#kipassusahmati

Nantikan Cinta Belum Tamat Tempoh di megadrama september ini
πŸ˜‰
@fendybakry sebagai megat haikal 
Gerila sentiasa ada utk abam.. #fendybakry
#fendynisme
#fendysupporters
#gerilafendybakry
#PelakonTvLelakiPopular
#cintabelumtamattempoh
#CBTT
#Megathaikal
#migdrama
#kesayangankami😘
#alwaysfollow
#kipassusahmati
#iloveyou
@fendybakry
@fendynisme
Nantikan Cinta Belum Tamat Tempoh di megadrama september ini
πŸ˜‰
@fendybakry sebagai megat haikal
Gerila sentiasa ada utk abam.. #fendybakry
#fendynisme
#fendysupporters
#gerilafendybakry
#PelakonTvLelakiPopular
#cintabelumtamattempoh
#CBTT
#Megathaikal
#migdrama
#kesayangankami😘
#alwaysfollow
#kipassusahmati
#iloveyou
@fendybakry
@fendynisme
Khas untuk semua fans yg mengerah keringat undi abam selama sebulan sampai tercalon top 5 @abpbh_32

Kita usaha sampai dapat trofil pulak..
Abam kami sentiasa ada..
Biar xramai Asalkan berkualiti...
Gerila sentiasa ada utk abam.. #fendybakry
#fendynisme
#fendysupporters
#gerilafendybakry
#PelakonTvLelakiPopular
#cintabelumtamattempoh
#CBTT
#Megathaikal
#migdrama
#kesayangankami😘
#alwaysfollow
#kipassusahmati
#iloveyou
@fendybakry
@fendynisme
Khas untuk semua fans yg mengerah keringat undi abam selama sebulan sampai tercalon top 5 @abpbh_32

Kita usaha sampai dapat trofil pulak..
Abam kami sentiasa ada..
Biar xramai Asalkan berkualiti...
Gerila sentiasa ada utk abam.. #fendybakry
#fendynisme
#fendysupporters
#gerilafendybakry
#PelakonTvLelakiPopular
#cintabelumtamattempoh
#CBTT
#Megathaikal
#migdrama
#kesayangankami😘
#alwaysfollow
#kipassusahmati
#iloveyou
@fendybakry
@fendynisme
Hari sabtu hari untuk baca komik! 🀩
.
Komik 'Ejen Luar Biasa' volum ke-14 dah keluar korang!!! πŸ”₯ Jom kita tengok macam mana Ranpo selesaikan kes ni! πŸ•΅πŸ»
.
Dapatkan volum terkini ni di Online Shop kami: shop.gempakstarz.com atau di kedai buku berhampiran! ✌🏻
.
#ejenluarbiasa #bungostraydogs #sangoharukawa #kafkaasagiri #edogawaranpo #edgarallanpoe #KADOKAWA #komik #komikaksi #KGS #KipasSusahMati #kadokawagempakstarz #Gempakstarz #malaysia #videooftheday #MEDTeam
Hari sabtu hari untuk baca komik! 🀩
.
Komik 'Ejen Luar Biasa' volum ke-14 dah keluar korang!!! πŸ”₯ Jom kita tengok macam mana Ranpo selesaikan kes ni! πŸ•΅πŸ»
.
Dapatkan volum terkini ni di Online Shop kami: shop.gempakstarz.com atau di kedai buku berhampiran! ✌🏻
.
#ejenluarbiasa #bungostraydogs #sangoharukawa #kafkaasagiri #edogawaranpo #edgarallanpoe #KADOKAWA #komik #komikaksi #KGS #KipasSusahMati #kadokawagempakstarz #Gempakstarz #malaysia #videooftheday #MEDTeam
#kulikulisahaja 
#kipassusahmati 
#terukder
#alaaahaii
#kulikulisahaja
#kipassusahmati
#terukder
#alaaahaii
Sejak balik dari ganu ate berduyun2la kome pun ke ganu bercuti makan kat pasar payang. Aje kome pun. Throwbackler muka berselemor awak dgn bff, ate kume pun kalo bab makan πŸ‘πŸ‘πŸ‘. #tb #kipassusahmati
Sejak balik dari ganu ate berduyun2la kome pun ke ganu bercuti makan kat pasar payang. Aje kome pun. Throwbackler muka berselemor awak dgn bff, ate kume pun kalo bab makan πŸ‘πŸ‘πŸ‘. #tb #kipassusahmati
Alhamdulillah! Congrats to abam @fendybakry tercalon top 5 untuk kategori : .
