#sayajual

Mehhhh cantik2 dgn set sulam bedakk.. Ya Allah senang jer rupanya 😍😍 bolat2 kat mukaaa ehhh senang btol sekataaa haaa effect glow masa buat lagi tauuu 😍

siapa lg nakkkk? ni bukan je mudahkan kita awk tp blh rawat skin problem sampai kedalam tau

meh siapa nakkkk? 
Original Product
👩🏻‍⚕️NURSE & LIST CLINIC PROVIDE
💯 TRUSTED SELLER
============================== #glutaxwhiteninginjection
#mixingwhite
#whiteningbooster 
#evgenisdumovit
#vitamincrosehipuk
#cindella1200mg 
#Japansnowwhite
#placentalucchinisheep
#orientalplatinum
#whiteningsolutions
#cindellebooster
#japanplatinum
#neutroskin
#aquaveniscy
#tyreseblanc
#evgenisregeneration
#lcarnitine
#bioswiss
#placentastemcell
#placentalucchini
#glutax70000gm
#nanguang
#seriousbuyer
#jual
#shopee
#glutax680000gr
#trustedseller
#sayajual
#beautyofworld
#shippingworldwide
Mehhhh cantik2 dgn set sulam bedakk.. Ya Allah senang jer rupanya 😍😍 bolat2 kat mukaaa ehhh senang btol sekataaa haaa effect glow masa buat lagi tauuu 😍

siapa lg nakkkk? ni bukan je mudahkan kita awk tp blh rawat skin problem sampai kedalam tau

meh siapa nakkkk?
Original Product
👩🏻‍⚕️NURSE & LIST CLINIC PROVIDE
💯 TRUSTED SELLER
============================== #glutaxwhiteninginjection
#mixingwhite
#whiteningbooster
#evgenisdumovit
#vitamincrosehipuk
#cindella1200mg
#Japansnowwhite
#placentalucchinisheep
#orientalplatinum
#whiteningsolutions
#cindellebooster
#japanplatinum
#neutroskin
#aquaveniscy
#tyreseblanc
#evgenisregeneration
#lcarnitine
#bioswiss
#placentastemcell
#placentalucchini
#glutax70000gm
#nanguang
#seriousbuyer
#jual
#shopee
#glutax680000gr
#trustedseller
#sayajual
#beautyofworld
#shippingworldwide
Pearl Jubah

Color : Black

RM90 FREE POSTAGE

Material :
▶Roman Crepe

Description:
▶Side Hidden Pocket
▶Nursing Friendly

Measurement:
.
◾Size S
Length: 141cm
Shoulder: 36cm
Sleeve: 58cm
Bust: 90cm
.
◾Size M
Length: 142cm
Shoulder: 37.5cm
Sleeve: 58.5cm
Bust: 96cm
.
◾Size L
Length: 143cm
Shoulder: 39cm
Sleeve: 59cm
Bust: 102cm
.
◾Size XL
Length: 144cm
Shoulder: 41cm
Sleeve: 59.5cm
Bust: 108cm
.
◾Size 2XL
Length: 145cm
Shoulder: 43cm
Sleeve: 60cm
Bust: 114cm
.
◾Size 3XL
Length: 146cm
Shoulder: 45.5cm
Sleeve: 60.5cm
Bust: 122cm
.
◾Size 4XL
Length: 147cm
Shoulder: 48cm
Sleeve: 61cm
Bust: 130cm

Order / Inquiry : 💌 01158858978

Atau klik je link kat bio k 🌹

#kurungbrocade #kurunglace #lacekurung #kurungmoden #kurungmurah #kurungmurahmalaysia #raya2019 #aidilfitri2019 #peplum #kurungpeplum #kurungpeplummurah #kurungpeplummalaysia #kurungmalaysia #kurungmodenmalaysia #kurungkedah #kurungkedahmalaysia #sayajual #jubah #jubahmurah #jubahmalaysia #jubahmurahmalaysia
Pearl Jubah

Color : Black

RM90 FREE POSTAGE

Material :
▶Roman Crepe

Description:
▶Side Hidden Pocket
▶Nursing Friendly

Measurement:
.
◾Size S
Length: 141cm
Shoulder: 36cm
Sleeve: 58cm
Bust: 90cm
.
◾Size M
Length: 142cm
Shoulder: 37.5cm
Sleeve: 58.5cm
Bust: 96cm
.
◾Size L
Length: 143cm
Shoulder: 39cm
Sleeve: 59cm
Bust: 102cm
.
◾Size XL
Length: 144cm
Shoulder: 41cm
Sleeve: 59.5cm
Bust: 108cm
.
◾Size 2XL
Length: 145cm
Shoulder: 43cm
Sleeve: 60cm
Bust: 114cm
.
◾Size 3XL
Length: 146cm
Shoulder: 45.5cm
Sleeve: 60.5cm
Bust: 122cm
.
◾Size 4XL
Length: 147cm
Shoulder: 48cm
Sleeve: 61cm
Bust: 130cm

Order / Inquiry : 💌 01158858978

Atau klik je link kat bio k 🌹

#kurungbrocade #kurunglace #lacekurung #kurungmoden #kurungmurah #kurungmurahmalaysia #raya2019 #aidilfitri2019 #peplum #kurungpeplum #kurungpeplummurah #kurungpeplummalaysia #kurungmalaysia #kurungmodenmalaysia #kurungkedah #kurungkedahmalaysia #sayajual #jubah #jubahmurah #jubahmalaysia #jubahmurahmalaysia
RM⁣⁣110
⁣⁣⁣⁣⁣✅PRE ORDER ITEM⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣✅Uk Shopping Mode On!⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣✅Received Payment  By Credit Card(3%) or Online Banking⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣🌸🌸🌸🌸🌸🌸⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣No Refund No exchange Not for fussy seller/buyer⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣🌸🌸🌸🌸🌸🌸⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣🛍Join Our Telegram Channel(link in bio )⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣🛍Screenshot & whatsapp MLG 60192055483⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣#personalshopperuk #personalshopperus #readystockMLG #myslondongallery #iliveinlondon #bazarpaknil #sayajual #handbag #raya2019 #dropshipwanted #originalmurah #psmalaysia #birthdaygift #bagraya
RM⁣⁣110
⁣⁣⁣⁣⁣✅PRE ORDER ITEM⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣✅Uk Shopping Mode On!⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣✅Received Payment By Credit Card(3%) or Online Banking⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣🌸🌸🌸🌸🌸🌸⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣No Refund No exchange Not for fussy seller/buyer⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣🌸🌸🌸🌸🌸🌸⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣🛍Join Our Telegram Channel(link in bio )⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣🛍Screenshot & whatsapp MLG 60192055483⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣#personalshopperuk #personalshopperus #readystockMLG #myslondongallery #iliveinlondon #bazarpaknil #sayajual #handbag #raya2019 #dropshipwanted #originalmurah #psmalaysia #birthdaygift #bagraya
Pearl Jubah

Color : Dusty Pink

RM90 FREE POSTAGE

Material :
▶Roman Crepe

Description:
▶Side Hidden Pocket
▶Nursing Friendly

Measurement:
.
◾Size S
Length: 141cm
Shoulder: 36cm
Sleeve: 58cm
Bust: 90cm
.
◾Size M
Length: 142cm
Shoulder: 37.5cm
Sleeve: 58.5cm
Bust: 96cm
.
◾Size L
Length: 143cm
Shoulder: 39cm
Sleeve: 59cm
Bust: 102cm
.
◾Size XL
Length: 144cm
Shoulder: 41cm
Sleeve: 59.5cm
Bust: 108cm
.
◾Size 2XL
Length: 145cm
Shoulder: 43cm
Sleeve: 60cm
Bust: 114cm
.
◾Size 3XL
Length: 146cm
Shoulder: 45.5cm
Sleeve: 60.5cm
Bust: 122cm
.
◾Size 4XL
Length: 147cm
Shoulder: 48cm
Sleeve: 61cm
Bust: 130cm

Order / Inquiry : 💌 01158858978

Atau klik je link kat bio k 🌹

#kurungbrocade #kurunglace #lacekurung #kurungmoden #kurungmurah #kurungmurahmalaysia #raya2019 #aidilfitri2019 #peplum #kurungpeplum #kurungpeplummurah #kurungpeplummalaysia #kurungmalaysia #kurungmodenmalaysia #kurungkedah #kurungkedahmalaysia #sayajual #jubah #jubahmurah #jubahmalaysia #jubahmurahmalaysia
Pearl Jubah

Color : Dusty Pink

RM90 FREE POSTAGE

Material :
▶Roman Crepe

Description:
▶Side Hidden Pocket
▶Nursing Friendly

Measurement:
.
◾Size S
Length: 141cm
Shoulder: 36cm
Sleeve: 58cm
Bust: 90cm
.
◾Size M
Length: 142cm
Shoulder: 37.5cm
Sleeve: 58.5cm
Bust: 96cm
.
◾Size L
Length: 143cm
Shoulder: 39cm
Sleeve: 59cm
Bust: 102cm
.
◾Size XL
Length: 144cm
Shoulder: 41cm
Sleeve: 59.5cm
Bust: 108cm
.
◾Size 2XL
Length: 145cm
Shoulder: 43cm
Sleeve: 60cm
Bust: 114cm
.
◾Size 3XL
Length: 146cm
Shoulder: 45.5cm
Sleeve: 60.5cm
Bust: 122cm
.
◾Size 4XL
Length: 147cm
Shoulder: 48cm
Sleeve: 61cm
Bust: 130cm

Order / Inquiry : 💌 01158858978

Atau klik je link kat bio k 🌹

#kurungbrocade #kurunglace #lacekurung #kurungmoden #kurungmurah #kurungmurahmalaysia #raya2019 #aidilfitri2019 #peplum #kurungpeplum #kurungpeplummurah #kurungpeplummalaysia #kurungmalaysia #kurungmodenmalaysia #kurungkedah #kurungkedahmalaysia #sayajual #jubah #jubahmurah #jubahmalaysia #jubahmurahmalaysia
Hi Aunty Uncle !
Nak order Baby Gift box cecomel dari @sikenitmama ⁉️
.
Screenshot box yg ada and whatsapp sis sekarang‼️
.
Oh yes ‼️ Uols boleh pilih design or color yg available dari setiap items dalam box tu tauu. Bestkann 🤗
.
Nak add on items ke nak remove and replace dgn items lain punn dialukann. As long as uols happy! 😄
.
Kat mana nak pilih ❓Ni haaa p usha barang-barang kat @bebishoppumy 😉
.
What’s in the 👆🏻 box⁉️
2 pcs Muslin Swaddle(Bedung Baby)
2 pair Baby Socks
1 pair Pantang Sock
1 pcs Giraffe Soft Toy
.
♥️ FREE Baby Wish Card
.
.
#babygifts #babygiftbox #babygiftboxes #babygiftmalaysia #babygiftboxmalaysia #babygiftboxpenang #babygiftboxkepalabatas #kepalabatas #bertam #penang #sayajualhadiahbaby #sayajualhadiahbabymalaysia #sayajual #barangbabymalaysia #barangbayimalaysia #babyhampermalaysia #hadiahbabymurah #muslinswaddlemalaysia #penang #kepalabatas #prewalkershoesmalaysia #babyshoesmalaysia #babyheadband #hadiah #hadiahbabymalaysia
Hi Aunty Uncle !
Nak order Baby Gift box cecomel dari @sikenitmama ⁉️
.
Screenshot box yg ada and whatsapp sis sekarang‼️
.
Oh yes ‼️ Uols boleh pilih design or color yg available dari setiap items dalam box tu tauu. Bestkann 🤗
.
Nak add on items ke nak remove and replace dgn items lain punn dialukann. As long as uols happy! 😄
.
Kat mana nak pilih ❓Ni haaa p usha barang-barang kat @bebishoppumy 😉
.
What’s in the 👆🏻 box⁉️
2 pcs Muslin Swaddle(Bedung Baby)
2 pair Baby Socks
1 pair Pantang Sock
1 pcs Giraffe Soft Toy
.
♥️ FREE Baby Wish Card
.
.
#babygifts #babygiftbox #babygiftboxes #babygiftmalaysia #babygiftboxmalaysia #babygiftboxpenang #babygiftboxkepalabatas #kepalabatas #bertam #penang #sayajualhadiahbaby #sayajualhadiahbabymalaysia #sayajual #barangbabymalaysia #barangbayimalaysia #babyhampermalaysia #hadiahbabymurah #muslinswaddlemalaysia #penang #kepalabatas #prewalkershoesmalaysia #babyshoesmalaysia #babyheadband #hadiah #hadiahbabymalaysia
Tengok gambar pon dah terliur. Inikan pula ada depan mata, rasanya terus ngapp tak tengok kiri kanan dah. 🤤 Siapa je yang tak terliur tengok coklat macam ni. Hehe

Ada yang terliur ke tu? Meh sini ye cuba coklat superb lazat lagi enak ni. Wasap je sis tau atau tekan link dekat bio tu okey. 😘

#coklatviral #coklatsihat #fattzura #bazaarpaknil #igshopmalaysia #sayajual #chocotainer #hantucoklat
Tengok gambar pon dah terliur. Inikan pula ada depan mata, rasanya terus ngapp tak tengok kiri kanan dah. 🤤 Siapa je yang tak terliur tengok coklat macam ni. Hehe

Ada yang terliur ke tu? Meh sini ye cuba coklat superb lazat lagi enak ni. Wasap je sis tau atau tekan link dekat bio tu okey. 😘

#coklatviral #coklatsihat #fattzura #bazaarpaknil #igshopmalaysia #sayajual #chocotainer #hantucoklat
EDISI CEKELAT LAST BATCH GAISS!!
.
Oh em gee😱 Sat ja nak abis dah Edisi Cekelat ni kannn😭 Hampa wajib dapatkan combo JIWA RAGA sebab pasni memang takdak dah.
.
Bagi yang teragak agak nak pilih kaler yang mana, nah nindia tutorial kaler 4 beradik yang lawa namatey. Suma wanita dalam video ni jadi otomatik segak dengan secalit kekaSih💄😘
.
Lumrah donia la kannn bila dah takdak baru la nak tanya ada lagi dak Jiwa Raga? Masa tu nangih keluaq ayaq mata kaler cekelat pon takdak sapa bole tolong🤷🏻‍♀
.
Jangan dok nganga ja... baik beli lekaih! Tak tau nak beli kat mana? Nah wasap ja kami 0124278598 😬 Kami reply hampa sepantas kilat⚡
.
SATU KEKASIH CUKUP KE.. MEMANG TAK LAAAAAA...
.
.
#kekasihhq #kekasihlipmatte #teamkekasihmakteh #themelvinscircle #makeupmurah #samtilla #produkkecantikan #wanitacantik #kosmetik #kosmetikmurah #agenwanted #dropship #youcanduit #sayajual #terapiinstagram #neelofa #trustedagent #lipmatte #lipmattemalaysia  #lipmattemurah #lipmatteviralmalaysia #lipcream #lipcreammatte #lipcreammurah #bibircantik #roadtoitaly #teamkekasihema #teamkualaketil #teamkekasihbaling #arganoilsheabutter
EDISI CEKELAT LAST BATCH GAISS!!
.
Oh em gee😱 Sat ja nak abis dah Edisi Cekelat ni kannn😭 Hampa wajib dapatkan combo JIWA RAGA sebab pasni memang takdak dah.
.
Bagi yang teragak agak nak pilih kaler yang mana, nah nindia tutorial kaler 4 beradik yang lawa namatey. Suma wanita dalam video ni jadi otomatik segak dengan secalit kekaSih💄😘
.
Lumrah donia la kannn bila dah takdak baru la nak tanya ada lagi dak Jiwa Raga? Masa tu nangih keluaq ayaq mata kaler cekelat pon takdak sapa bole tolong🤷🏻‍♀
.
Jangan dok nganga ja... baik beli lekaih! Tak tau nak beli kat mana? Nah wasap ja kami 0124278598 😬 Kami reply hampa sepantas kilat⚡
.
SATU KEKASIH CUKUP KE.. MEMANG TAK LAAAAAA...
.
.
#kekasihhq #kekasihlipmatte #teamkekasihmakteh #themelvinscircle #makeupmurah #samtilla #produkkecantikan #wanitacantik #kosmetik #kosmetikmurah #agenwanted #dropship #youcanduit #sayajual #terapiinstagram #neelofa #trustedagent #lipmatte #lipmattemalaysia  #lipmattemurah #lipmatteviralmalaysia #lipcream #lipcreammatte #lipcreammurah #bibircantik #roadtoitaly #teamkekasihema #teamkualaketil #teamkekasihbaling #arganoilsheabutter
M'AYCREATE AUGUST PROMO!!!(UNTIL 9 SEPTEMBER 2019)
.
BUY 5>>RM100 ONLY!!
.
FREE POSTAGE!!
FREE COD!!
.
#maycreate #maycreatespray #trustedseller #sayajual
M'AYCREATE AUGUST PROMO!!!(UNTIL 9 SEPTEMBER 2019)
.
BUY 5>>RM100 ONLY!!
.
FREE POSTAGE!!
FREE COD!!
.
#maycreate #maycreatespray #trustedseller #sayajual
Haaaa siapa sini lepas raya pipi semakin membiak dah macam pau? 😄😄. .

