak tuh?😁
.
'Hana' punya warna dasar 'Mauve' nih dear yang cantik banget digunakan sama semua jenis kulit. Kamu juga nggak usah takut bibir bakal kering kalo pakai 'Hana' seharian. Kandungan Moringa didalamnya mampu mempercantik, merawat peremajaan kulit bibir, dan juga melindungi dari radikal bebas.
.
#TeamHana mana nih suaranya?☝
.
#lipcream #fabilbeauty #lipstick #liptint #makeuplokal #lipcreammurah #lipmatte #makeup #fff #lfl #makeuphalal #produklokal #makeuptutorial #blushon
ただいま、絶賛、ダンスおじさん中です。
※ダンスは踊れません
.
いつもお世話になってる(もはやお世話しているダンススタジオ、Studio HANA!のチームが世界大会に挑んでいます。
明日(8/11)が決勝。
.
いろいろあって数年前からいろいろとやらせてもらっています。
年を重ねるごとに、この人は何の人だ?と思われるくらい、いろいろとやらせてもらってて、
デザインや映像、曲編集、今年は初めてオリジナルの曲を作ったりもしました。
.
すごいチームだし、すごい子供たち、先生がたくさんいるんです。
最初は、知らないことが多すぎて(そもそもダンスわかんねー)てんやわんやだったけど、今はやっと追いつけてきたかなーって感じです。
.
僕は昔からいろんなことをやってきた(今もだ)けど、ここまで僕の才能というかできることを引き出してくれたのは、彼らが初めてで。
木部さん木部さんって言ってなんでも頼ってくれて、そのお陰で僕もやりたい放題やらせてもらってます。
.
いつも、
ありがとうございます!ってすごく言ってくれるんだけど、
ありがとうを言いたいのはこっちのほうだよ、って思ってます。
.
自分がバンドを離れて、腐ってたときに救ってくれて、今では自分から「もっともっと」って一緒に高みを目指したいって思えるようになった。そうさせてくれた。
本当にありがとね。
.
明日はいよいよ決勝。
もちろんメダルは大事だけど、それよりも、ちゃんとみんなが笑って大きくなって帰ってこれますように。
いや、メダルが大事w
頼むよー!
.
こちら日本、もうやりきった。
楽しみにしてるよ!
.
もういいからみんな見て↓
WORLD HIP HOP DANCE CHAMPIONSHIP 2019
決勝 FINAL 生中継 LIVE
8/11(日)日本時間10:30-15:00
▼ジュニア部門 Junior
NEXT Jr.
▼バーシティー部門 Varsity
KANA-BOON!
▼メガクルー部門 MegaCrew
KANA-BOON!ALLSTAR
.
Youtube「HHI」で検索
.
@kanaboon_nextjr 
@knmhana.jp 
@studiohana.dance 
#TeamHANA
#kanaboon
#nextjr
#monsoon
ただいま、絶賛、ダンスおじさん中です。
※ダンスは踊れません
.
いつもお世話になってる(もはやお世話しているダンススタジオ、Studio HANA!のチームが世界大会に挑んでいます。
明日(8/11)が決勝。
.
いろいろあって数年前からいろいろとやらせてもらっています。
年を重ねるごとに、この人は何の人だ?と思われるくらい、いろいろとやらせてもらってて、
デザインや映像、曲編集、今年は初めてオリジナルの曲を作ったりもしました。
.
すごいチームだし、すごい子供たち、先生がたくさんいるんです。
最初は、知らないことが多すぎて(そもそもダンスわかんねー)てんやわんやだったけど、今はやっと追いつけてきたかなーって感じです。
.
僕は昔からいろんなことをやってきた(今もだ)けど、ここまで僕の才能というかできることを引き出してくれたのは、彼らが初めてで。
木部さん木部さんって言ってなんでも頼ってくれて、そのお陰で僕もやりたい放題やらせてもらってます。
.
いつも、
ありがとうございます!ってすごく言ってくれるんだけど、
ありがとうを言いたいのはこっちのほうだよ、って思ってます。
.
自分がバンドを離れて、腐ってたときに救ってくれて、今では自分から「もっともっと」って一緒に高みを目指したいって思えるようになった。そうさせてくれた。
本当にありがとね。
.
明日はいよいよ決勝。
もちろんメダルは大事だけど、それよりも、ちゃんとみんなが笑って大きくなって帰ってこれますように。
いや、メダルが大事w
頼むよー!
.
こちら日本、もうやりきった。
楽しみにしてるよ!
.
もういいからみんな見て↓
WORLD HIP HOP DANCE CHAMPIONSHIP 2019
決勝 FINAL 生中継 LIVE
8/11(日)日本時間10:30-15:00
▼ジュニア部門 Junior
NEXT Jr.
▼バーシティー部門 Varsity
KANA-BOON!
▼メガクルー部門 MegaCrew
KANA-BOON!ALLSTAR
.
Youtube「HHI」で検索
.
@kanaboon_nextjr
@knmhana.jp
@studiohana.dance
#TeamHANA
#kanaboon
#nextjr
#monsoon

Contik is Instagram posts viewer.