.
✨Pelakon TV Lelaki Popular
.
.
@fendybakry
@fendynisme
@fendynismesg
.
.
Undian pusingan kedua bermula 20 Ogos 2019 hingga 15 September 2019.
.
.
#abpbh32fendybakry
#pelakontvlelakipopular
#gandinganserasidrama
#abpbh32
#melangkauisempadan
#dramamrgrey
#kahwinkahwin
#30harimembunuhcinta
#kankukejarcintakamu
#Imaan
#ajariplayboyituo
#cintabelumtamattempoh
#fendybakry
#fendynisme
#gerilafendybakry
#kesayangankami😘
#kipassusahmati
#followalways
#loveyourself
Alhamdulillah! Congrats to abam @fendybakry tercalon top 5 untuk kategori : .
.
✨Pelakon TV Lelaki Popular
.
.
@fendybakry
@fendynisme
@fendynismesg
.
.
Undian pusingan kedua bermula 20 Ogos 2019 hingga 15 September 2019.
.
.
#abpbh32fendybakry
#pelakontvlelakipopular
#gandinganserasidrama
#abpbh32
#melangkauisempadan
#dramamrgrey
#kahwinkahwin
#30harimembunuhcinta
#kankukejarcintakamu
#Imaan
#ajariplayboyituo
#cintabelumtamattempoh
#fendybakry
#fendynisme
#gerilafendybakry
#kesayangankami😘
#kipassusahmati
#followalways
#loveyourself
Lelaki manja tak pernah buat kerja berat, jumpa pula gadis kampung yang dah biasa kerja kat ladang. πŸ˜‚
.
Kejap! Ni bukan pertama kali diorang jumpa! Diorang pernah jumpa la sebelum ni! ✨
.
Kenapa admin cakap macam tu? Korang kena belilah kalau nak tahu! Singgah ke Online Shop kami: shop.gempakstarz.com untuk dapatkannya! πŸ’ƒπŸ»
.
#ehawakingatsayalagitak #hopueiban #MagicBean #novelringan #novelcinta #novellucu #gadiskampung #lelakimanja #KipasSusahMati #KGS #Gempakstarz #kadokawagempakstarz #videooftheday #malaysia #MEDTeam
Lelaki manja tak pernah buat kerja berat, jumpa pula gadis kampung yang dah biasa kerja kat ladang. πŸ˜‚
.
Kejap! Ni bukan pertama kali diorang jumpa! Diorang pernah jumpa la sebelum ni! ✨
.
Kenapa admin cakap macam tu? Korang kena belilah kalau nak tahu! Singgah ke Online Shop kami: shop.gempakstarz.com untuk dapatkannya! πŸ’ƒπŸ»
.
#ehawakingatsayalagitak #hopueiban #MagicBean #novelringan #novelcinta #novellucu #gadiskampung #lelakimanja #KipasSusahMati #KGS #Gempakstarz #kadokawagempakstarz #videooftheday #malaysia #MEDTeam
Pernah dengar kucing jadi ketua stesen tak? 😸
.
Haa, ni kisah benar tahu? Kat Stesen Kishi, Jepun ada seekor kucing bernama Tama! Dialah ketua stesen kat sana! πŸšπŸ‘¨πŸ»β€βœˆοΈ
.
Siapa nak tahu kisah Tama, boleh dapatkan novel ringan ni di Online Shop kami atau di kedai buku berdekatan! 😻
.
#tamasiketuastesen #mitsunobukojima #KADOKAWA #novelringan #kisahbenar #ketuastesenseekorkucing #KipasSusahMati #KGS #kadokawagempakstarz #Gempakstarz #photooftheday #bookstagram #malaysia #MEDTeam
Pernah dengar kucing jadi ketua stesen tak? 😸
.
Haa, ni kisah benar tahu? Kat Stesen Kishi, Jepun ada seekor kucing bernama Tama! Dialah ketua stesen kat sana! πŸšπŸ‘¨πŸ»β€βœˆοΈ
.