Cepat sorok pipi korang dengan pakai Bawal Nabella confirm pipi nampak kurus nanti 😁.
.

Bawal Nabella tengah promosi sekarang 😍. .

1 helai RM22, 5 helai RM100 + 5 free gift kita nak bagi. Cepat cari team SF WARDROBE sekarang!. .

Untuk sebarang pembelian boleh contact nombor team SF dibawah 👇👇
.

Admin SF : 017-3091786.
.

DS KHAI SERDANG/PUTRAJAYA : 017-6344556.
.

DS ECAH KAJANG: 018-3978730. .

DS SARA KEDAH: 011-60672616
. 
DS IKA MUAR, JOHOR: 016-3124476
. 
Dapatkan Bawal Nabella sekarang sementara stok masih ada 😉. .

#tudungbawal #bawalchiffonkorean #sayajual #bawal #sayajualmurah #bawalmurah #bawallovers #bawalexclusive  #bawalsquare  #bawalbidang45  #bawalpremium  #bazarpaknil #bidang45 #raya2019 #bawalviral  #TudungBawal #bawalchiffon #tudung  #jualanmurah #TudungBawalMurah #sale #merdekasale #merdekasale2019 #salemalaysia #bawalnabella
#bawalantikedut
#bawalantirenyuk
#bawalprintedmurah
#tudungmurahmalaysia
#syuhadablossomsquad
Haaaa siapa sini lepas raya pipi semakin membiak dah macam pau? 😄😄. .

Cepat sorok pipi korang dengan pakai Bawal Nabella confirm pipi nampak kurus nanti 😁.
.

Bawal Nabella tengah promosi sekarang 😍. .

1 helai RM22, 5 helai RM100 + 5 free gift kita nak bagi. Cepat cari team SF WARDROBE sekarang!. .

Untuk sebarang pembelian boleh contact nombor team SF dibawah 👇👇
.

Admin SF : 017-3091786.
.

DS KHAI SERDANG/PUTRAJAYA : 017-6344556.
.

DS ECAH KAJANG: 018-3978730. .

DS SARA KEDAH: 011-60672616
.
DS IKA MUAR, JOHOR: 016-3124476
.
Dapatkan Bawal Nabella sekarang sementara stok masih ada 😉. .

#tudungbawal #bawalchiffonkorean #sayajual #bawal #sayajualmurah #bawalmurah #bawallovers #bawalexclusive #bawalsquare #bawalbidang45 #bawalpremium #bazarpaknil #bidang45 #raya2019 #bawalviral #TudungBawal #bawalchiffon #tudung #jualanmurah #TudungBawalMurah #sale #merdekasale #merdekasale2019 #salemalaysia #bawalnabella
#bawalantikedut
#bawalantirenyuk
#bawalprintedmurah
#tudungmurahmalaysia
#syuhadablossomsquad
Pearl Jubah

Color : Maroon White

RM90 FREE POSTAGE

Material :
▶Roman Crepe

Description:
▶Side Hidden Pocket
▶Nursing Friendly

Measurement:
.
◾Size S
Length: 141cm
Shoulder: 36cm
Sleeve: 58cm
Bust: 90cm
.
◾Size M
Length: 142cm
Shoulder: 37.5cm
Sleeve: 58.5cm
Bust: 96cm
.
◾Size L
Length: 143cm
Shoulder: 39cm
Sleeve: 59cm
Bust: 102cm
.
◾Size XL
Length: 144cm
Shoulder: 41cm
Sleeve: 59.5cm
Bust: 108cm
.
◾Size 2XL
Length: 145cm
Shoulder: 43cm
Sleeve: 60cm
Bust: 114cm
.
◾Size 3XL
Length: 146cm
Shoulder: 45.5cm
Sleeve: 60.5cm
Bust: 122cm
.
◾Size 4XL
Length: 147cm
Shoulder: 48cm
Sleeve: 61cm
Bust: 130cm

Order / Inquiry : 💌 01158858978

Atau klik je link kat bio k 🌹

#kurungbrocade #kurunglace #lacekurung #kurungmoden #kurungmurah #kurungmurahmalaysia #raya2019 #aidilfitri2019 #peplum #kurungpeplum #kurungpeplummurah #kurungpeplummalaysia #kurungmalaysia #kurungmodenmalaysia #kurungkedah #kurungkedahmalaysia #sayajual #jubah #jubahmurah #jubahmalaysia #jubahmurahmalaysia
Pearl Jubah

Color : Maroon White

RM90 FREE POSTAGE

Material :
▶Roman Crepe

Description:
▶Side Hidden Pocket
▶Nursing Friendly

Measurement:
.
◾Size S
Length: 141cm
Shoulder: 36cm
Sleeve: 58cm
Bust: 90cm
.
◾Size M
Length: 142cm
Shoulder: 37.5cm
Sleeve: 58.5cm
Bust: 96cm
.
◾Size L
Length: 143cm
Shoulder: 39cm
Sleeve: 59cm
Bust: 102cm
.
◾Size XL
Length: 144cm
Shoulder: 41cm
Sleeve: 59.5cm
Bust: 108cm
.
◾Size 2XL
Length: 145cm
Shoulder: 43cm
Sleeve: 60cm
Bust: 114cm
.
◾Size 3XL
Length: 146cm
Shoulder: 45.5cm
Sleeve: 60.5cm
Bust: 122cm
.
◾Size 4XL
Length: 147cm
Shoulder: 48cm
Sleeve: 61cm
Bust: 130cm

Order / Inquiry : 💌 01158858978

Atau klik je link kat bio k 🌹

#kurungbrocade #kurunglace #lacekurung #kurungmoden #kurungmurah #kurungmurahmalaysia #raya2019 #aidilfitri2019 #peplum #kurungpeplum #kurungpeplummurah #kurungpeplummalaysia #kurungmalaysia #kurungmodenmalaysia #kurungkedah #kurungkedahmalaysia #sayajual #jubah #jubahmurah #jubahmalaysia #jubahmurahmalaysia
Nice la warna ni...cik siti wan kembang...nampak cam baby doll kan3.. Ade lgi ke yang rindu edition ni?? Buat koleksi new edition la plak..jom risik2 sis warna mane available.. wasap.my/60138882259/sobella
.
.
.
.
.

#sobellakluang#sobellasquad#sobellasobest#sobellalovers#timkakmaskuning#sayajualonline#sayajual#bazarpaknil#joho#johorean#kluang#johordarultakzim#harimauselatan#southerntiger#malaysia#malaysian#ctdk#neelofa#rizalmanpreloved
Nice la warna ni...cik siti wan kembang...nampak cam baby doll kan3.. Ade lgi ke yang rindu edition ni?? Buat koleksi new edition la plak..jom risik2 sis warna mane available.. wasap.my/60138882259/sobella
.
.
.
.
.

#sobellakluang#sobellasquad#sobellasobest#sobellalovers#timkakmaskuning#sayajualonline#sayajual#bazarpaknil#joho#johorean#kluang#johordarultakzim#harimauselatan#southerntiger#malaysia#malaysian#ctdk#neelofa#rizalmanpreloved
📍CINDELTOX ORIGINAL IMPORTED FROM KOREA - REFER BARCODE TO SCAN📍RM1xx free postage
.
Intensive whitening, anti wrinkle functional and repair cover skin. .
.
➡ Cindeltox contains high concentration, vitamin c keeps the skin clear and transparent like white jade and presents radiance to the skin. Make the improvement to the skin wrinkles and calm down damaged skin caused by irritation.
.
.
ORDER NOW
.
#cindeltoxwhitecream #cindeltoxoriginal #cindeltoxmalaysia #beauty #lifehacks #instagram #makeupbrush #foundation #bbcream #cubremi #herv #saudi #dubai #singapore #unitedstates #korea #hanoi #westernunion #paypal #sobella #malaysia #kualalumpur #hervnatural #skincare #sayajual #beaute
📍CINDELTOX ORIGINAL IMPORTED FROM KOREA - REFER BARCODE TO SCAN📍RM1xx free postage
.
Intensive whitening, anti wrinkle functional and repair cover skin. .
.
➡ Cindeltox contains high concentration, vitamin c keeps the skin clear and transparent like white jade and presents radiance to the skin. Make the improvement to the skin wrinkles and calm down damaged skin caused by irritation.
.
.
ORDER NOW
.
#cindeltoxwhitecream #cindeltoxoriginal #cindeltoxmalaysia #beauty #lifehacks #instagram #makeupbrush #foundation #bbcream #cubremi #herv #saudi #dubai #singapore #unitedstates #korea #hanoi #westernunion #paypal #sobella #malaysia #kualalumpur #hervnatural #skincare #sayajual #beaute
Dress (READY STOCK) 
Kod: HMC

Price : Rm48

Size:

Pink
▪️6-12mth
▪️1-2y
▪️2-3y
▪️3-4y

White
▪️6-12mth
▪️1-2y
▪️2-3y
▪️3-4y
▪️4-5y
..
======================================
🦄  Dress -  ready stock 🦄
======================================. ..
..
Cepat Grab Sebelum Terlambat.
..
🌷Refer details lengkap pd stiap gambar item yang uols minat.

Apa tunggu lagi tu?? Cepat2 wassap untuk order. ..
..
🌷Cara nak order :
1. Screenshot gambar/copy link gambar item yang uols nak
2. Confirmkan size dan terus wasap kami

psst : Ingat tau lambat habis 😅....
..
Whatsapp kami cepat.
..
🌸Whatsapp 👉 0 1 8 - 2 6 0 9 5 4 6
---------------------------------------------------
(link in bio)
www.wasap.my/60182609546
www.wasap.my/60182609546
www.wasap.my/60182609546
----------------------------------------------------.
..
#bajubaby #boyset  #dressbudak #bajubudakmurah #bajubudak #bajubudakmalaysia  #sayajualawakbeli #sayajual #sayajualmurah #dressbaby #pyjamas  #prewalkershoes #kasutbudak #barangbaby #headband #romper #sayajualbarangbaby #bazaronline #jualmurah #bajuraya #girlset #ootdmalaysia #bajubudaklelaki #bajubudakperempuanmurahmalaysia #bajuraya #bajuraya2019 #bajukurungbudak #bajumelayubudak #gownbudakmalaysia
Dress (READY STOCK)
Kod: HMC

Price : Rm48

Size:

Pink
▪️6-12mth
▪️1-2y
▪️2-3y
▪️3-4y

White
▪️6-12mth
▪️1-2y
▪️2-3y
▪️3-4y
▪️4-5y
..
======================================
🦄 Dress - ready stock 🦄
======================================. ..
..
Cepat Grab Sebelum Terlambat.
..
🌷Refer details lengkap pd stiap gambar item yang uols minat.

Apa tunggu lagi tu?? Cepat2 wassap untuk order. ..
..
🌷Cara nak order :
1. Screenshot gambar/copy link gambar item yang uols nak
2. Confirmkan size dan terus wasap kami

psst : Ingat tau lambat habis 😅....
..
Whatsapp kami cepat.
..
🌸Whatsapp 👉 0 1 8 - 2 6 0 9 5 4 6
---------------------------------------------------
(link in bio)
www.wasap.my/60182609546
www.wasap.my/60182609546
www.wasap.my/60182609546
----------------------------------------------------.
..
#bajubaby #boyset  #dressbudak #bajubudakmurah #bajubudak #bajubudakmalaysia  #sayajualawakbeli #sayajual #sayajualmurah #dressbaby #pyjamas  #prewalkershoes #kasutbudak #barangbaby #headband #romper #sayajualbarangbaby #bazaronline #jualmurah #bajuraya #girlset #ootdmalaysia #bajubudaklelaki #bajubudakperempuanmurahmalaysia #bajuraya #bajuraya2019 #bajukurungbudak #bajumelayubudak #gownbudakmalaysia
Assalamualaikum Peminat Bundle🙋🏻‍♂️
.

STUSSY
PIT 19 LABUH 28
SIZE M
Condition 9/10
💸RM 50 TERMASUK POSLAJU✉️
🤝Cod-KualaPilahSenawang
.
📞Ws For More Detail- 01133405733
.
#bundle #bundlemalaysiamurah #barangbundle #kakibundle #bundlebranded #bundleitem #vintage #vintagestyle #oldisgold #sayajualbarangbundle #sayajual #supportbundlemalaysia #supportbundlekita #carimakan #carirezekihalal #bajuterpakai #duniabundle #duniabundlemalaya #duniabundlemalayadanborneo #pakaianbundle #pakaianbundlemurah #jiwabundle
Assalamualaikum Peminat Bundle🙋🏻‍♂️
.