Siapa nak tahu kisah Tama, boleh dapatkan novel ringan ni di Online Shop kami atau di kedai buku berdekatan! 😻
.
#tamasiketuastesen #mitsunobukojima #KADOKAWA #novelringan #kisahbenar #ketuastesenseekorkucing #KipasSusahMati #KGS #kadokawagempakstarz #Gempakstarz #photooftheday #bookstagram #malaysia #MEDTeam
#randomselfie
#kipassusahmati-bob
#kopidanpasta
#randomselfie
#kipassusahmati-bob
#kopidanpasta
Masa lampau dah berlalu. Jadi kita kenalah maju ke hadapan dan fokus pada masa depan. 😊
.
#sekalilagi #shikimizuchi #tokiwamatsuri #kaminatakaki #novelringan #novelscifi #novelcinta #KADOKAWA #KipasSusahMati #kadokawagempakstarz #KGS #Gempakstarz #quoteoftheday #malaysia #MEDTeam
Masa lampau dah berlalu. Jadi kita kenalah maju ke hadapan dan fokus pada masa depan. 😊
.
#sekalilagi #shikimizuchi #tokiwamatsuri #kaminatakaki #novelringan #novelscifi #novelcinta #KADOKAWA #KipasSusahMati #kadokawagempakstarz #KGS #Gempakstarz #quoteoftheday #malaysia #MEDTeam
Siapa tak tau lagi fasal anak kucing comel ni? πŸ€”
.
Rugi gila kalau korang tak tahu! Chi ni apa dia buat semua nampak comel! Masa makan comel, tidur comel. Masa duduk tak buat apa pun comel! 😻
.
Komik 'Rumah Impian Chi' ni ada 12 volum semuanya! Layari Online Shop kami: shop.gempakstarz.com untuk dapatkannya! 😜
.
#rumahimpianchi #konamikanata #chi #kocchi #sihitam #KipasSusahMati #KGS #kadokawagempakstarz #Gempakstarz #komik #komikcomel #koleksikomik #photooftheday #malaysia #bookstagram #MEDTeam
Siapa tak tau lagi fasal anak kucing comel ni? πŸ€”
.
Rugi gila kalau korang tak tahu! Chi ni apa dia buat semua nampak comel! Masa makan comel, tidur comel. Masa duduk tak buat apa pun comel! 😻
.
Komik 'Rumah Impian Chi' ni ada 12 volum semuanya! Layari Online Shop kami: shop.gempakstarz.com untuk dapatkannya! 😜
.
#rumahimpianchi #konamikanata #chi #kocchi #sihitam #KipasSusahMati #KGS #kadokawagempakstarz #Gempakstarz #komik #komikcomel #koleksikomik #photooftheday #malaysia #bookstagram #MEDTeam
'Jangan Tutup Lampu: Indonesia' ada komik kedua! 😱
.
Banyak lagi kisah seram Indonesia yang kita tak tahu. Beberapa cerpen yang diselit dalam komik ni pun makin seram! πŸ‘» Oh ya, cerpen kali ni karya saudari @adda.salleh , creative writer kami. 😊
.
Dapatkannya sekarang di Online Shop kami : shop.gempakstarz.com atau di kedai buku berdekatan! πŸ‘Ή
.
#jangantutuplampu #cerekaindonesia #komikseram #komik #koleksikomikmalaysia #KipasSusahMati #KGS #kadokawagempakstarz #Gempakstarz #videooftheday #malaysia #MEDTeam
'Jangan Tutup Lampu: Indonesia' ada komik kedua! 😱
.
Banyak lagi kisah seram Indonesia yang kita tak tahu. Beberapa cerpen yang diselit dalam komik ni pun makin seram! πŸ‘» Oh ya, cerpen kali ni karya saudari @adda.salleh , creative writer kami. 😊
.
Dapatkannya sekarang di Online Shop kami : shop.gempakstarz.com atau di kedai buku berdekatan! πŸ‘Ή
.
#jangantutuplampu #cerekaindonesia #komikseram #komik #koleksikomikmalaysia #KipasSusahMati #KGS #kadokawagempakstarz #Gempakstarz #videooftheday #malaysia #MEDTeam
Kapten James Tan kembali lagi! πŸ‘¨πŸ»β€βœˆοΈ
.
Dengan pengalaman lebih mencabar dan menggerunkan! Saksikan aksi Kapten James Tan dalam volum kedua komik 'Terbang Ke Mercu'!!! πŸ›©
.
Layari Online Shop kami: shop.gempakstarz.com untuk dapatkannya! 😎
.
#terbangkemercu #SiriKaleidoskop #KaptenJamesTan #leoz  #KipasSusahMati #Gempakstarz #KGS #kadokawagempakstarz #komik #komikmalaysia #videooftheday #malaysia #MEDTeam
Kapten James Tan kembali lagi! πŸ‘¨πŸ»β€βœˆοΈ
.
Dengan pengalaman lebih mencabar dan menggerunkan! Saksikan aksi Kapten James Tan dalam volum kedua komik 'Terbang Ke Mercu'!!! πŸ›©
.
Layari Online Shop kami: shop.gempakstarz.com untuk dapatkannya! 😎
.
#terbangkemercu #SiriKaleidoskop #KaptenJamesTan #leoz #KipasSusahMati #Gempakstarz #KGS #kadokawagempakstarz #komik #komikmalaysia #videooftheday #malaysia #MEDTeam
Cuba teka apa tajuk novel ringan ni berdasarkan tiga gambar atas? Hehe 😁
.
Layari Online Shop kami: shop.gempakstarz.com untuk dapatkannya! πŸ’ƒπŸ»
.
#puterimimpi #NovelRingan #KADOKAWA #KipasSusahMati #KGS #kadokawagempakstarz #Gempakstarz #videooftheday #malaysia #MEDTeam
Cuba teka apa tajuk novel ringan ni berdasarkan tiga gambar atas? Hehe 😁
.
Layari Online Shop kami: shop.gempakstarz.com untuk dapatkannya! πŸ’ƒπŸ»
.
#puterimimpi #NovelRingan #KADOKAWA #KipasSusahMati #KGS #kadokawagempakstarz #Gempakstarz #videooftheday #malaysia #MEDTeam
SELAMAT HARI LAHIR !!!
❀~ Semoga di hari bahagia ini,Allah SWT sentiasa memberikan taufik,rahmat,barakah juga lindungan kesihatan,hidayah dan redhaNYA untuk FENDY BAKRY....Semoga sentiasa dalam lindungan Yang Maha Esa.. #happybirthdayfendybakry
#besdayboy
#turn31
#fendybakry
#fendynisme
#gerilafendybakry
#sentiasasayang
#kipassusahmati
SELAMAT HARI LAHIR !!!
❀~ Semoga di hari bahagia ini,Allah SWT sentiasa memberikan taufik,rahmat,barakah juga lindungan kesihatan,hidayah dan redhaNYA untuk FENDY BAKRY....Semoga sentiasa dalam lindungan Yang Maha Esa.. #happybirthdayfendybakry
#besdayboy
#turn31
#fendybakry
#fendynisme
#gerilafendybakry
#sentiasasayang
#kipassusahmati
SELAMAT HARI LAHIR !!!
❀~ Semoga di hari bahagia ini,Allah SWT sentiasa memberikan taufik,rahmat,barakah juga lindungan kesihatan,hidayah dan redhaNYA untuk FENDY BAKRY....Semoga sentiasa dalam lindungan Yang Maha Esa.. #happybirthdayfendybakry
#besdayboy
#turn31
#fendybakry
#fendynisme
#gerilafendybakry
#sentiasasayang
#kipassusahmati
SELAMAT HARI LAHIR !!!
❀~ Semoga di hari bahagia ini,Allah SWT sentiasa memberikan taufik,rahmat,barakah juga lindungan kesihatan,hidayah dan redhaNYA untuk FENDY BAKRY....Semoga sentiasa dalam lindungan Yang Maha Esa.. #happybirthdayfendybakry
#besdayboy
#turn31
#fendybakry
#fendynisme
#gerilafendybakry
#sentiasasayang
#kipassusahmati
Korang pernah dengar nama Thomas Edison, Madam Curie dan Albert Einstein tak? πŸ€”
.
Haa, kami ada keluarkan satu komik yang ceritakan fasal hidup diorang! Bukan diorang bertiga je, ada ramai lagi tokoh-tokoh sains lain kami sertakan! πŸ”¬πŸ”­ .