STUSSY
PIT 19 LABUH 28
SIZE M
Condition 9/10
💸RM 50 TERMASUK POSLAJU✉️
🤝Cod-KualaPilahSenawang
.
📞Ws For More Detail- 01133405733
.
#bundle #bundlemalaysiamurah #barangbundle #kakibundle #bundlebranded #bundleitem #vintage #vintagestyle #oldisgold #sayajualbarangbundle #sayajual #supportbundlemalaysia #supportbundlekita #carimakan #carirezekihalal #bajuterpakai #duniabundle #duniabundlemalaya #duniabundlemalayadanborneo #pakaianbundle #pakaianbundlemurah #jiwabundle
📍CINDELTOX ORIGINAL IMPORTED FROM KOREA - REFER BARCODE TO SCAN📍RM1xx free postage
.
Intensive whitening, anti wrinkle functional and repair cover skin. .
.
➡ Cindeltox contains high concentration, vitamin c keeps the skin clear and transparent like white jade and presents radiance to the skin. Make the improvement to the skin wrinkles and calm down damaged skin caused by irritation.
.
.
ORDER NOW
.
#cindeltoxwhitecream #cindeltoxoriginal #cindeltoxmalaysia #beauty #lifehacks #instagram #makeupbrush #foundation #bbcream #cubremi #herv #saudi #dubai #singapore #unitedstates #korea #hanoi #westernunion #paypal #sobella #malaysia #kualalumpur #hervnatural #skincare #sayajual #beaute
📍CINDELTOX ORIGINAL IMPORTED FROM KOREA - REFER BARCODE TO SCAN📍RM1xx free postage
.
Intensive whitening, anti wrinkle functional and repair cover skin. .
.
➡ Cindeltox contains high concentration, vitamin c keeps the skin clear and transparent like white jade and presents radiance to the skin. Make the improvement to the skin wrinkles and calm down damaged skin caused by irritation.
.
.
ORDER NOW
.
#cindeltoxwhitecream #cindeltoxoriginal #cindeltoxmalaysia #beauty #lifehacks #instagram #makeupbrush #foundation #bbcream #cubremi #herv #saudi #dubai #singapore #unitedstates #korea #hanoi #westernunion #paypal #sobella #malaysia #kualalumpur #hervnatural #skincare #sayajual #beaute
Our Ivory Peach Set is perfect for those who seek minimal aesthetics but carries a bold look on the wearer. 
RM80 (excl. postage fee)
To purchase, DM us or Whatsapp us at 0123887234.
.
.
.
.
#fashion #instafashion #bracelets #beadedbracelets #sayajual #sayajualgelang #sayajualbracelet
Our Ivory Peach Set is perfect for those who seek minimal aesthetics but carries a bold look on the wearer.
RM80 (excl. postage fee)
To purchase, DM us or Whatsapp us at 0123887234.
.
.
.
.
#fashion #instafashion #bracelets #beadedbracelets #sayajual #sayajualgelang #sayajualbracelet
RM⁣⁣45
⁣⁣⁣⁣⁣✅PRE ORDER ITEM⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣✅Uk Shopping Mode On!⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣✅Received Payment  By Credit Card(3%) or Online Banking⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣🌸🌸🌸🌸🌸🌸⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣No Refund No exchange Not for fussy seller/buyer⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣🌸🌸🌸🌸🌸🌸⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣🛍Join Our Telegram Channel(link in bio )⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣🛍Screenshot & whatsapp MLG 60192055483⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣#personalshopperuk #personalshopperus #readystockMLG #myslondongallery #iliveinlondon #bazarpaknil #sayajual #handbag #raya2019 #dropshipwanted #originalmurah #psmalaysia #birthdaygift #bagraya
RM⁣⁣45
⁣⁣⁣⁣⁣✅PRE ORDER ITEM⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣✅Uk Shopping Mode On!⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣✅Received Payment By Credit Card(3%) or Online Banking⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣🌸🌸🌸🌸🌸🌸⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣No Refund No exchange Not for fussy seller/buyer⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣🌸🌸🌸🌸🌸🌸⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣🛍Join Our Telegram Channel(link in bio )⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣🛍Screenshot & whatsapp MLG 60192055483⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣#personalshopperuk #personalshopperus #readystockMLG #myslondongallery #iliveinlondon #bazarpaknil #sayajual #handbag #raya2019 #dropshipwanted #originalmurah #psmalaysia #birthdaygift #bagraya
Congratulation ‼️
.
Some ideas for your beautiful wishes ♥️
.
.
.
.
#babygifts #babygiftbox #babygiftboxes #babygiftmalaysia #babygiftboxmalaysia #babygiftboxpenang #babygiftboxkepalabatas #kepalabatas #bertam #penang #sayajualhadiahbaby #sayajualhadiahbabymalaysia #sayajual #barangbabymalaysia #barangbayimalaysia #babyhampermalaysia #hadiahbabymurah #muslinswaddlemalaysia #babywashclothmalaysia #babywashcloth #prewalkershoesmalaysia #babyshoesmalaysia #babyheadband #babyheadbandmalaysia #hadiahbaby
Congratulation ‼️
.
Some ideas for your beautiful wishes ♥️
.
.
.
.
#babygifts #babygiftbox #babygiftboxes #babygiftmalaysia #babygiftboxmalaysia #babygiftboxpenang #babygiftboxkepalabatas #kepalabatas #bertam #penang #sayajualhadiahbaby #sayajualhadiahbabymalaysia #sayajual #barangbabymalaysia #barangbayimalaysia #babyhampermalaysia #hadiahbabymurah #muslinswaddlemalaysia #babywashclothmalaysia #babywashcloth #prewalkershoesmalaysia #babyshoesmalaysia #babyheadband #babyheadbandmalaysia #hadiahbaby
PANDORA INSPIRED SUPPLIER FROM JOHOR PROMO 🎉 🆕
.
BUY 2 GET 🆓 1
.
1 SET PROMO : RM150
.
Postage : FREE SHIPPING
.
👉Material : Silver Plated (Gred 5A)
.
👉Size Available :
.
💠Clips Bangle Bulat Pandora One size fit 17cm-19cm
.
💠Bracelet Logo Pandora Clasp Barrel (16cm -23cm)
.
☆ Anti Karat ✔ Anti Allergic ✔Tahan Lasak
.
💠 BOLEH DITUKAR BRACELET ATAU BANGLE
.
🆓 Pandora Box
🆓 Pouch bag
🆓 Paperbag
🆓 Polishing Silver
.
WS 0183265903 atau DM @pandorainspired_shop
.
.
#sayajual 
#teamfarrah
#banglemurah
#braceletlovemurah
#24Kgoldbracelet
#sayajualsetpandora #sayajualcharms 
#sayajualpandora #setpandoramurah 
#promomurah
#hargabestgila
#salesalesalesale
#trustedseller 
#promosisetpandora
#pandorainspiredshop
#supplierlain
#hadiahbirthday
#specialgift
#rayasale2019
#rayahaji2019
PANDORA INSPIRED SUPPLIER FROM JOHOR PROMO 🎉 🆕
.
BUY 2 GET 🆓 1
.
1 SET PROMO : RM150
.
Postage : FREE SHIPPING
.
👉Material : Silver Plated (Gred 5A)
.
👉Size Available :
.
💠Clips Bangle Bulat Pandora One size fit 17cm-19cm
.
💠Bracelet Logo Pandora Clasp Barrel (16cm -23cm)
.
☆ Anti Karat ✔ Anti Allergic ✔Tahan Lasak
.
💠 BOLEH DITUKAR BRACELET ATAU BANGLE
.
🆓 Pandora Box
🆓 Pouch bag
🆓 Paperbag
🆓 Polishing Silver
.
WS 0183265903 atau DM @pandorainspired_shop
.
.
#sayajual
#teamfarrah
#banglemurah
#braceletlovemurah
#24Kgoldbracelet
#sayajualsetpandora #sayajualcharms
#sayajualpandora #setpandoramurah
#promomurah
#hargabestgila
#salesalesalesale
#trustedseller
#promosisetpandora
#pandorainspiredshop
#supplierlain
#hadiahbirthday
#specialgift
#rayasale2019
#rayahaji2019
Tengok tu. Kita baru je letak kasi rasa sekali puan ni order sampai 5 balang 🤭
.
Haa kan dah kabo haritu kueh 'bats burs' ni pun bukan hanya boleh makan masa hari raya je tau. Habis raya nnti korang teringin pun kita boleh buatkan. Sebab kita kan hari hari hari raya 🤣

BOLEH CONTACT +6012 5791 796 ATAU DM KAMI UTK ORDER ❤️
#TelukIntan #kuihraya #kuihbatangburuk #rempeyek #popianestum #kuahrojak #kekbatik #nakmakan #sayajual #konfempuashati #daretobedifferent #thekaler
Tengok tu. Kita baru je letak kasi rasa sekali puan ni order sampai 5 balang 🤭
.
Haa kan dah kabo haritu kueh 'bats burs' ni pun bukan hanya boleh makan masa hari raya je tau. Habis raya nnti korang teringin pun kita boleh buatkan. Sebab kita kan hari hari hari raya 🤣

BOLEH CONTACT +6012 5791 796 ATAU DM KAMI UTK ORDER ❤️
#TelukIntan #kuihraya #kuihbatangburuk #rempeyek #popianestum #kuahrojak #kekbatik #nakmakan #sayajual #konfempuashati #daretobedifferent #thekaler
PANDORA INSPIRED SUPPLIER FROM JOHOR PROMO 🎉 🆕
.
BUY 2 GET 🆓 1
.
1 SET PROMO : RM150
.
Postage : FREE SHIPPING
.
👉Material : Silver Plated (Gred 5A)
.
👉Size Available :
.
💠Clips Bangle Bulat Pandora One size fit 17cm-19cm
.
💠Bracelet Logo Pandora Clasp Barrel (16cm -23cm)
.
☆ Anti Karat ✔ Anti Allergic ✔Tahan Lasak
.
💠 BOLEH DITUKAR BRACELET ATAU BANGLE
.
🆓 Pandora Box
🆓 Pouch bag
🆓 Paperbag
🆓 Polishing Silver
.
WS 0183265903 atau DM @pandorainspired_shop
.
.
#sayajual 
#teamfarrah
#banglemurah
#braceletlovemurah
#24Kgoldbracelet
#sayajualsetpandora #sayajualcharms 
#sayajualpandora #setpandoramurah 
#promomurah
#hargabestgila
#salesalesalesale
#trustedseller 
#promosisetpandora
#pandorainspiredshop
#supplierlain
#hadiahbirthday
#specialgift
#rayasale2019
#rayahaji2019
PANDORA INSPIRED SUPPLIER FROM JOHOR PROMO 🎉 🆕
.
BUY 2 GET 🆓 1
.
1 SET PROMO : RM150
.
Postage : FREE SHIPPING
.
👉Material : Silver Plated (Gred 5A)
.
👉Size Available :
.
💠Clips Bangle Bulat Pandora One size fit 17cm-19cm
.
💠Bracelet Logo Pandora Clasp Barrel (16cm -23cm)
.
☆ Anti Karat ✔ Anti Allergic ✔Tahan Lasak
.
💠 BOLEH DITUKAR BRACELET ATAU BANGLE
.
🆓 Pandora Box
🆓 Pouch bag
🆓 Paperbag
🆓 Polishing Silver
.
WS 0183265903 atau DM @pandorainspired_shop
.
.
#sayajual
#teamfarrah
#banglemurah
#braceletlovemurah
#24Kgoldbracelet
#sayajualsetpandora #sayajualcharms
#sayajualpandora #setpandoramurah
#promomurah
#hargabestgila
#salesalesalesale
#trustedseller
#promosisetpandora
#pandorainspiredshop
#supplierlain
#hadiahbirthday
#specialgift
#rayasale2019
#rayahaji2019
Lalu lagi.
SABTU. 24.08.2019. 2pm.
.
.
.
Mesti grabla 1 sorang..sbb semua nampaknyer cecantik. Bukan biashe2.
.
.
#sayajual #vintagepants #vintagepantsmurah #vintagepantsmalaysia #vintagepantsborong #vintagepantsmurahmalaysia #knitwear #knitwearmurah #knitwearmalaysia #bundlemurah #bundlemalaysia #bundlemalaya #flannelshirt #flannelshirtmalaysia #flannelmurah #flannelmalaysia #boyfriendshirt #boyfriendshirtmurah #boyfriendshirtmalaysia #knittopmurah #knitwearmurah #knitwearborong #uitm #selangor #shahalam #klang #malaysia  #borongmurah #bajumurah #sarawak
.
Lalu lagi.
SABTU. 24.08.2019. 2pm.
.
.
.
Mesti grabla 1 sorang..sbb semua nampaknyer cecantik. Bukan biashe2.
.
.
#sayajual #vintagepants #vintagepantsmurah #vintagepantsmalaysia #vintagepantsborong #vintagepantsmurahmalaysia #knitwear #knitwearmurah #knitwearmalaysia #bundlemurah #bundlemalaysia #bundlemalaya #flannelshirt #flannelshirtmalaysia #flannelmurah #flannelmalaysia #boyfriendshirt #boyfriendshirtmurah #boyfriendshirtmalaysia #knittopmurah #knitwearmurah #knitwearborong #uitm #selangor #shahalam #klang #malaysia #borongmurah #bajumurah #sarawak
.
Time cuti2 hujung minggu kan kalau makan Tempe Goreng dengan Cheezy Sos untuk dijadikan hidangan minum petang pun sedapkan..? 😋😋 Mana yang ada buat party2 tu boleh buat juga. Tambah cheese banyak2 sebanyak mana yang anda nak. 😊😊
.
Siapa lagi nak order Serbuk Cheese Powder, meh meh mai selit order cepat. Boleh pos sekali.. 😊😊
.
SERBUK CHEESE POWDER
.
200 gm = RM 13
Postage ➡ RM 8 (Semenanjung) / RM 12 ( Sabah / Sarawak)
.
Sangat mudah untuk disediakan. Bancuh dengan air panas je.😊
.
For order, boleh whatsapp 📱 📱 : 019.604.5098 (Bukhari) / 013.700.3585 (Hawa) 📱📱
.
#bazarpaknil #sayajualonline #sayajual #bangigateway #selangor #kualalumpur #cheesepowder #cheesepowdermalaysia #cheezywedges #sayajualmurah #cheesepowderhalal #sayajualcheesepowder #bazariaonline #bazarmalaysia #terapiinstagram #bazarpaknilmurah #ajimaura #ctdk #fattzura #neelofa #serbukcheesemurah #serbukcheese #westernfoodmurah #serbukcheesekfc #makananwestern #cheezycheese #serbukcheesemurah #cheesepowdersedap #cheesepowdermurah #cheesemurah
Time cuti2 hujung minggu kan kalau makan Tempe Goreng dengan Cheezy Sos untuk dijadikan hidangan minum petang pun sedapkan..? 😋😋 Mana yang ada buat party2 tu boleh buat juga. Tambah cheese banyak2 sebanyak mana yang anda nak. 😊😊
.
Siapa lagi nak order Serbuk Cheese Powder, meh meh mai selit order cepat. Boleh pos sekali.. 😊😊
.
SERBUK CHEESE POWDER
.
200 gm = RM 13
Postage ➡ RM 8 (Semenanjung) / RM 12 ( Sabah / Sarawak)
.
Sangat mudah untuk disediakan. Bancuh dengan air panas je.😊
.
For order, boleh whatsapp 📱 📱 : 019.604.5098 (Bukhari) / 013.700.3585 (Hawa) 📱📱
.
#bazarpaknil #sayajualonline #sayajual #bangigateway #selangor #kualalumpur #cheesepowder #cheesepowdermalaysia #cheezywedges #sayajualmurah #cheesepowderhalal #sayajualcheesepowder #bazariaonline #bazarmalaysia #terapiinstagram #bazarpaknilmurah #ajimaura #ctdk #fattzura #neelofa #serbukcheesemurah #serbukcheese #westernfoodmurah #serbukcheesekfc #makananwestern #cheezycheese #serbukcheesemurah #cheesepowdersedap #cheesepowdermurah #cheesemurah
PANDORA INSPIRED SUPPLIER FROM JOHOR PROMO 🎉 🆕
.
BUY 2 GET 🆓 1
.
1 SET PROMO : RM150
.
Postage : FREE SHIPPING
.
👉Material : Silver Plated (Gred 5A)
.
👉Size Available :
.
💠Clips Bangle Bulat Pandora One size fit 17cm-19cm
.
💠Bracelet Logo Pandora Clasp Barrel (16cm -23cm)
.
☆ Anti Karat ✔ Anti Allergic ✔Tahan Lasak
.
💠 BOLEH DITUKAR BRACELET ATAU BANGLE
.
🆓 Pandora Box
🆓 Pouch bag
🆓 Paperbag
🆓 Polishing Silver
.
WS 0183265903 atau DM @pandorainspired_shop
.
.
#sayajual 
#teamfarrah
#banglemurah
#braceletlovemurah
#24Kgoldbracelet
#sayajualsetpandora #sayajualcharms 
#sayajualpandora #setpandoramurah 
#promomurah
#hargabestgila
#salesalesalesale
#trustedseller 
#promosisetpandora
#pandorainspiredshop
#supplierlain
#hadiahbirthday
#specialgift
#rayasale2019
#rayahaji2019
PANDORA INSPIRED SUPPLIER FROM JOHOR PROMO 🎉 🆕
.
BUY 2 GET 🆓 1
.
1 SET PROMO : RM150
.
Postage : FREE SHIPPING
.
👉Material : Silver Plated (Gred 5A)
.
👉Size Available :
.
💠Clips Bangle Bulat Pandora One size fit 17cm-19cm
.
💠Bracelet Logo Pandora Clasp Barrel (16cm -23cm)
.
☆ Anti Karat ✔ Anti Allergic ✔Tahan Lasak
.
💠 BOLEH DITUKAR BRACELET ATAU BANGLE
.
🆓 Pandora Box
🆓 Pouch bag
🆓 Paperbag
🆓 Polishing Silver
.
WS 0183265903 atau DM @pandorainspired_shop
.
.
#sayajual
#teamfarrah
#banglemurah
#braceletlovemurah
#24Kgoldbracelet
#sayajualsetpandora #sayajualcharms
#sayajualpandora #setpandoramurah
#promomurah
#hargabestgila
#salesalesalesale
#trustedseller
#promosisetpandora
#pandorainspiredshop
#supplierlain
#hadiahbirthday
#specialgift
#rayasale2019
#rayahaji2019
📍CINDELTOX ORIGINAL IMPORTED FROM KOREA - REFER BARCODE TO SCAN📍RM1xx free postage
.
Intensive whitening, anti wrinkle functional and repair cover skin. .
.
➡ Cindeltox contains high concentration, vitamin c keeps the skin clear and transparent like white jade and presents radiance to the skin. Make the improvement to the skin wrinkles and calm down damaged skin caused by irritation.
.
.
ORDER NOW
.
#cindeltoxwhitecream #cindeltoxoriginal #cindeltoxmalaysia #beauty #lifehacks #instagram #makeupbrush #foundation #bbcream #cubremi #herv #saudi #dubai #singapore #unitedstates #korea #hanoi #westernunion #paypal #sobella #malaysia #kualalumpur #hervnatural #skincare #sayajual #beaute
📍CINDELTOX ORIGINAL IMPORTED FROM KOREA - REFER BARCODE TO SCAN📍RM1xx free postage
.
Intensive whitening, anti wrinkle functional and repair cover skin. .
.
➡ Cindeltox contains high concentration, vitamin c keeps the skin clear and transparent like white jade and presents radiance to the skin. Make the improvement to the skin wrinkles and calm down damaged skin caused by irritation.
.
.
ORDER NOW
.
#cindeltoxwhitecream #cindeltoxoriginal #cindeltoxmalaysia #beauty #lifehacks #instagram #makeupbrush #foundation #bbcream #cubremi #herv #saudi #dubai #singapore #unitedstates #korea #hanoi #westernunion #paypal #sobella #malaysia #kualalumpur #hervnatural #skincare #sayajual #beaute
📍CINDELTOX ORIGINAL IMPORTED FROM KOREA - REFER BARCODE TO SCAN📍RM1xx free postage
.
Intensive whitening, anti wrinkle functional and repair cover skin. .
.
➡ Cindeltox contains high concentration, vitamin c keeps the skin clear and transparent like white jade and presents radiance to the skin. Make the improvement to the skin wrinkles and calm down damaged skin caused by irritation.
.
.
ORDER NOW
.
#cindeltoxwhitecream #cindeltoxoriginal #cindeltoxmalaysia #beauty #lifehacks #instagram #makeupbrush #foundation #bbcream #cubremi #herv #saudi #dubai #singapore #unitedstates #korea #hanoi #westernunion #paypal #sobella #malaysia #kualalumpur #hervnatural #skincare #sayajual #beaute
📍CINDELTOX ORIGINAL IMPORTED FROM KOREA - REFER BARCODE TO SCAN📍RM1xx free postage
.
Intensive whitening, anti wrinkle functional and repair cover skin. .
.
➡ Cindeltox contains high concentration, vitamin c keeps the skin clear and transparent like white jade and presents radiance to the skin. Make the improvement to the skin wrinkles and calm down damaged skin caused by irritation.
.
.
ORDER NOW
.
#cindeltoxwhitecream #cindeltoxoriginal #cindeltoxmalaysia #beauty #lifehacks #instagram #makeupbrush #foundation #bbcream #cubremi #herv #saudi #dubai #singapore #unitedstates #korea #hanoi #westernunion #paypal #sobella #malaysia #kualalumpur #hervnatural #skincare #sayajual #beaute
Menu tambahan baru kami yang akan puaskan selera makan anda pada waktu malam 🤤 Ikan Dory Masam Manis 🐟 ⁠
⁠
⁠
 #travel #ootd #sayajual #kualalumpur #foodie #instafood #instagood #delicious
Menu tambahan baru kami yang akan puaskan selera makan anda pada waktu malam 🤤 Ikan Dory Masam Manis 🐟 ⁠