Jangan lupa dapatkan komik '3 Minit Fakta' ni sekarang di Online Shop kami: shop.gempakstarz.com! ✨😊
.
#3minitfakta #tokohsains #einstein #edison #curie #galilei #newton #KipasSusahMati #KGS #kadokawagempakstarz #Gempkstarz #photooftheday #bookstagram #malaysia #MEDTeam
Korang pernah dengar nama Thomas Edison, Madam Curie dan Albert Einstein tak? πŸ€”
.
Haa, kami ada keluarkan satu komik yang ceritakan fasal hidup diorang! Bukan diorang bertiga je, ada ramai lagi tokoh-tokoh sains lain kami sertakan! πŸ”¬πŸ”­ .
Jangan lupa dapatkan komik '3 Minit Fakta' ni sekarang di Online Shop kami: shop.gempakstarz.com! ✨😊
.
#3minitfakta #tokohsains #einstein #edison #curie #galilei #newton #KipasSusahMati #KGS #kadokawagempakstarz #Gempkstarz #photooftheday #bookstagram #malaysia #MEDTeam
Thanks boss @faizal_tahir for all these wonderful years hearig your songs. Never being a fan to a super talented artist like you areπŸ‘πŸ‘πŸ‘ #werojak #rojakalbum #faizaltahir #kipassusahmati
Thanks boss @faizal_tahir for all these wonderful years hearig your songs. Never being a fan to a super talented artist like you areπŸ‘πŸ‘πŸ‘ #werojak #rojakalbum #faizaltahir #kipassusahmati
Volum terkini Gempak x Utopia dah keluar! πŸ”₯
.
Kali ni ada banyak tajuk-tajuk legend baru dimasukkan! Contohnya, 'Velositi', 'Shadow Quest' dan 'Lawak Cambest'! 😜
.
Jangan tunggu lagi! Rembat sekarang sebelum stok habis! Layari Online Store kami: shop.gempakstarz.com untuk dapatkannya! πŸ’ƒπŸ»
.
#gempakxutopia #komik #koleksikomik #zint #c2v #slaium #ben #uteam #puppeteer #clay #puyuh #oga #jakall #fakhrulanour #kaoru #aimo #bear #hangsembilan #KipasSusahMati #KGS #kadokawagempakstarz #Gempakstarz #photooftheday #malaysia #MEDTeam
Volum terkini Gempak x Utopia dah keluar! πŸ”₯
.
Kali ni ada banyak tajuk-tajuk legend baru dimasukkan! Contohnya, 'Velositi', 'Shadow Quest' dan 'Lawak Cambest'! 😜
.
Jangan tunggu lagi! Rembat sekarang sebelum stok habis! Layari Online Store kami: shop.gempakstarz.com untuk dapatkannya! πŸ’ƒπŸ»
.
#gempakxutopia #komik #koleksikomik #zint #c2v #slaium #ben #uteam #puppeteer #clay #puyuh #oga #jakall #fakhrulanour #kaoru #aimo #bear #hangsembilan #KipasSusahMati #KGS #kadokawagempakstarz #Gempakstarz #photooftheday #malaysia #MEDTeam
Tengah-tengah belajar tiba-tiba lampu tertutup! Tak ke seram?!! 😱
.
Tapi apa yang menyeramkan lagi, Abell tiba-tiba jadi halimunan! Macam mana boleh jadi macam tu? Ada kaitan dengan hantu yang mengantui sekolah dia tu ke? πŸ‘»
.
Dapatkan novel ringan Magic Bean ini sekarang! Boleh layari Online Store kami atau pergi kedai buku berdekatan! πŸ‘Ή
.
#abellsekolahkitaberhantu #nuharuyachi #novelringan #novelseram #novelscifi #MagicBean #KGS #KipasSusahMati #kadokawagempakstarz #Gempakstarz #photooftheday #bookstagram #malaysia #MEDTeam
Tengah-tengah belajar tiba-tiba lampu tertutup! Tak ke seram?!! 😱
.
Tapi apa yang menyeramkan lagi, Abell tiba-tiba jadi halimunan! Macam mana boleh jadi macam tu? Ada kaitan dengan hantu yang mengantui sekolah dia tu ke? πŸ‘»
.
Dapatkan novel ringan Magic Bean ini sekarang! Boleh layari Online Store kami atau pergi kedai buku berdekatan! πŸ‘Ή
.
#abellsekolahkitaberhantu #nuharuyachi #novelringan #novelseram #novelscifi #MagicBean #KGS #KipasSusahMati #kadokawagempakstarz #Gempakstarz #photooftheday #bookstagram #malaysia #MEDTeam
setelah berbulan2 mengusha dari jauh...
#iphones #kipassusahmati
setelah berbulan2 mengusha dari jauh...
#iphones #kipassusahmati
Tanah runtuh memang menakutkan. 😱
.
Dalam volum terkini 'Siri X-Venture Eksplorasi Ekstrem' ni, Remy, Jumbo dan Shah tiba-tiba terjebak dalam salah satu bencana alam dahsyat, tanah runtuh. 🏞
.
Siapa je nak kena timbus hidup-hidup? Dapatkan volum terkini ni sekarang untuk tahu apa tindakan diorang untuk selesaikan masalah ni! πŸ”Ž
.
#XVenture #XVentureEksplorasiEkstrem #SloowStudio #yapzhuoyu #KipasSusahMati #KGS #Gempakstarz #kadokawagempakstarz #komik #LearnMore #komikpendidikan #photooftheday #bookstagram #malaysia #MEDTeam
Tanah runtuh memang menakutkan. 😱
.
Dalam volum terkini 'Siri X-Venture Eksplorasi Ekstrem' ni, Remy, Jumbo dan Shah tiba-tiba terjebak dalam salah satu bencana alam dahsyat, tanah runtuh. 🏞
.
Siapa je nak kena timbus hidup-hidup? Dapatkan volum terkini ni sekarang untuk tahu apa tindakan diorang untuk selesaikan masalah ni! πŸ”Ž
.
#XVenture #XVentureEksplorasiEkstrem #SloowStudio #yapzhuoyu #KipasSusahMati #KGS #Gempakstarz #kadokawagempakstarz #komik #LearnMore #komikpendidikan #photooftheday #bookstagram #malaysia #MEDTeam
Jalan jalan kejap dekat Book Xcess. Ternampak pulak buku pasal kawan lama kat sini. πŸ˜‚
.
.
Hye Depp. .
.
#johnydepp
#kipassusahmati
Jalan jalan kejap dekat Book Xcess. Ternampak pulak buku pasal kawan lama kat sini. πŸ˜‚
.
.
Hye Depp. .
.
#johnydepp
#kipassusahmati
Lagi beberapa hari je lagi undian fasa 1 nk close.. So apa tunggu lagi.. Undi laa guys.. Satu undian hampa amat berharga buat abam.. ABPBH 32 : UNDI FENDY BAKRY - KOD (+60163650379)
.
.
.
abam tercalon dalam pencalonan awal bagi kategori : PELAKON TV LELAKI.POPULAR & GANDINGAN SERASI DRAMA .
.
Jom, undi sekarang di www.abpbh.com.my atau klik link undian di bio @fendynisme. Setiap individu boleh mengundi 15 undian setiap 1 jam. Untuk β€œboost” undian, anda boleh langgan Berita Harian melalui DuitNow! Undian pusingan pertama bermula 15 Julai 2019 hingga 14 Ogos 2019.
.
.
VOTE NOW! .
@fendybakry
@fendynisme
@fendynismesg
@abpbh_32
.
.
#abpbh32fendybakry
#pelakontvlelakipopular
#gandinganserasidrama
#abpbh32
#MelangkauiSempadan
#dramamrgrey
#kahwinkahwin
#30harimembunuhcinta
#kankukejarcintakamu
#imaan
#ajariplayboyitu
#cintabelumtamattempoh
#fendybakry
#fendynisme
#gerilafendybakry
#kesayangan
#doa
#kipassusahmati
Lagi beberapa hari je lagi undian fasa 1 nk close.. So apa tunggu lagi.. Undi laa guys.. Satu undian hampa amat berharga buat abam.. ABPBH 32 : UNDI FENDY BAKRY - KOD (+60163650379)
.
.
.
abam tercalon dalam pencalonan awal bagi kategori : PELAKON TV LELAKI.POPULAR & GANDINGAN SERASI DRAMA .