#travel #ootd #sayajual #kualalumpur #foodie #instafood #instagood #delicious
Dress (READY STOCK) 
Kod: HMC

Price : Rm51

Size:
▪️1-2y
▪️2-3y
▪️3-4y
▪️4-5y
..
======================================
🦄  Dress -  ready stock 🦄
======================================. ..
..
Cepat Grab Sebelum Terlambat.
..
🌷Refer details lengkap pd stiap gambar item yang uols minat.

Apa tunggu lagi tu?? Cepat2 wassap untuk order. ..
..
🌷Cara nak order :
1. Screenshot gambar/copy link gambar item yang uols nak
2. Confirmkan size dan terus wasap kami

psst : Ingat tau lambat habis 😅....
..
Whatsapp kami cepat.
..
🌸Whatsapp 👉 0 1 8 - 2 6 0 9 5 4 6
---------------------------------------------------
(link in bio)
www.wasap.my/60182609546
www.wasap.my/60182609546
www.wasap.my/60182609546
----------------------------------------------------.
..
#bajubaby #boyset  #dressbudak #bajubudakmurah #bajubudak #bajubudakmalaysia  #sayajualawakbeli #sayajual #sayajualmurah #dressbaby #pyjamas  #prewalkershoes #kasutbudak #barangbaby #headband #romper #sayajualbarangbaby #bazaronline #jualmurah #bajuraya #girlset #ootdmalaysia #bajubudaklelaki #bajubudakperempuanmurahmalaysia #bajuraya #bajuraya2019 #bajukurungbudak #bajumelayubudak #gownbudakmalaysia
Dress (READY STOCK)
Kod: HMC

Price : Rm51

Size:
▪️1-2y
▪️2-3y
▪️3-4y
▪️4-5y
..
======================================
🦄 Dress - ready stock 🦄
======================================. ..
..
Cepat Grab Sebelum Terlambat.
..
🌷Refer details lengkap pd stiap gambar item yang uols minat.

Apa tunggu lagi tu?? Cepat2 wassap untuk order. ..
..
🌷Cara nak order :
1. Screenshot gambar/copy link gambar item yang uols nak
2. Confirmkan size dan terus wasap kami

psst : Ingat tau lambat habis 😅....
..
Whatsapp kami cepat.
..
🌸Whatsapp 👉 0 1 8 - 2 6 0 9 5 4 6
---------------------------------------------------
(link in bio)
www.wasap.my/60182609546
www.wasap.my/60182609546
www.wasap.my/60182609546
----------------------------------------------------.
..
#bajubaby #boyset  #dressbudak #bajubudakmurah #bajubudak #bajubudakmalaysia  #sayajualawakbeli #sayajual #sayajualmurah #dressbaby #pyjamas  #prewalkershoes #kasutbudak #barangbaby #headband #romper #sayajualbarangbaby #bazaronline #jualmurah #bajuraya #girlset #ootdmalaysia #bajubudaklelaki #bajubudakperempuanmurahmalaysia #bajuraya #bajuraya2019 #bajukurungbudak #bajumelayubudak #gownbudakmalaysia
Facivio Stock 💖
.
Kami ada buat promosi untuk Set Skincare Sifu Kunyit sampai 31 Ogos 😊 Dalam nie ada 3 barang dalam satu kotak, harga sebelum RM100 tapi kami nak jual RM90 sahaja. Terhad sampai Hari Merdeka je tau 😍 Berbaloi sangat kan? Mana nak dapat skincare bagus dengan harga murah camtu 😍
.
Dalam set nie ada:-
▪️Sabun Kunyit Viral
▪️Krim Sarang Burung Walit
▪️Krim Kunyit
.
Boleh whatsapp kami jika berminat:
01121473498 📲
.
#bazaarpaknil #instashopmalaysia #sayajual #sayajualmurah #visitmyig #sayajualonline #igshopmalaysia #igersmalaysia #neelofa #fattzura #malaysian #malaysia #likeforfollow #follow4like #likers #blogger #kelakar #jangankecam #gemokisawesome #ikutcarakita #sentiasabersyukur #naksentap #padubeb #himpunanlawakmalays #kakishare #tolongdengar #lawak #heart #funny #kulim
Facivio Stock 💖
.
Kami ada buat promosi untuk Set Skincare Sifu Kunyit sampai 31 Ogos 😊 Dalam nie ada 3 barang dalam satu kotak, harga sebelum RM100 tapi kami nak jual RM90 sahaja. Terhad sampai Hari Merdeka je tau 😍 Berbaloi sangat kan? Mana nak dapat skincare bagus dengan harga murah camtu 😍
.
Dalam set nie ada:-
▪️Sabun Kunyit Viral
▪️Krim Sarang Burung Walit
▪️Krim Kunyit
.
Boleh whatsapp kami jika berminat:
01121473498 📲
.
#bazaarpaknil #instashopmalaysia #sayajual #sayajualmurah #visitmyig #sayajualonline #igshopmalaysia #igersmalaysia #neelofa #fattzura #malaysian #malaysia #likeforfollow #follow4like #likers #blogger #kelakar #jangankecam #gemokisawesome #ikutcarakita #sentiasabersyukur #naksentap #padubeb #himpunanlawakmalays #kakishare #tolongdengar #lawak #heart #funny #kulim
RM⁣⁣35 3pair
⁣⁣⁣⁣⁣✅PRE ORDER ITEM⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣✅Uk Shopping Mode On!⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣✅Received Payment  By Credit Card(3%) or Online Banking⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣🌸🌸🌸🌸🌸🌸⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣No Refund No exchange Not for fussy seller/buyer⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣🌸🌸🌸🌸🌸🌸⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣🛍Join Our Telegram Channel(link in bio )⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣🛍Screenshot & whatsapp MLG 60192055483⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣#personalshopperuk #personalshopperus #readystockMLG #myslondongallery #iliveinlondon #bazarpaknil #sayajual #handbag #raya2019 #dropshipwanted #originalmurah #psmalaysia #birthdaygift #bagraya
RM⁣⁣35 3pair
⁣⁣⁣⁣⁣✅PRE ORDER ITEM⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣✅Uk Shopping Mode On!⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣✅Received Payment By Credit Card(3%) or Online Banking⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣🌸🌸🌸🌸🌸🌸⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣No Refund No exchange Not for fussy seller/buyer⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣🌸🌸🌸🌸🌸🌸⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣🛍Join Our Telegram Channel(link in bio )⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣🛍Screenshot & whatsapp MLG 60192055483⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣#personalshopperuk #personalshopperus #readystockMLG #myslondongallery #iliveinlondon #bazarpaknil #sayajual #handbag #raya2019 #dropshipwanted #originalmurah #psmalaysia #birthdaygift #bagraya
Assalamualaikum Peminat Bundle🙋🏻‍♂️
.

SONS OF ANARCHY
PIT 21 LABUH 29
SIZE L
Condition 8/10
-Pinhole besepah
💸RM 30 TERMASUK POSLAJU✉️
🤝Cod-KualaPilahSenawang
.
📞Ws For More Detail- 01133405733
.
#bundle #bundlemalaysiamurah #barangbundle #kakibundle #bundlebranded #bundleitem #vintage #vintagestyle #oldisgold #sayajualbarangbundle #sayajual #supportbundlemalaysia #supportbundlekita #carimakan #carirezekihalal #bajuterpakai #duniabundle #duniabundlemalaya #duniabundlemalayadanborneo #pakaianbundle #pakaianbundlemurah #jiwabundle
Assalamualaikum Peminat Bundle🙋🏻‍♂️
.

SONS OF ANARCHY
PIT 21 LABUH 29
SIZE L
Condition 8/10
-Pinhole besepah
💸RM 30 TERMASUK POSLAJU✉️
🤝Cod-KualaPilahSenawang
.
📞Ws For More Detail- 01133405733
.
#bundle #bundlemalaysiamurah #barangbundle #kakibundle #bundlebranded #bundleitem #vintage #vintagestyle #oldisgold #sayajualbarangbundle #sayajual #supportbundlemalaysia #supportbundlekita #carimakan #carirezekihalal #bajuterpakai #duniabundle #duniabundlemalaya #duniabundlemalayadanborneo #pakaianbundle #pakaianbundlemurah #jiwabundle
Berminat nk jadi dropship #teamfaztastiq?
Boleh click link bio sis utk details ok 😁
.
Dropship di perlukan
.
Perlukan info:
.
📱DM @anasism.cintacantik atau klik link di bio untuk fast reply
.
📬Pos seluruh Malaysia🇲🇾
.
🚗COD di Johor Bahru/Iskandar Puteri/Gelang Patah/Mutiara Rini/Taman Daya/Setia Indah/Adda Heights
. 
#sayajual
#fattzura
#schawal
#makeuplooks
#ANASism #teamstarsANAS
#anasismjohorbahru
#anasismiskandarputeri
#anasismtamandaya
#anasismmalaysia
#anasismmutiararini
#anasismsetiaindah #dropshipwanted #dropshipdiperlukan #anasismstokis #anasismagent #agentwanted #agentdiperlukan #liquidlipstick #lipmatte #lipcream
#mattelipstick #lipcreammurah #lipmattemurah #anasismlipcream
#ailyqairy 
#ailyqairyofficial 
#iwearanas
Berminat nk jadi dropship #teamfaztastiq?
Boleh click link bio sis utk details ok 😁
.
Dropship di perlukan
.
Perlukan info:
.
📱DM @anasism.cintacantik atau klik link di bio untuk fast reply
.
📬Pos seluruh Malaysia🇲🇾
.
🚗COD di Johor Bahru/Iskandar Puteri/Gelang Patah/Mutiara Rini/Taman Daya/Setia Indah/Adda Heights
.
#sayajual
#fattzura
#schawal
#makeuplooks
#ANASism #teamstarsANAS
#anasismjohorbahru
#anasismiskandarputeri
#anasismtamandaya
#anasismmalaysia
#anasismmutiararini
#anasismsetiaindah #dropshipwanted #dropshipdiperlukan #anasismstokis #anasismagent #agentwanted #agentdiperlukan #liquidlipstick #lipmatte #lipcream
#mattelipstick #lipcreammurah #lipmattemurah #anasismlipcream
#ailyqairy
#ailyqairyofficial
#iwearanas
Ciri2 Kita akan nmpat lebih tua dari usia sebnar lalah
*Sentiasa sakit
*Kegemukan
*Wajah kusam
*Kulit muka kekeringan

#Repost @bondarozitaibrahim
• • • • • •
Dulu muka sy rosak sbb pakai produk pemutih , start guna JRM pakai zinnia je , nampak kesan muka sy elok baru sy try yg lain ..RV dan KD ( Kurma Dhuha) berkesan dn sgt elok produk2 JRM .
.

Sbb yakin tu lah sy kasi mak sy makan pulak ..!! Sy kerap dtg sini urut dn percaya sgt dgn produk bonda hasilkan..!! TAK HABIS LAGI 1 BEKAS, DAH NAMPAK KESAN SEMBUH PADA SAKIT SARAF MAK SAYA”
.
.
Sy org muda mulanya x percaya herba ..bila dah cuba sy rasa lg bagus dr ubatan dadah ..Buktinya mak sy ada masalah saraf (52 tahun) makan ubatan hospital sebelum ni 
tangannya selalu cramp, lenguh2 ..!! .
.
Beza sgt lah lepas amalkn kurma dhuha, badannya lebih cergas dn x lesu bila bangun dari tidur.. jauh sgt berbeza kesihatannya dari dulu.. dah x ambil ubat hospital/klinik.. !! .
.
kalau tak dulu asal habis ubat terus ambil baru , bersambung2 sbb xtahan sakit sgt saraf tu...Sejak amal kurma dhuha Mak dh xambik ubat hospital ..hanya Kurma dhuha ..!!
.
.
bagi sy x mahal kurma dhuha ni ..sbb Allah izinkan serasi dan mujarab rasa berbaloi sungguh pd kami semua ..!! ( ia ganti ubat hospital/klinik utk sakit saraf ).. alhamdulillah nampak  perubahan..”
.
.
#wajargunajrm 
#jamuratumalaya 
#jamuratumalayapj 
#jrm_empirepj 
#jrmkotakemuning 
#onlinebisnes 
#mdec #youcanduit 
#sayajual #kitapunya 
#sihatitubahagia
Ciri2 Kita akan nmpat lebih tua dari usia sebnar lalah
*Sentiasa sakit
*Kegemukan
*Wajah kusam
*Kulit muka kekeringan

#Repost @bondarozitaibrahim
• • • • • •
Dulu muka sy rosak sbb pakai produk pemutih , start guna JRM pakai zinnia je , nampak kesan muka sy elok baru sy try yg lain ..RV dan KD ( Kurma Dhuha) berkesan dn sgt elok produk2 JRM .
.