.
Jom, undi sekarang di www.abpbh.com.my atau klik link undian di bio @fendynisme. Setiap individu boleh mengundi 15 undian setiap 1 jam. Untuk β€œboost” undian, anda boleh langgan Berita Harian melalui DuitNow! Undian pusingan pertama bermula 15 Julai 2019 hingga 14 Ogos 2019.
.
.
VOTE NOW! .
@fendybakry
@fendynisme
@fendynismesg
@abpbh_32
.
.
#abpbh32fendybakry
#pelakontvlelakipopular
#gandinganserasidrama
#abpbh32
#MelangkauiSempadan
#dramamrgrey
#kahwinkahwin
#30harimembunuhcinta
#kankukejarcintakamu
#imaan
#ajariplayboyitu
#cintabelumtamattempoh
#fendybakry
#fendynisme
#gerilafendybakry
#kesayangan
#doa
#kipassusahmati
Malaysia dan bola sepak takkan terpisah! ⚽
.
Rayzal ada cita-cita besar untuk jadi pemain bola sepak terkenal satu hari nanti! Tapi satu kejadian buatkan cita-cita dia terhenti separuh jalan. πŸ˜”
.
Ketahuilah macam mana Rayzal bangkit semula untuk kejar impian dia dalam novel ringan Magic Bean karya Jekyll Gyzma ni! 😎
.
Layarilah Online Store kami untuk dapatkannya! 🎊
.
#jangancurilautancitacitaku #jekyllgyzma #novelringan #novelpersahabatan #novelcitacita #MagicBean #KipasSusahMati #KGS #Gempakstarz #kadokawagempakstarz #photooftheday #bookstagram #malaysia #MEDTeam
Malaysia dan bola sepak takkan terpisah! ⚽
.
Rayzal ada cita-cita besar untuk jadi pemain bola sepak terkenal satu hari nanti! Tapi satu kejadian buatkan cita-cita dia terhenti separuh jalan. πŸ˜”
.
Ketahuilah macam mana Rayzal bangkit semula untuk kejar impian dia dalam novel ringan Magic Bean karya Jekyll Gyzma ni! 😎
.
Layarilah Online Store kami untuk dapatkannya! 🎊
.
#jangancurilautancitacitaku #jekyllgyzma #novelringan #novelpersahabatan #novelcitacita #MagicBean #KipasSusahMati #KGS #Gempakstarz #kadokawagempakstarz #photooftheday #bookstagram #malaysia #MEDTeam
#Repost @sitinordianafc
β€’ β€’ β€’ β€’ β€’
・・・
Alhamdullilahhhh ❀❀
Tahniah Mader tercalon 6 Kategori utk "Anugerah Bintang Popular Berita Harian" (ABPBH) πŸ‘.
.
.
Mari kita mulakn langkah dngn undian fasa pertama yang dah bermula skrng hngga 14 Ogos πŸ“ ( undi untuk layak ke Top5 ).
.
.
Tercalon :
Penyanyi Wanita Popular πŸ”₯
Pelakon Tv Wanita Popular πŸ”₯
Pengacara Tv Popular πŸ”₯
Artis Versatil Popular πŸ”₯
Artis Kolaborasi Popular πŸ”₯
Lagu Paling BOOM ! πŸ”₯.
.
.
Undian melalui : ‡
www.abpbh.com.my
www.abpbh.com.my
www.abpbh.com.my.
Multilink ada di bio utama @sitinordianafc .
.
Pastikan undi ke6 ii kategori k 😘
@sitinordiana @sitinordianafc #ABPBH32 #ABPBH2019 #sitinordiana #teamsitinordiana #hatikumilikmu #terusmencintai #satukanrasa #mader #popular #duitnow #kipassusahmati #kelaparutSND
Pic @blackpepperproduction
#repost @kelaparut_
repost @rozi_snfc
#Repost @sitinordianafc
β€’ β€’ β€’ β€’ β€’
・・・
Alhamdullilahhhh ❀❀
Tahniah Mader tercalon 6 Kategori utk "Anugerah Bintang Popular Berita Harian" (ABPBH) πŸ‘.
.
.