Sbb yakin tu lah sy kasi mak sy makan pulak ..!! Sy kerap dtg sini urut dn percaya sgt dgn produk bonda hasilkan..!! TAK HABIS LAGI 1 BEKAS, DAH NAMPAK KESAN SEMBUH PADA SAKIT SARAF MAK SAYA”
.
.
Sy org muda mulanya x percaya herba ..bila dah cuba sy rasa lg bagus dr ubatan dadah ..Buktinya mak sy ada masalah saraf (52 tahun) makan ubatan hospital sebelum ni
tangannya selalu cramp, lenguh2 ..!! .
.
Beza sgt lah lepas amalkn kurma dhuha, badannya lebih cergas dn x lesu bila bangun dari tidur.. jauh sgt berbeza kesihatannya dari dulu.. dah x ambil ubat hospital/klinik.. !! .
.
kalau tak dulu asal habis ubat terus ambil baru , bersambung2 sbb xtahan sakit sgt saraf tu...Sejak amal kurma dhuha Mak dh xambik ubat hospital ..hanya Kurma dhuha ..!!
.
.
bagi sy x mahal kurma dhuha ni ..sbb Allah izinkan serasi dan mujarab rasa berbaloi sungguh pd kami semua ..!! ( ia ganti ubat hospital/klinik utk sakit saraf ).. alhamdulillah nampak perubahan..”
.
.
#wajargunajrm
#jamuratumalaya
#jamuratumalayapj
#jrm_empirepj
#jrmkotakemuning
#onlinebisnes
#mdec #youcanduit
#sayajual #kitapunya
#sihatitubahagia
Untuk pertanyaan click dibawah👇🏻
http://bit.ly/jomwhatsapp0133291505

#buaianberendoisuci #buaiberendoi #buaicantik #buaianberendoi #majlisakikah #majlisaqiqah #cukurjambul #pelamin #minipelamintunang #namingceremony#semenyih #kajang #bangi#cheras #bazaarpaknil y#bazaronlinemalaysia #ctdk #kadkawinmurah #bajubaby#pelamindewan#bangleceremony#sayajual#bizonline#bajuraya
Untuk pertanyaan click dibawah👇🏻
http://bit.ly/jomwhatsapp0133291505

#buaianberendoisuci #buaiberendoi #buaicantik #buaianberendoi #majlisakikah #majlisaqiqah #cukurjambul #pelamin #minipelamintunang #namingceremony#semenyih #kajang #bangi#cheras #bazaarpaknil y#bazaronlinemalaysia #ctdk #kadkawinmurah #bajubaby#pelamindewan#bangleceremony#sayajual#bizonline#bajuraya
#dhiaessence #essence #serum #merawatjerawat #merawatjeragat #merawatkulit #merawatparutjerawat #skincareroutine #magicilips #ifacefoundation #anissafaizul #syahmisazli #syahmisazliproduction #maeltotey #asifnyanyi #ainulmardhiah #sayajual #sayapakai #cantiksepantas5saat #naturalbeauty #cosmeticsmurah #cosmeticsviral #youtube #instagram #sayajualmagicilips #sayajualfoundation #lipstickviral #foundationviral
#dhiaessence #essence #serum #merawatjerawat #merawatjeragat #merawatkulit #merawatparutjerawat #skincareroutine #magicilips #ifacefoundation #anissafaizul #syahmisazli #syahmisazliproduction #maeltotey #asifnyanyi #ainulmardhiah #sayajual #sayapakai #cantiksepantas5saat #naturalbeauty #cosmeticsmurah #cosmeticsviral #youtube #instagram #sayajualmagicilips #sayajualfoundation #lipstickviral #foundationviral
SELAMAT TINGGAL KULIT KUSAM
.
.
Apa kelebihan lovlin birds nest ni sebenarnya? Meh baca antara khasiatnya kat sini ya .
.
.
Khasiat lovlin bird’s nest .
.
🕊 Meningkatkan metabolisma .
🕊 Memperbaiki struktur kulit .
🕊 Melambatkan proses penuaan .
🕊 Menguatkan saluran pernafasan .
🕊 Memperbaiki saluran pencernaan .
🕊 Pengambilan sarang burung walet ketika kehamilan dapat mengurangi rasa sakit pada punggung, memperkuat paru-paru bayi yang dikandung .
🕊 Mempercepatkan proses penyembuhan setelah melahirkan.
🕊 Kesihatan tenaga batin (Menghasilkan sperma bagi lelaki & Menghasilkan / peningkatan telur dalam ovari.) .
🕊 Sangat elok untuk mengubati kulit yang berjerawat .
.
❤️
.
.
Harga? Sangatlah mampu milik! RM20 jer sisturrrr untuk 1set (3bottle)
.
.
#sayajual #bazarpaknilonline #bazarpaknil #trustedseller #ctdk #neelofa #mirafilzah #nelydiasenrose #aydajebat #fattzura #zizanrazak #kepalabatas #sungaipetani #padangserai #kulim #bandarperda #aslegacy #sarangburungwalit #shaklee #demica #susumaaez #chocofit #kesihatandalaman #awekmuda #kulitcantik #kecantikanwajah #motifviral #nona #dramasangat #astrogempak
SELAMAT TINGGAL KULIT KUSAM
.
.
Apa kelebihan lovlin birds nest ni sebenarnya? Meh baca antara khasiatnya kat sini ya .
.
.
Khasiat lovlin bird’s nest .
.
🕊 Meningkatkan metabolisma .
🕊 Memperbaiki struktur kulit .
🕊 Melambatkan proses penuaan .
🕊 Menguatkan saluran pernafasan .
🕊 Memperbaiki saluran pencernaan .
🕊 Pengambilan sarang burung walet ketika kehamilan dapat mengurangi rasa sakit pada punggung, memperkuat paru-paru bayi yang dikandung .
🕊 Mempercepatkan proses penyembuhan setelah melahirkan.
🕊 Kesihatan tenaga batin (Menghasilkan sperma bagi lelaki & Menghasilkan / peningkatan telur dalam ovari.) .
🕊 Sangat elok untuk mengubati kulit yang berjerawat .
.
❤️
.
.
Harga? Sangatlah mampu milik! RM20 jer sisturrrr untuk 1set (3bottle)
.
.
#sayajual #bazarpaknilonline #bazarpaknil #trustedseller #ctdk #neelofa #mirafilzah #nelydiasenrose #aydajebat #fattzura #zizanrazak #kepalabatas #sungaipetani #padangserai #kulim #bandarperda #aslegacy #sarangburungwalit #shaklee #demica #susumaaez #chocofit #kesihatandalaman #awekmuda #kulitcantik #kecantikanwajah #motifviral #nona #dramasangat #astrogempak
3 SEBAB KENAPA WANITA GOJES PERLU GUNA PRODUK WDTA

1) KEKAL GOJES LUAR DAN DALAM.

Di dalam WDTA ada PREURARIA_MIRIFICA yang banyak digunakan di Thailand. Cer tengok wanita-wanita kat sana, lelawa memasing. Dah berumur pun, body mengancam kalah anak dara. Mana taknya preuraria mirifica ni menganjalkan bahagian-bahagian yang kendur terutamanya ASET WANITA.
•

2) KEKAL AWETMUDA.

WDTA membantu wanita untuk kekal awet muda kerana kandungan GLUTHATIONE yang ada pada WDTA membantu menghalang radikal bebas terbentuk di dalam badan. Dalam masa yang sama ia menggalakkan penghasilan sel sel yang baru. Kulit pun kekal sihat macam anak dara gittewww.
•

3) SEMAKIN CERAH MENAWAN.

Wanita gojes, makin pakai WDTA makin bertambah gojes tau. Semakin lama semakin cerah menawan berseri seri sebabbb kandungan ARBUTIN di dalam WDTA berfungsi sebagai agen pencerah kulit. Boleh jadi macam artis korea gittewww.
•

Haa gabungan 3 kandungan hebat dan selamat nilah yang menjadikan pengguna WDTA ni semakin lama semakin awetmuda. Dah tak perlu nak makan, kemam, dan sebagainya. Hanya sapu pada 3 point nadi sahaja.
•

Nak rasa penangan magik WDTA ni? Meh laa rerapat, kita sembang sampai korang tertawan.
•

Jom contact Whatsapp : 011-37973762

Atau klik je bio nak cepat

#sayajual #sayajualmurah
#kulitcantik
#krimkecantikan
#krimajaib
#awetmuda
#ubatjeragat
#ubatjerawat
#antipenuaan
#masalahperiod
#jerawat
#jeragat
#instaboomakademi
#WDdihati
#CalitCalitCantik
3 SEBAB KENAPA WANITA GOJES PERLU GUNA PRODUK WDTA

1) KEKAL GOJES LUAR DAN DALAM.

Di dalam WDTA ada PREURARIA_MIRIFICA yang banyak digunakan di Thailand. Cer tengok wanita-wanita kat sana, lelawa memasing. Dah berumur pun, body mengancam kalah anak dara. Mana taknya preuraria mirifica ni menganjalkan bahagian-bahagian yang kendur terutamanya ASET WANITA.


2) KEKAL AWETMUDA.

WDTA membantu wanita untuk kekal awet muda kerana kandungan GLUTHATIONE yang ada pada WDTA membantu menghalang radikal bebas terbentuk di dalam badan. Dalam masa yang sama ia menggalakkan penghasilan sel sel yang baru. Kulit pun kekal sihat macam anak dara gittewww.


3) SEMAKIN CERAH MENAWAN.

Wanita gojes, makin pakai WDTA makin bertambah gojes tau. Semakin lama semakin cerah menawan berseri seri sebabbb kandungan ARBUTIN di dalam WDTA berfungsi sebagai agen pencerah kulit. Boleh jadi macam artis korea gittewww.


Haa gabungan 3 kandungan hebat dan selamat nilah yang menjadikan pengguna WDTA ni semakin lama semakin awetmuda. Dah tak perlu nak makan, kemam, dan sebagainya. Hanya sapu pada 3 point nadi sahaja.


Nak rasa penangan magik WDTA ni? Meh laa rerapat, kita sembang sampai korang tertawan.


Jom contact Whatsapp : 011-37973762

Atau klik je bio nak cepat

#sayajual #sayajualmurah
#kulitcantik
#krimkecantikan
#krimajaib
#awetmuda
#ubatjeragat
#ubatjerawat
#antipenuaan
#masalahperiod
#jerawat
#jeragat
#instaboomakademi
#WDdihati
#CalitCalitCantik
RM⁣⁣35 3pair
⁣⁣⁣⁣⁣✅PRE ORDER ITEM⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣✅Uk Shopping Mode On!⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣✅Received Payment  By Credit Card(3%) or Online Banking⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣🌸🌸🌸🌸🌸🌸⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣No Refund No exchange Not for fussy seller/buyer⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣🌸🌸🌸🌸🌸🌸⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣🛍Join Our Telegram Channel(link in bio )⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣🛍Screenshot & whatsapp MLG 60192055483⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣#personalshopperuk #personalshopperus #readystockMLG #myslondongallery #iliveinlondon #bazarpaknil #sayajual #handbag #raya2019 #dropshipwanted #originalmurah #psmalaysia #birthdaygift #bagraya
RM⁣⁣35 3pair
⁣⁣⁣⁣⁣✅PRE ORDER ITEM⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣✅Uk Shopping Mode On!⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣✅Received Payment By Credit Card(3%) or Online Banking⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣🌸🌸🌸🌸🌸🌸⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣No Refund No exchange Not for fussy seller/buyer⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣🌸🌸🌸🌸🌸🌸⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣🛍Join Our Telegram Channel(link in bio )⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣🛍Screenshot & whatsapp MLG 60192055483⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣#personalshopperuk #personalshopperus #readystockMLG #myslondongallery #iliveinlondon #bazarpaknil #sayajual #handbag #raya2019 #dropshipwanted #originalmurah #psmalaysia #birthdaygift #bagraya
Paid promote akun @santikusuma8

ACC Multi Paid promote iklan advertising Travel Murah,Jual Aplikasi Like, Followers Aktif Tertarget & Kursus Bisnis Online Detail cek :
👇👇👇
Travel Murah Jalan - Jalan harga mulai dari 70.000/orang kamu sudah bisa pergi liburan cek @'pecintatrip
.
.
Aplikasi Like & Suntik Followers Tertarget Jakarta, Bandung, Surabaya dan wilayah lainnya cek @'putrifollowers
.
.
Mau sukses bisnis online apapun produknya, rahasia sukses bisnis online cek @'kursusbisnisonline_

#sayajual #sayajualbaju #sayajualmurah #sayajualkasut #sayajualjam #sayajualonline #sayajualhandbag #sayajualtudung #sayajualblouse #sayajualbag #jualparfum #malaysia #malaysian #kualalumpur #kucing #johor #johorbahru #shahalam
#olshopmalaysia #bangi 
#bazaarpaknil #igshopmalaysia
#onlineshopmalaysiamurahgila
Paid promote akun @santikusuma8

ACC Multi Paid promote iklan advertising Travel Murah,Jual Aplikasi Like, Followers Aktif Tertarget & Kursus Bisnis Online Detail cek :
👇👇👇
Travel Murah Jalan - Jalan harga mulai dari 70.000/orang kamu sudah bisa pergi liburan cek @'pecintatrip
.
.
Aplikasi Like & Suntik Followers Tertarget Jakarta, Bandung, Surabaya dan wilayah lainnya cek @'putrifollowers
.
.
Mau sukses bisnis online apapun produknya, rahasia sukses bisnis online cek @'kursusbisnisonline_

#sayajual #sayajualbaju #sayajualmurah #sayajualkasut #sayajualjam #sayajualonline #sayajualhandbag #sayajualtudung #sayajualblouse #sayajualbag #jualparfum #malaysia #malaysian #kualalumpur #kucing #johor #johorbahru #shahalam
#olshopmalaysia #bangi
#bazaarpaknil #igshopmalaysia
#onlineshopmalaysiamurahgila
Untuk pertanyaan click dibawah👇🏻
http://bit.ly/jomwhatsapp0133291505

#buaianberendoisuci #buaiberendoi #buaicantik #buaianberendoi #majlisakikah #majlisaqiqah #cukurjambul #pelamin #minipelamintunang #namingceremony#semenyih #kajang #bangi#cheras #bazaarpaknil y#bazaronlinemalaysia #ctdk #kadkawinmurah #bajubaby#pelamindewan#bangleceremony#sayajual#bizonline#bajuraya
Untuk pertanyaan click dibawah👇🏻
http://bit.ly/jomwhatsapp0133291505

#buaianberendoisuci #buaiberendoi #buaicantik #buaianberendoi #majlisakikah #majlisaqiqah #cukurjambul #pelamin #minipelamintunang #namingceremony#semenyih #kajang #bangi#cheras #bazaarpaknil y#bazaronlinemalaysia #ctdk #kadkawinmurah #bajubaby#pelamindewan#bangleceremony#sayajual#bizonline#bajuraya
Assalamualaikm, adik kakak nk buat customade case chantek2 bole order sini ya. tak beli xpe cuci mata pon xpe. Nk letak apa2 gmbr bole gmbr tik tok gmbr atuk nenek makcu semua bole bha kalau kau. Nk kata semua model pn ado, tapi tak la semua ada. Hrga beli bnyk bole bg ejas murah2 😁😁
0132539271

#customadephonecase #dropshipmalaysia #dropshipdiperlukan #dropshipwantedmalaysia #syjualmurah #sayajual #iphone #samsung #oppo #huawei #asus #vivo #xiaomi #sony #maluapabossku #pakatanharapan #barisannasional #casing #customadecase
Assalamualaikm, adik kakak nk buat customade case chantek2 bole order sini ya. tak beli xpe cuci mata pon xpe. Nk letak apa2 gmbr bole gmbr tik tok gmbr atuk nenek makcu semua bole bha kalau kau. Nk kata semua model pn ado, tapi tak la semua ada. Hrga beli bnyk bole bg ejas murah2 😁😁
0132539271

#customadephonecase #dropshipmalaysia #dropshipdiperlukan #dropshipwantedmalaysia #syjualmurah #sayajual #iphone #samsung #oppo #huawei #asus #vivo #xiaomi #sony #maluapabossku #pakatanharapan #barisannasional #casing #customadecase
MERDEKA SALE !! BUY 3 RM 100

Boleh mix design 😍

23/8/2019 - 22/9/2019 
selama 31 days sempena 31 august 😘

#sayajual #sayajualmurah #begmurah #begmurahgila #begmurahcantik #begtangancantik #sale #begsale #begsales #merdeka #begmerdekasale #begmerdeka2019 #merdekasale #salemerdeka #beg2019 #jualanmurahmalaysia #jualanmurah
MERDEKA SALE !! BUY 3 RM 100

Boleh mix design 😍

23/8/2019 - 22/9/2019
selama 31 days sempena 31 august 😘

#sayajual #sayajualmurah #begmurah #begmurahgila #begmurahcantik #begtangancantik #sale #begsale #begsales #merdeka #begmerdekasale #begmerdeka2019 #merdekasale #salemerdeka #beg2019 #jualanmurahmalaysia #jualanmurah
🌊 Boosting Setting Spray 🌊
.
Setting spray terbaik abad ini 💯 Solekan kekal sepanjang hari 🔥
.
‼️ RM39.90 sahaja ‼️
.
Jom CANTIK & MENAWAN dengan produk produk AS LEGACY & ASL COSMETIC

WHATSAPP
www.wasap.my/60134665434/ASLEGACY
www.wasap.my/60134665434/ASLCOSMETIC

@_nur_aslegacy

#aslegacy #aslegacymalaysia #aslegacyhq #aslegacyseremban #aslegacyprodukviral 
#aslegacyagentsah #alifsyukriterlajaklaris #sayanakcantik #sayajual #kejayaantanpabatasan #aslcosmetics #aslcosmeticsofficial #aslcosmeticshq #aslcosmeticsmy
🌊 Boosting Setting Spray 🌊
.
Setting spray terbaik abad ini 💯 Solekan kekal sepanjang hari 🔥
.
‼️ RM39.90 sahaja ‼️
.
Jom CANTIK & MENAWAN dengan produk produk AS LEGACY & ASL COSMETIC

WHATSAPP
www.wasap.my/60134665434/ASLEGACY
www.wasap.my/60134665434/ASLCOSMETIC

@_nur_aslegacy

#aslegacy #aslegacymalaysia #aslegacyhq #aslegacyseremban #aslegacyprodukviral
#aslegacyagentsah #alifsyukriterlajaklaris #sayanakcantik #sayajual #kejayaantanpabatasan #aslcosmetics #aslcosmeticsofficial #aslcosmeticshq #aslcosmeticsmy
Untuk pertanyaan click dibawah👇🏻
http://bit.ly/jomwhatsapp0133291505

#buaianberendoisuci #buaiberendoi #buaicantik #buaianberendoi #majlisakikah #majlisaqiqah #cukurjambul #pelamin #minipelamintunang #namingceremony#semenyih #kajang #bangi#cheras #bazaarpaknil y#bazaronlinemalaysia #ctdk #kadkawinmurah #bajubaby#pelamindewan#bangleceremony#sayajual#bizonline#bajuraya
Untuk pertanyaan click dibawah👇🏻
http://bit.ly/jomwhatsapp0133291505

#buaianberendoisuci #buaiberendoi #buaicantik #buaianberendoi #majlisakikah #majlisaqiqah #cukurjambul #pelamin #minipelamintunang #namingceremony#semenyih #kajang #bangi#cheras #bazaarpaknil y#bazaronlinemalaysia #ctdk #kadkawinmurah #bajubaby#pelamindewan#bangleceremony#sayajual#bizonline#bajuraya
*Catalog Name:* Arias Wrinkle Repair Eye Cream (Code: C616607) *Details:*
Package Contains: 1 Eye Cream
Weight: 30 gm 
Dimensions (LxBxH in cm): 4.5 x 3 x 13.5
Arias

Designs: 1 💥 *FREE Shipping* 💥 *FREE COD* 💥 *FREE Return & 100% Refund* 🚚 *Delivery*: Within 7 days 
350
#india #clothing #earrings #trending #womensfashion #sayajual #beauty #olshop #makeup #handmade #jewelry #mumbai #onlinebusiness #clothes #women #bhfyp #fashionable #ethnicwear #beautiful #indianfashion #bags #trendy #partywear #onlineshopmurah #mensfashion #luxury #stylish #malaysia #bazaarpaknil #lagos
*Catalog Name:* Arias Wrinkle Repair Eye Cream (Code: C616607) *Details:*
Package Contains: 1 Eye Cream
Weight: 30 gm
Dimensions (LxBxH in cm): 4.5 x 3 x 13.5
Arias

Designs: 1 💥 *FREE Shipping* 💥 *FREE COD* 💥 *FREE Return & 100% Refund* 🚚 *Delivery*: Within 7 days
350
#india #clothing #earrings #trending #womensfashion #sayajual #beauty #olshop #makeup #handmade #jewelry #mumbai #onlinebusiness #clothes #women #bhfyp #fashionable #ethnicwear #beautiful #indianfashion #bags #trendy #partywear #onlineshopmurah #mensfashion #luxury #stylish #malaysia #bazaarpaknil #lagos
Mehhh dapatkan magic ilips dengan admin. Serendah RM35 je uolls. Nak cantik tak boleh kedekut yer, nanti rugi auchhhh! Tekan link whatsapp di bio untuk order ❤️✨
-
#dhiaessence #essence #serum #merawatjerawat #merawatjeragat #merawatkulit #merawatparutjerawat #skincareroutine #magicilips #ifacefoundation #anissafaizul #syahmisazli #syahmisazliproduction #maeltotey #asifnyanyi #ainulmardhiah #sayajual #sayapakai #cantiksepantas5saat #naturalbeauty #cosmeticsmurah #cosmeticsviral #youtube #instagram #sayajualmagicilips #sayajualfoundation #lipstickviral #foundationviral
Mehhh dapatkan magic ilips dengan admin. Serendah RM35 je uolls. Nak cantik tak boleh kedekut yer, nanti rugi auchhhh! Tekan link whatsapp di bio untuk order ❤️✨
-
#dhiaessence #essence #serum #merawatjerawat #merawatjeragat #merawatkulit #merawatparutjerawat #skincareroutine #magicilips #ifacefoundation #anissafaizul #syahmisazli #syahmisazliproduction #maeltotey #asifnyanyi #ainulmardhiah #sayajual #sayapakai #cantiksepantas5saat #naturalbeauty #cosmeticsmurah #cosmeticsviral #youtube #instagram #sayajualmagicilips #sayajualfoundation #lipstickviral #foundationviral
Paid promote akun @santikusuma8

ACC Multi Paid promote iklan advertising Travel Murah,Jual Aplikasi Like, Followers Aktif Tertarget & Kursus Bisnis Online Detail cek :
👇👇👇
Travel Murah Jalan - Jalan harga mulai dari 70.000/orang kamu sudah bisa pergi liburan cek @'pecintatrip
.
.
Aplikasi Like & Suntik Followers Tertarget Jakarta, Bandung, Surabaya dan wilayah lainnya cek @'putrifollowers
.
.
Mau sukses bisnis online apapun produknya, rahasia sukses bisnis online cek @'kursusbisnisonline_

#sayajual #sayajualbaju #sayajualmurah #sayajualkasut #sayajualjam #sayajualonline #sayajualhandbag #sayajualtudung #sayajualblouse #sayajualbag #jualparfum #malaysia #malaysian #kualalumpur #kucing #johor #johorbahru #shahalam
#olshopmalaysia #bangi 
#bazaarpaknil #igshopmalaysia
#onlineshopmalaysiamurahgila
Paid promote akun @santikusuma8

ACC Multi Paid promote iklan advertising Travel Murah,Jual Aplikasi Like, Followers Aktif Tertarget & Kursus Bisnis Online Detail cek :
👇👇👇
Travel Murah Jalan - Jalan harga mulai dari 70.000/orang kamu sudah bisa pergi liburan cek @'pecintatrip
.
.
Aplikasi Like & Suntik Followers Tertarget Jakarta, Bandung, Surabaya dan wilayah lainnya cek @'putrifollowers
.
.
Mau sukses bisnis online apapun produknya, rahasia sukses bisnis online cek @'kursusbisnisonline_

#sayajual #sayajualbaju #sayajualmurah #sayajualkasut #sayajualjam #sayajualonline #sayajualhandbag #sayajualtudung #sayajualblouse #sayajualbag #jualparfum #malaysia #malaysian #kualalumpur #kucing #johor #johorbahru #shahalam
#olshopmalaysia #bangi
#bazaarpaknil #igshopmalaysia
#onlineshopmalaysiamurahgila
🌊 Boosting Setting Spray 🌊
.
Setting spray terbaik abad ini 💯 Solekan kekal sepanjang hari 🔥
.
‼️ RM39.90 sahaja ‼️
.
Jom CANTIK & MENAWAN dengan produk produk AS LEGACY & ASL COSMETIC

WHATSAPP
www.wasap.my/60134665434/ASLEGACY
www.wasap.my/60134665434/ASLCOSMETIC

@_nur_aslegacy

#aslegacy #aslegacymalaysia #aslegacyhq #aslegacyseremban #aslegacyprodukviral 
#aslegacyagentsah #alifsyukriterlajaklaris #sayanakcantik #sayajual #kejayaantanpabatasan #aslcosmetics #aslcosmeticsofficial #aslcosmeticshq #aslcosmeticsmy
🌊 Boosting Setting Spray 🌊
.
Setting spray terbaik abad ini 💯 Solekan kekal sepanjang hari 🔥
.
‼️ RM39.90 sahaja ‼️
.
Jom CANTIK & MENAWAN dengan produk produk AS LEGACY & ASL COSMETIC

WHATSAPP
www.wasap.my/60134665434/ASLEGACY
www.wasap.my/60134665434/ASLCOSMETIC

@_nur_aslegacy

#aslegacy #aslegacymalaysia #aslegacyhq #aslegacyseremban #aslegacyprodukviral
#aslegacyagentsah #alifsyukriterlajaklaris #sayanakcantik #sayajual #kejayaantanpabatasan #aslcosmetics #aslcosmeticsofficial #aslcosmeticshq #aslcosmeticsmy
SECOND BATCH kueh 'bats burs' by THEKALER is on 😁✌🏻
.
2nd batch kalini pulak nak sampai 30 BALANG order dia! Ya ampunn!! biar betui korang ni 🙉 Alhamdulillah feedback best yg kita dpt dari customer. Terima kasih pada yg support @thekalerdotfood 🤜🏻🤛🏻
.
BOLEH CONTACT +6012 5791 796 ATAU DM KAMI UTK ORDER ❤️
#TelukIntan #kuihraya #kuihbatangburuk #rempeyek #popianestum #kuahrojak #kekbatik #nakmakan #sayajual #konfempuashati #daretobedifferent #thekaler
SECOND BATCH kueh 'bats burs' by THEKALER is on 😁✌🏻
.
2nd batch kalini pulak nak sampai 30 BALANG order dia! Ya ampunn!! biar betui korang ni 🙉 Alhamdulillah feedback best yg kita dpt dari customer. Terima kasih pada yg support @thekalerdotfood 🤜🏻🤛🏻
.
BOLEH CONTACT +6012 5791 796 ATAU DM KAMI UTK ORDER ❤️
#TelukIntan #kuihraya #kuihbatangburuk #rempeyek #popianestum #kuahrojak #kekbatik #nakmakan #sayajual #konfempuashati #daretobedifferent #thekaler
Paid promote akun @santikusuma8

ACC Multi Paid promote iklan advertising Travel Murah,Jual Aplikasi Like, Followers Aktif Tertarget & Kursus Bisnis Online Detail cek :
👇👇👇
Travel Murah Jalan - Jalan harga mulai dari 70.000/orang kamu sudah bisa pergi liburan cek @'pecintatrip
.
.
Aplikasi Like & Suntik Followers Tertarget Jakarta, Bandung, Surabaya dan wilayah lainnya cek @'putrifollowers
.
.
Mau sukses bisnis online apapun produknya, rahasia sukses bisnis online cek @'kursusbisnisonline_

#sayajual #sayajualbaju #sayajualmurah #sayajualkasut #sayajualjam #sayajualonline #sayajualhandbag #sayajualtudung #sayajualblouse #sayajualbag #jualparfum #malaysia #malaysian #kualalumpur #kucing #johor #johorbahru #shahalam
#olshopmalaysia #bangi 
#bazaarpaknil #igshopmalaysia
#onlineshopmalaysiamurahgila
Paid promote akun @santikusuma8

ACC Multi Paid promote iklan advertising Travel Murah,Jual Aplikasi Like, Followers Aktif Tertarget & Kursus Bisnis Online Detail cek :
👇👇👇
Travel Murah Jalan - Jalan harga mulai dari 70.000/orang kamu sudah bisa pergi liburan cek @'pecintatrip
.
.
Aplikasi Like & Suntik Followers Tertarget Jakarta, Bandung, Surabaya dan wilayah lainnya cek @'putrifollowers
.
.
Mau sukses bisnis online apapun produknya, rahasia sukses bisnis online cek @'kursusbisnisonline_

#sayajual #sayajualbaju #sayajualmurah #sayajualkasut #sayajualjam #sayajualonline #sayajualhandbag #sayajualtudung #sayajualblouse #sayajualbag #jualparfum #malaysia #malaysian #kualalumpur #kucing #johor #johorbahru #shahalam
#olshopmalaysia #bangi
#bazaarpaknil #igshopmalaysia
#onlineshopmalaysiamurahgila
Untuk pertanyaan click dibawah👇🏻
http://bit.ly/jomwhatsapp0133291505

#buaianberendoisuci #buaiberendoi #buaicantik #buaianberendoi #majlisakikah #majlisaqiqah #cukurjambul #pelamin #minipelamintunang #namingceremony#semenyih #kajang #bangi#cheras #bazaarpaknil y#bazaronlinemalaysia #ctdk #kadkawinmurah #bajubaby#pelamindewan#bangleceremony#sayajual#bizonline#bajuraya
Untuk pertanyaan click dibawah👇🏻
http://bit.ly/jomwhatsapp0133291505

#buaianberendoisuci #buaiberendoi #buaicantik #buaianberendoi #majlisakikah #majlisaqiqah #cukurjambul #pelamin #minipelamintunang #namingceremony#semenyih #kajang #bangi#cheras #bazaarpaknil y#bazaronlinemalaysia #ctdk #kadkawinmurah #bajubaby#pelamindewan#bangleceremony#sayajual#bizonline#bajuraya
Untuk pertanyaan click dibawah👇🏻
http://bit.ly/jomwhatsapp0133291505

#buaianberendoisuci #buaiberendoi #buaicantik #buaianberendoi #majlisakikah #majlisaqiqah #cukurjambul #pelamin #minipelamintunang #namingceremony#semenyih #kajang #bangi#cheras #bazaarpaknil y#bazaronlinemalaysia #ctdk #kadkawinmurah #bajubaby#pelamindewan#bangleceremony#sayajual#bizonline#bajuraya
Untuk pertanyaan click dibawah👇🏻
http://bit.ly/jomwhatsapp0133291505

#buaianberendoisuci #buaiberendoi #buaicantik #buaianberendoi #majlisakikah #majlisaqiqah #cukurjambul #pelamin #minipelamintunang #namingceremony#semenyih #kajang #bangi#cheras #bazaarpaknil y#bazaronlinemalaysia #ctdk #kadkawinmurah #bajubaby#pelamindewan#bangleceremony#sayajual#bizonline#bajuraya
Hahhahaa sanggup tahan ngantuk sebab lagu kegemaran 😆
.
.
Nak tumbuhkan jambang walaupun xde keturunan berjambang?..tekan link ni👉 @malaysia_minoxidil .Dapatkan tips  Tumbuhkan jambang percuma @malaysia_minoxidil
.
.
Tag rakan korang 👇
Hahhahaa sanggup tahan ngantuk sebab lagu kegemaran 😆
.
.
Nak tumbuhkan jambang walaupun xde keturunan berjambang?..tekan link ni👉 @malaysia_minoxidil .Dapatkan tips Tumbuhkan jambang percuma @malaysia_minoxidil
.
.
Tag rakan korang 👇
RM⁣⁣50 2pcs
⁣⁣⁣⁣⁣✅PRE ORDER ITEM⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣✅Uk Shopping Mode On!⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣✅Received Payment  By Credit Card(3%) or Online Banking⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣🌸🌸🌸🌸🌸🌸⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣No Refund No exchange Not for fussy seller/buyer⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣🌸🌸🌸🌸🌸🌸⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣🛍Join Our Telegram Channel(link in bio )⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣🛍Screenshot & whatsapp MLG 60192055483⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣#personalshopperuk #personalshopperus #readystockMLG #myslondongallery #iliveinlondon #bazarpaknil #sayajual #handbag #raya2019 #dropshipwanted #originalmurah #psmalaysia #birthdaygift #bagraya
RM⁣⁣50 2pcs
⁣⁣⁣⁣⁣✅PRE ORDER ITEM⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣✅Uk Shopping Mode On!⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣✅Received Payment By Credit Card(3%) or Online Banking⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣🌸🌸🌸🌸🌸🌸⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣No Refund No exchange Not for fussy seller/buyer⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣🌸🌸🌸🌸🌸🌸⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣🛍Join Our Telegram Channel(link in bio )⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣🛍Screenshot & whatsapp MLG 60192055483⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣#personalshopperuk #personalshopperus #readystockMLG #myslondongallery #iliveinlondon #bazarpaknil #sayajual #handbag #raya2019 #dropshipwanted #originalmurah #psmalaysia #birthdaygift #bagraya
HARGA PROMO TAMAT 31/8/2019 💋 .
-
❤ #4pcsRm100SF ❤ 📢4PCS RM100📢
Taylor blouse
.
Price :
1 PCS RM30
2 PCS RM50
4 PCS RM100
.
Postage :
SEM - Add RM9
SS - Add RM15
(Postage 1-4pcs)
.
Material :
Cotton viscose
.
Other :
•Functional front button and at cuff
•No pocket at front, design only
.
Measurement :
.
In cm
Length 61-71, shoulder 39, armhole 44, sleeve 56, bust 102, hip 106.
.
In inch 
Length 24 -28, shoulder 15, armhole 17, sleeve 22, bust 40, hip 41.5.
.
Order :
DM/Whatsapp +60166486684
.
#blouse #blousemurah #blouselabuh #plainblousemurah #plainblouselabuh #kebayamurah #bajuraya #bajuraya2019 #basicblouse #printedblouse #longtopmurah #peplumblouse #sayajualmurah #freepostage #3pcsrm100 #bajuborong #plainteesmurah #plaintees #4pcsRm100 #bajumurah #freepostagemalaysia #baju4pcsRm100 #stripeblouse #basicblouse #malaysia #malaysian #bazaarpaknil #sayajual #sayajualmurah #like4likes #likeforlikes
HARGA PROMO TAMAT 31/8/2019 💋 .
-
#4pcsRm100SF ❤ 📢4PCS RM100📢
Taylor blouse
.
Price :
1 PCS RM30
2 PCS RM50
4 PCS RM100
.
Postage :
SEM - Add RM9
SS - Add RM15
(Postage 1-4pcs)
.
Material :
Cotton viscose
.
Other :
•Functional front button and at cuff
•No pocket at front, design only
.
Measurement :
.
In cm
Length 61-71, shoulder 39, armhole 44, sleeve 56, bust 102, hip 106.
.
In inch
Length 24 -28, shoulder 15, armhole 17, sleeve 22, bust 40, hip 41.5.
.
Order :
DM/Whatsapp +60166486684
.
#blouse #blousemurah #blouselabuh #plainblousemurah #plainblouselabuh #kebayamurah #bajuraya #bajuraya2019 #basicblouse #printedblouse #longtopmurah #peplumblouse #sayajualmurah #freepostage #3pcsrm100 #bajuborong #plainteesmurah #plaintees #4pcsRm100 #bajumurah #freepostagemalaysia #baju4pcsRm100 #stripeblouse #basicblouse #malaysia #malaysian #bazaarpaknil #sayajual #sayajualmurah #like4likes #likeforlikes
Assalamualaikum Peminat Bundle🙋🏻‍♂️
.

DEADPOOL
PIT 23 LABUH 28
SIZE XL
Condition 9/10
💸RM 30 TERMASUK POSLAJU✉️
🤝Cod-KualaPilahSenawang
.
📞Ws For More Detail- 01133405733
.
#bundle #bundlemalaysiamurah #barangbundle #kakibundle #bundlebranded #bundleitem #vintage #vintagestyle #oldisgold #sayajualbarangbundle #sayajual #supportbundlemalaysia #supportbundlekita #carimakan #carirezekihalal #bajuterpakai #duniabundle #duniabundlemalaya #duniabundlemalayadanborneo #pakaianbundle #pakaianbundlemurah #jiwabundle
Assalamualaikum Peminat Bundle🙋🏻‍♂️
.

DEADPOOL
PIT 23 LABUH 28
SIZE XL
Condition 9/10
💸RM 30 TERMASUK POSLAJU✉️
🤝Cod-KualaPilahSenawang
.
📞Ws For More Detail- 01133405733
.
#bundle #bundlemalaysiamurah #barangbundle #kakibundle #bundlebranded #bundleitem #vintage #vintagestyle #oldisgold #sayajualbarangbundle #sayajual #supportbundlemalaysia #supportbundlekita #carimakan #carirezekihalal #bajuterpakai #duniabundle #duniabundlemalaya #duniabundlemalayadanborneo #pakaianbundle #pakaianbundlemurah #jiwabundle
Ni admin nak bagitahu kat korang semua tau, di @xpertklang kami bukan setakat repair iPHONE, MACBOOK dan ANDROID je tau❗️
.
Kami juga baik pulih APPLE WATCH ⌚️, REPAIR GLASS, LCD, BATTERY dan macam macam lagi 😱
.
Kalau nak tahu lebih lanjut boleh TERUS PM TEPI admin tau 🙈🙈 nanti admin reply sepantas mungkin 😚
.
.
📍LOCATION 📍

XPERT KLANG 
No.65, Jalan Bayu Tinggi 7, Batu Unjur, 41200 Klang ,Selangor +60102809006
.
.
Landmark: - LED signboard .
- Menghadap Jalan Besar menghala Pandamaran .
- Bersebelah Kedai Electric Sinar Ria (corner lot) .
- Bersebelah Pusat Sukan Top Point
. 
Waze : http://waze.to/?sd=qEiiogerZBXxl
.
.

#repair#sayajual#sayajualmurah#facetoface#iphone#macbook#imac#iwatch#xpertklang#xpertshahalam#replacements#battery#lcd#motherboard#motherboardrepair#glass#bayutinggi#portklang#kolejvakasional#lembahklang
Ni admin nak bagitahu kat korang semua tau, di @xpertklang kami bukan setakat repair iPHONE, MACBOOK dan ANDROID je tau❗️
.
Kami juga baik pulih APPLE WATCH ⌚️, REPAIR GLASS, LCD, BATTERY dan macam macam lagi 😱
.
Kalau nak tahu lebih lanjut boleh TERUS PM TEPI admin tau 🙈🙈 nanti admin reply sepantas mungkin 😚
.
.
📍LOCATION 📍

XPERT KLANG
No.65, Jalan Bayu Tinggi 7, Batu Unjur, 41200 Klang ,Selangor +60102809006
.
.
Landmark: - LED signboard .
- Menghadap Jalan Besar menghala Pandamaran .
- Bersebelah Kedai Electric Sinar Ria (corner lot) .
- Bersebelah Pusat Sukan Top Point
.
Waze : http://waze.to/?sd=qEiiogerZBXxl
.
.

#repair#sayajual#sayajualmurah#facetoface#iphone#macbook#imac#iwatch#xpertklang#xpertshahalam#replacements#battery#lcd#motherboard#motherboardrepair#glass#bayutinggi#portklang#kolejvakasional#lembahklang
HELLO KESAYANGAN SEMUA🌹
.
.
Siapa kat sini dah try #lovlinmilkshake orange? Sedap kan? Dahla sedap, berkhasiat pulak tu 😍
.
.
LOVLIN MILK SHAKE nie ada 2 perisa. Ada orange & banana. Korang boleh pilih nak minum perisa kegemaran korang. Yang korang suka. Confirm sedap tauu 😘
.
.
1 box RM25SM/30SS
.
.
WhatsApp mira 01133098320 kalau nak cuba produk hebat ni😍
.
.
#nakcantik #kulitlicin #produkputih #kulitputihgebu #hilangjeragat #cerahkankulit #tiktokchallenge #putihgebu #supplementpemutih #putihkulit #whiteningbooster #boosterwhitening #whiteningproduk #susukambing #susucantikkankulit #susuuntukkulitcantik #sayajual #lovlinbirdsnest #teamlovlinmila #agentwanted #instantbirdsnest
HELLO KESAYANGAN SEMUA🌹
.
.
Siapa kat sini dah try #lovlinmilkshake orange? Sedap kan? Dahla sedap, berkhasiat pulak tu 😍
.
.
LOVLIN MILK SHAKE nie ada 2 perisa. Ada orange & banana. Korang boleh pilih nak minum perisa kegemaran korang. Yang korang suka. Confirm sedap tauu 😘
.
.
1 box RM25SM/30SS
.
.
WhatsApp mira 01133098320 kalau nak cuba produk hebat ni😍
.
.
#nakcantik #kulitlicin #produkputih #kulitputihgebu #hilangjeragat #cerahkankulit #tiktokchallenge #putihgebu #supplementpemutih #putihkulit #whiteningbooster #boosterwhitening #whiteningproduk #susukambing #susucantikkankulit #susuuntukkulitcantik #sayajual #lovlinbirdsnest #teamlovlinmila #agentwanted #instantbirdsnest
Ephyra lipmatte 💋
Awak suka color ape? 🌹

#ephyra #ephyramatte #ephyralipmatte #ephyralipscover #lipmatte #sayajual #igdaily #igphoto
Ephyra lipmatte 💋
Awak suka color ape? 🌹

#ephyra #ephyramatte #ephyralipmatte #ephyralipscover #lipmatte #sayajual #igdaily #igphoto
Pearl Jubah

Color : Maroon

RM90 FREE POSTAGE

Material :
▶Roman Crepe

Description:
▶Side Hidden Pocket
▶Nursing Friendly

Measurement:
.
◾Size S
Length: 141cm
Shoulder: 36cm
Sleeve: 58cm
Bust: 90cm
.
◾Size M
Length: 142cm
Shoulder: 37.5cm
Sleeve: 58.5cm
Bust: 96cm
.
◾Size L
Length: 143cm
Shoulder: 39cm
Sleeve: 59cm
Bust: 102cm
.
◾Size XL
Length: 144cm
Shoulder: 41cm
Sleeve: 59.5cm
Bust: 108cm
.
◾Size 2XL
Length: 145cm
Shoulder: 43cm
Sleeve: 60cm
Bust: 114cm
.
◾Size 3XL
Length: 146cm
Shoulder: 45.5cm
Sleeve: 60.5cm
Bust: 122cm
.
◾Size 4XL
Length: 147cm
Shoulder: 48cm
Sleeve: 61cm
Bust: 130cm

Order / Inquiry : 💌 01158858978

Atau klik je link kat bio k 🌹

#kurungbrocade #kurunglace #lacekurung #kurungmoden #kurungmurah #kurungmurahmalaysia #raya2019 #aidilfitri2019 #peplum #kurungpeplum #kurungpeplummurah #kurungpeplummalaysia #kurungmalaysia #kurungmodenmalaysia #kurungkedah #kurungkedahmalaysia #sayajual #jubah #jubahmurah #jubahmalaysia #jubahmurahmalaysia
Pearl Jubah

Color : Maroon

RM90 FREE POSTAGE

Material :
▶Roman Crepe

Description:
▶Side Hidden Pocket
▶Nursing Friendly

Measurement:
.
◾Size S
Length: 141cm
Shoulder: 36cm
Sleeve: 58cm
Bust: 90cm
.
◾Size M
Length: 142cm
Shoulder: 37.5cm
Sleeve: 58.5cm
Bust: 96cm
.
◾Size L
Length: 143cm
Shoulder: 39cm
Sleeve: 59cm
Bust: 102cm
.
◾Size XL
Length: 144cm
Shoulder: 41cm
Sleeve: 59.5cm
Bust: 108cm
.
◾Size 2XL
Length: 145cm
Shoulder: 43cm
Sleeve: 60cm
Bust: 114cm
.
◾Size 3XL
Length: 146cm
Shoulder: 45.5cm
Sleeve: 60.5cm
Bust: 122cm
.
◾Size 4XL
Length: 147cm
Shoulder: 48cm
Sleeve: 61cm
Bust: 130cm

Order / Inquiry : 💌 01158858978

Atau klik je link kat bio k 🌹

#kurungbrocade #kurunglace #lacekurung #kurungmoden #kurungmurah #kurungmurahmalaysia #raya2019 #aidilfitri2019 #peplum #kurungpeplum #kurungpeplummurah #kurungpeplummalaysia #kurungmalaysia #kurungmodenmalaysia #kurungkedah #kurungkedahmalaysia #sayajual #jubah #jubahmurah #jubahmalaysia #jubahmurahmalaysia
SALE! *full update on telegram channel. Last order by 9 pm TONIGHT (23 AUG)

COACH Charlie Large Backpack

Price: RM679.00 PREORDER
.
.
🛒 To purchase, kindly:
Whatsapp: +6012.289.6257
Telegram: dirahamdan
..............................................
🏆 Trusted seller since 2015
✔ All items are 100% AUTHENTIC
💳 Bank transfer / FPX / credit card
🚚 READY STOCK 1-3 working days
✈ PREORDER 2-4 weeks

#authenticbag #sayajual #bazaarpaknil #hijabista #begcoach #beghantaran #hantarankahwin #hantarankawin #shoulderbag #crossbodybag

Please note that this photo may slightly different from actual item in terms of color due to the lighting during photo shooting or the monitor's display.
SALE! *full update on telegram channel. Last order by 9 pm TONIGHT (23 AUG)

COACH Charlie Large Backpack

Price: RM679.00 PREORDER
.
.
🛒 To purchase, kindly:
Whatsapp: +6012.289.6257
Telegram: dirahamdan
..............................................
🏆 Trusted seller since 2015
✔ All items are 100% AUTHENTIC
💳 Bank transfer / FPX / credit card
🚚 READY STOCK 1-3 working days
✈ PREORDER 2-4 weeks

#authenticbag #sayajual #bazaarpaknil #hijabista #begcoach #beghantaran #hantarankahwin #hantarankawin #shoulderbag #crossbodybag

Please note that this photo may slightly different from actual item in terms of color due to the lighting during photo shooting or the monitor's display.
PROMO PRICE ENDS 31/8

Cole Blouse

1 PCS RM30
2 PCS RM50
4 PCS RM100

Material :
Chiffon bubble

Other :
•Functional front button at cuff

Measurement :

In cm
Length 63 - 66, shoulder 36, armhole 44, sleeve 56, bust 96, hip 104.

In inch 
Length 24.5 - 26, shoulder 14, armhole 17, sleeve 22.5, bust 38, hip 41.

Boleh mix semua design #mstopzsara 💞

Postage SM RM9 | RM15 SS
-
To order whatsapp 019-5705844 ✨
-
#blousemurah #sayajual #MSColeBlouse #MSdropship  #ZSARAColeBlouse #coleblouse #4rm100zsara #blouse4rm100 #blouse4pcsrm100 
#blouse4helairm100 
#blouse4forrm100 #4rm100 #4helairm100 #blousemurahmalaysia #topmurah #hipster #hijabista #hijabistamalaysia #hipsterhijabis #blousemalaysia #petiteblouse #blousecantik #topmalaysia #topmurahmalaysia #blouseplussizemurah #blouseplussizemalaysia
PROMO PRICE ENDS 31/8

Cole Blouse

1 PCS RM30
2 PCS RM50
4 PCS RM100

Material :
Chiffon bubble

Other :
•Functional front button at cuff

Measurement :

In cm
Length 63 - 66, shoulder 36, armhole 44, sleeve 56, bust 96, hip 104.

In inch
Length 24.5 - 26, shoulder 14, armhole 17, sleeve 22.5, bust 38, hip 41.

Boleh mix semua design #mstopzsara 💞

Postage SM RM9 | RM15 SS
-
To order whatsapp 019-5705844 ✨
-
#blousemurah #sayajual #MSColeBlouse #MSdropship #ZSARAColeBlouse #coleblouse #4rm100zsara #blouse4rm100 #blouse4pcsrm100
#blouse4helairm100
#blouse4forrm100 #4rm100 #4helairm100 #blousemurahmalaysia #topmurah #hipster #hijabista #hijabistamalaysia #hipsterhijabis #blousemalaysia #petiteblouse #blousecantik #topmalaysia #topmurahmalaysia #blouseplussizemurah #blouseplussizemalaysia
PROMO PRICE ENDS 31/8

Cole Blouse

1 PCS RM30
2 PCS RM50
4 PCS RM100

Material :
Chiffon bubble

Other :
•Functional front button at cuff

Measurement :

In cm
Length 63 - 66, shoulder 36, armhole 44, sleeve 56, bust 96, hip 104.

In inch 
Length 24.5 - 26, shoulder 14, armhole 17, sleeve 22.5, bust 38, hip 41.

Boleh mix semua design #mstopzsara 💞

Postage SM RM9 | RM15 SS
-
To order whatsapp 019-5705844 ✨
-
#blousemurah #sayajual #MSColeBlouse #MSdropship  #ZSARAColeBlouse #coleblouse #4rm100zsara #blouse4rm100 #blouse4pcsrm100 
#blouse4helairm100 
#blouse4forrm100 #4rm100 #4helairm100 #blousemurahmalaysia #topmurah #hipster #hijabista #hijabistamalaysia #hipsterhijabis #blousemalaysia #petiteblouse #blousecantik #topmalaysia #topmurahmalaysia #blouseplussizemurah #blouseplussizemalaysia
PROMO PRICE ENDS 31/8

Cole Blouse

1 PCS RM30
2 PCS RM50
4 PCS RM100

Material :
Chiffon bubble

Other :
•Functional front button at cuff

Measurement :

In cm
Length 63 - 66, shoulder 36, armhole 44, sleeve 56, bust 96, hip 104.

In inch
Length 24.5 - 26, shoulder 14, armhole 17, sleeve 22.5, bust 38, hip 41.

Boleh mix semua design #mstopzsara 💞

Postage SM RM9 | RM15 SS
-
To order whatsapp 019-5705844 ✨
-
#blousemurah #sayajual #MSColeBlouse #MSdropship #ZSARAColeBlouse #coleblouse #4rm100zsara #blouse4rm100 #blouse4pcsrm100
#blouse4helairm100
#blouse4forrm100 #4rm100 #4helairm100 #blousemurahmalaysia #topmurah #hipster #hijabista #hijabistamalaysia #hipsterhijabis #blousemalaysia #petiteblouse #blousecantik #topmalaysia #topmurahmalaysia #blouseplussizemurah #blouseplussizemalaysia
2pcs set (READY STOCK) 
Kod: KS

Price : Rm69

Size:
▪️5-6y
▪️6-7y
▪️7-8y
▪️8-9y
▪️9-10y
..
======================================
🦄  2pcs set -  ready stock 🦄
======================================. ..
..
Cepat Grab Sebelum Terlambat.
..
🌷Refer details lengkap pd stiap gambar item yang uols minat.

Apa tunggu lagi tu?? Cepat2 wassap untuk order. ..
..
🌷Cara nak order :
1. Screenshot gambar/copy link gambar item yang uols nak
2. Confirmkan size dan terus wasap kami

psst : Ingat tau lambat habis 😅....
..
Whatsapp kami cepat.
..
🌸Whatsapp 👉 0 1 8 - 2 6 0 9 5 4 6
---------------------------------------------------
(link in bio)
www.wasap.my/60182609546
www.wasap.my/60182609546
www.wasap.my/60182609546
----------------------------------------------------.
..
#bajubaby #boyset  #dressbudak #bajubudakmurah #bajubudak #bajubudakmalaysia  #sayajualawakbeli #sayajual #sayajualmurah #dressbaby #pyjamas  #prewalkershoes #kasutbudak #barangbaby #headband #romper #sayajualbarangbaby #bazaronline #jualmurah #bajuraya #girlset #ootdmalaysia #bajubudaklelaki #bajubudakperempuanmurahmalaysia #bajuraya #bajuraya2019 #bajukurungbudak #bajumelayubudak #gownbudakmalaysia
2pcs set (READY STOCK)
Kod: KS

Price : Rm69

Size:
▪️5-6y
▪️6-7y
▪️7-8y
▪️8-9y
▪️9-10y
..
======================================
🦄 2pcs set - ready stock 🦄
======================================. ..
..
Cepat Grab Sebelum Terlambat.
..
🌷Refer details lengkap pd stiap gambar item yang uols minat.

Apa tunggu lagi tu?? Cepat2 wassap untuk order. ..
..
🌷Cara nak order :
1. Screenshot gambar/copy link gambar item yang uols nak
2. Confirmkan size dan terus wasap kami

psst : Ingat tau lambat habis 😅....
..
Whatsapp kami cepat.
..
🌸Whatsapp 👉 0 1 8 - 2 6 0 9 5 4 6
---------------------------------------------------
(link in bio)
www.wasap.my/60182609546
www.wasap.my/60182609546
www.wasap.my/60182609546
----------------------------------------------------.
..
#bajubaby #boyset  #dressbudak #bajubudakmurah #bajubudak #bajubudakmalaysia  #sayajualawakbeli #sayajual #sayajualmurah #dressbaby #pyjamas  #prewalkershoes #kasutbudak #barangbaby #headband #romper #sayajualbarangbaby #bazaronline #jualmurah #bajuraya #girlset #ootdmalaysia #bajubudaklelaki #bajubudakperempuanmurahmalaysia #bajuraya #bajuraya2019 #bajukurungbudak #bajumelayubudak #gownbudakmalaysia
Baru sekejap tadi kita dah poskan
2 KOTAK UMAIMA KIDS STRAWBERRY
Buat sis Sara
Di Petaling Jaya
Alhamdulillah selalu repeat order sis Sara 
Terima kasih byk sis
Moga murah rezeki selalu, aminn
.
Umaima Kids Strawberry RM45.90 sekotak
.
🙋@tyah.garage
STOKIS UMAIMA. .
📲 DM atau WHATSAPP 0172055519.
www.wasap.my/60172055519 .
FREE COD 🐞 AMPANG
🐞 PUSAT BANDAR KL
🐞 HULUKELANG
🐞 GOMBAK .
SELF COLLECT 🐞 AMPANG JAYA
.
POS
🐞 Seluruh MALAYSIA

#Umaima #viral #trending #SusuKambing #sayajual #IbuHamil #IbuMengandung #MilkBooster #susubayi #visitmyig #UmaimaTeamTyah #TeamTyah #susustrawberry #susu #ampang #HuluKelang #KualaLumpur #gombak
Baru sekejap tadi kita dah poskan
2 KOTAK UMAIMA KIDS STRAWBERRY
Buat sis Sara
Di Petaling Jaya
Alhamdulillah selalu repeat order sis Sara
Terima kasih byk sis
Moga murah rezeki selalu, aminn
.
Umaima Kids Strawberry RM45.90 sekotak
.
🙋@tyah.garage
STOKIS UMAIMA. .
📲 DM atau WHATSAPP 0172055519.
www.wasap.my/60172055519 .
FREE COD 🐞 AMPANG
🐞 PUSAT BANDAR KL
🐞 HULUKELANG
🐞 GOMBAK .
SELF COLLECT 🐞 AMPANG JAYA
.
POS
🐞 Seluruh MALAYSIA

#Umaima #viral #trending #SusuKambing #sayajual #IbuHamil #IbuMengandung #MilkBooster #susubayi #visitmyig #UmaimaTeamTyah #TeamTyah #susustrawberry #susu #ampang #HuluKelang #KualaLumpur #gombak
PROMO PRICE ENDS 31/8

Cole Blouse

1 PCS RM30
2 PCS RM50
4 PCS RM100

Material :
Chiffon bubble

Other :
•Functional front button at cuff

Measurement :

In cm
Length 63 - 66, shoulder 36, armhole 44, sleeve 56, bust 96, hip 104.

In inch 
Length 24.5 - 26, shoulder 14, armhole 17, sleeve 22.5, bust 38, hip 41.

Boleh mix semua design #mstopzsara 💞

Postage SM RM9 | RM15 SS
-
To order whatsapp 019-5705844 ✨
-
#blousemurah #sayajual #MSColeBlouse #MSdropship  #ZSARAColeBlouse #coleblouse #4rm100zsara #blouse4rm100 #blouse4pcsrm100 
#blouse4helairm100 
#blouse4forrm100 #4rm100 #4helairm100 #blousemurahmalaysia #topmurah #hipster #hijabista #hijabistamalaysia #hipsterhijabis #blousemalaysia #petiteblouse #blousecantik #topmalaysia #topmurahmalaysia #blouseplussizemurah #blouseplussizemalaysia
PROMO PRICE ENDS 31/8

Cole Blouse

1 PCS RM30
2 PCS RM50
4 PCS RM100

Material :
Chiffon bubble

Other :
•Functional front button at cuff

Measurement :

In cm
Length 63 - 66, shoulder 36, armhole 44, sleeve 56, bust 96, hip 104.

In inch
Length 24.5 - 26, shoulder 14, armhole 17, sleeve 22.5, bust 38, hip 41.

Boleh mix semua design #mstopzsara 💞

Postage SM RM9 | RM15 SS
-
To order whatsapp 019-5705844 ✨
-
#blousemurah #sayajual #MSColeBlouse #MSdropship #ZSARAColeBlouse #coleblouse #4rm100zsara #blouse4rm100 #blouse4pcsrm100
#blouse4helairm100
#blouse4forrm100 #4rm100 #4helairm100 #blousemurahmalaysia #topmurah #hipster #hijabista #hijabistamalaysia #hipsterhijabis #blousemalaysia #petiteblouse #blousecantik #topmalaysia #topmurahmalaysia #blouseplussizemurah #blouseplussizemalaysia
Hmmmm... Terasa nak tambah section flannel lah geng kat outlet teras jernang, apa kata warga2 #lebeardedbundle semua? Ngam? 😘😘😘💪
.
Anggaran selling price rm 2x ke below rm 100 mostly
.
Kondisi memg cun lah ye, selected item terbaik dari ladang 😍😍
Hmmmm... Terasa nak tambah section flannel lah geng kat outlet teras jernang, apa kata warga2 #lebeardedbundle semua? Ngam? 😘😘😘💪
.
Anggaran selling price rm 2x ke below rm 100 mostly
.
Kondisi memg cun lah ye, selected item terbaik dari ladang 😍😍
Tiamo blouse

2helai RM50 | 4helai RM100

Postage :
RM9 - SEM
RM15 - SABAH & SARAWAK 
Material: Cotton

Measurements:
Size S
Bahu 15”
Dada 35”
Lengan 17”
Labuh lengan 20.5”
Labuh baju 38”

Size M
Bahu 15.5”
Dada 38”
Lengan 18”
Labuh lengan 21.5”
Labuh baju 39”

Size L
Bahu 17”
Dada 40”
Lengan 18”
Labuh lengan 22”
Labuh baju 40”

Size 3XL
Bahu 20”
Dada 44”
Lengan 21”
Labuh lengan 25”
Labuh baju 44”

Size 4XL
Bahu 20”
Dada 46”
Lengan 22”
Labuh lengan 25”
Labuh baju 45”

Size 5XL
Bahu 21”
Dada 48”
Lengan 22”
Labuh lengan 25.5”
Labuh baju 46”
.
.
#blousemurah #blousemurahmalaysia #blouserm35 #blouse3pasangrm100 #blouseprintedmurah #blousechiffonmurah #sayajual #bazarpaknilmurah #bazarpaknil #blousecottonmurah #blousecottonmalaysia #blousemosscrepemurah #blousemosscrepemalaysia #blouse4pcsrm100 #blouse4helairm100 #blouse4rm100 #dressmurahmalaysia #dressrm50 #dresslelongmurah #dresslelong #bajuraya2019 #bajukurungraya2019 #bajukebayaraya2019 #bajupeplumraya2019 #kurtakanakkanak #kurtaraya2019muraha
Tiamo blouse

2helai RM50 | 4helai RM100

Postage :
RM9 - SEM
RM15 - SABAH & SARAWAK
Material: Cotton

Measurements:
Size S
Bahu 15”
Dada 35”
Lengan 17”
Labuh lengan 20.5”
Labuh baju 38”

Size M
Bahu 15.5”
Dada 38”
Lengan 18”
Labuh lengan 21.5”
Labuh baju 39”

Size L
Bahu 17”
Dada 40”
Lengan 18”
Labuh lengan 22”
Labuh baju 40”

Size 3XL
Bahu 20”
Dada 44”
Lengan 21”
Labuh lengan 25”
Labuh baju 44”

Size 4XL
Bahu 20”
Dada 46”
Lengan 22”
Labuh lengan 25”
Labuh baju 45”

Size 5XL
Bahu 21”
Dada 48”
Lengan 22”
Labuh lengan 25.5”
Labuh baju 46”
.
.
#blousemurah #blousemurahmalaysia #blouserm35 #blouse3pasangrm100 #blouseprintedmurah #blousechiffonmurah #sayajual #bazarpaknilmurah #bazarpaknil #blousecottonmurah #blousecottonmalaysia #blousemosscrepemurah #blousemosscrepemalaysia #blouse4pcsrm100 #blouse4helairm100 #blouse4rm100 #dressmurahmalaysia #dressrm50 #dresslelongmurah #dresslelong #bajuraya2019 #bajukurungraya2019 #bajukebayaraya2019 #bajupeplumraya2019 #kurtakanakkanak #kurtaraya2019muraha
MERDEKA SALE !! BUY 3 RM 100

Boleh mix design 😍

23/8/2019 - 22/9/2019 
selama 31 days sempena 31 august 😘

#sayajual #sayajualmurah #begmurah #begmurahgila #begmurahcantik #begtangancantik #sale #begsale #begsales #merdeka #begmerdekasale #begmerdeka2019 #merdekasale #salemerdeka #beg2019 #jualanmurahmalaysia
MERDEKA SALE !! BUY 3 RM 100

Boleh mix design 😍

23/8/2019 - 22/9/2019
selama 31 days sempena 31 august 😘

#sayajual #sayajualmurah #begmurah #begmurahgila #begmurahcantik #begtangancantik #sale #begsale #begsales #merdeka #begmerdekasale #begmerdeka2019 #merdekasale #salemerdeka #beg2019 #jualanmurahmalaysia
SETAHUN CALIT WD HAKAK 37 TAHUN DAH MACAM SUWET 27 UOLSS🤭
•
Tu lah ISTIMEWA nya krim ajaib ni. Calit kat 3 point nadi je dagu runcing, kulit tegang, pipi pun anjal.
•
Ramuan RAHSIA krim wd ni bukan biasher biasher taw. Ada 33 herba terpilih yang TERBAIK untuk setiap wanita.
•
Konsisten pakai, kompom cenyum tengok muka sendiri kat cermin😁 Puas hati rasa perubahan makin berseri seri macam penantin baru🤭

Korang nak cuba ajom pat. Wd Triple Advance kesan 3x ganda lagi cepat! Instant firming dalam 10 saat  giteww.
•
Yang bestnya krim nano ni tengah promosi. JIMAT sehingga RM 20. Yang best best lagi, sis bagi free gift tudung yang bernilai hampir RM20. Bestkan?
•
KORANG BERMINAT?

Jom contact Whatsapp : 011-37973762

Atau klik je bio nak cepat

#sayajual #sayajualmurah
#kulitcantik
#krimkecantikan
#krimajaib
#awetmuda
#ubatjeragat
#ubatjerawat
#antipenuaan
#masalahperiod
#jerawat
#jeragat
#instaboomakademi
SETAHUN CALIT WD HAKAK 37 TAHUN DAH MACAM SUWET 27 UOLSS🤭

Tu lah ISTIMEWA nya krim ajaib ni. Calit kat 3 point nadi je dagu runcing, kulit tegang, pipi pun anjal.

Ramuan RAHSIA krim wd ni bukan biasher biasher taw. Ada 33 herba terpilih yang TERBAIK untuk setiap wanita.

Konsisten pakai, kompom cenyum tengok muka sendiri kat cermin😁 Puas hati rasa perubahan makin berseri seri macam penantin baru🤭

Korang nak cuba ajom pat. Wd Triple Advance kesan 3x ganda lagi cepat! Instant firming dalam 10 saat giteww.

Yang bestnya krim nano ni tengah promosi. JIMAT sehingga RM 20. Yang best best lagi, sis bagi free gift tudung yang bernilai hampir RM20. Bestkan?

KORANG BERMINAT?

Jom contact Whatsapp : 011-37973762

Atau klik je bio nak cepat

#sayajual #sayajualmurah
#kulitcantik
#krimkecantikan
#krimajaib
#awetmuda
#ubatjeragat
#ubatjerawat
#antipenuaan
#masalahperiod
#jerawat
#jeragat
#instaboomakademi
Fudgy Brownies plain 49pcs ❤️
Fudgy Brownies plain 49pcs ❤️
MISI CERAH KULIT PANTAS!JGN RISAU, SELAMAT PD KULIT ANDA - KKM APPROVED!
.
.
*TRUWHITE ESSENCE*

TruWhite essence ialah essence yang diformulasikan untuk mencerahkan kulit seluruh badan terutamanya dibahagian yang gelap dan kusam. TruWhite essence dapat membantu anda untuk mendapatkan kulit gebu, cerah dan anjal.
.
.
Whatsapp sis Aida 019 9132337 💁‍♀️atau boleh click terus kat profile, zass kita whatsapp je tau 😍
.
.
#TruShapeTruWhite #TruDollybyFazura #WhiteningandFirming #sayajual #trudolly #Fatburningandbodyshaping #missfazura #trudollykualaterengganu
#aidadstrg #trudollyterengganu #terengganu #sayajual #misikulitcerah #misikurus #trudollyteamsophie #kualaterengganu #cerahberseri
MISI CERAH KULIT PANTAS!JGN RISAU, SELAMAT PD KULIT ANDA - KKM APPROVED!
.
.
*TRUWHITE ESSENCE*

TruWhite essence ialah essence yang diformulasikan untuk mencerahkan kulit seluruh badan terutamanya dibahagian yang gelap dan kusam. TruWhite essence dapat membantu anda untuk mendapatkan kulit gebu, cerah dan anjal.
.
.
Whatsapp sis Aida 019 9132337 💁‍♀️atau boleh click terus kat profile, zass kita whatsapp je tau 😍
.
.
#TruShapeTruWhite #TruDollybyFazura #WhiteningandFirming #sayajual #trudolly #Fatburningandbodyshaping #missfazura #trudollykualaterengganu
#aidadstrg #trudollyterengganu #terengganu #sayajual #misikulitcerah #misikurus #trudollyteamsophie #kualaterengganu #cerahberseri

Contik is Instagram posts viewer.