Mari kita mulakn langkah dngn undian fasa pertama yang dah bermula skrng hngga 14 Ogos πŸ“ ( undi untuk layak ke Top5 ).
.
.
Tercalon :
Penyanyi Wanita Popular πŸ”₯
Pelakon Tv Wanita Popular πŸ”₯
Pengacara Tv Popular πŸ”₯
Artis Versatil Popular πŸ”₯
Artis Kolaborasi Popular πŸ”₯
Lagu Paling BOOM ! πŸ”₯.
.
.
Undian melalui : ‡
www.abpbh.com.my
www.abpbh.com.my
www.abpbh.com.my.
Multilink ada di bio utama @sitinordianafc .
.
Pastikan undi ke6 ii kategori k 😘
@sitinordiana @sitinordianafc #ABPBH32 #ABPBH2019 #sitinordiana #teamsitinordiana #hatikumilikmu #terusmencintai #satukanrasa #mader #popular #duitnow #kipassusahmati #kelaparutSND
Pic @blackpepperproduction
#repost @kelaparut_
repost @rozi_snfc
Lagi sejam stgh..
Sambil tengok #ajariplayboyitu kite undi itu big boss untuk
#PelakonTvLelakiPopular
#GandinganSerasiDrama

Jgn lupa tweet sama guys... Kita pulun smpai lebam..
Ayuh kita

#fendybakry
#fendynisme
#fendysupporters
#gerilafendybakry
#ajariplayboyitu
#kesayangan
#kipassusahmati
#tv3malaysia
#ABPBH32 ❀️❀️❀️❀️❀️ Reposted from @fendybakry (@get_regrann) -  Itu hari aku kau.. sekali nk mtk tolong kemain saya awk.. yarkkk!!!
.
gais jangan lupa petang nie gais #ajariplayboyitu .. - #regrann
Lagi sejam stgh..
Sambil tengok #ajariplayboyitu kite undi itu big boss untuk
#PelakonTvLelakiPopular
#GandinganSerasiDrama

Jgn lupa tweet sama guys... Kita pulun smpai lebam..
Ayuh kita

#fendybakry
#fendynisme
#fendysupporters
#gerilafendybakry
#ajariplayboyitu
#kesayangan
#kipassusahmati
#tv3malaysia
#ABPBH32 ❀️❀️❀️❀️❀️ Reposted from @fendybakry (@get_regrann) - Itu hari aku kau.. sekali nk mtk tolong kemain saya awk.. yarkkk!!!
.
gais jangan lupa petang nie gais #ajariplayboyitu .. - #regrann
Pertemuan di stesen bas mengubah segalanya. 🚌
.
Arianne ni biasa-biasa je. Pergi sekolah pun dapat markah cukup-cukup makan. Tapi bila jumpa Aden, kehidupan dia berubah. Dia mula ada cita-cita. πŸ’ͺ🏻
.
Ketahuilah macam mana pengakhiran diorang berdua dalam novel ringan Magic Bean Cotton Candy berjudul 'Jangan Lari. Tunggu Aku!' ni. 🀩
.
Dapatkan di Online Store kami: shop.gempakstarz.com!
.
#janganlaritungguaku #nghweiwan #MagicBean #MagicBeanCottonCandy #novelringan #citacita #novelcinta #novelremaja #KipasSusahMati #kadokawagempakstarz #KGS #Gempakstarz #photooftheday #malaysia #bookstagram #MEDTeam
Pertemuan di stesen bas mengubah segalanya. 🚌
.
Arianne ni biasa-biasa je. Pergi sekolah pun dapat markah cukup-cukup makan. Tapi bila jumpa Aden, kehidupan dia berubah. Dia mula ada cita-cita. πŸ’ͺ🏻
.
Ketahuilah macam mana pengakhiran diorang berdua dalam novel ringan Magic Bean Cotton Candy berjudul 'Jangan Lari. Tunggu Aku!' ni. 🀩
.
Dapatkan di Online Store kami: shop.gempakstarz.com!
.
#janganlaritungguaku #nghweiwan #MagicBean #MagicBeanCottonCandy #novelringan #citacita #novelcinta #novelremaja #KipasSusahMati #kadokawagempakstarz #KGS #Gempakstarz #photooftheday #malaysia #bookstagram #MEDTeam
Thaqif tak berbakat, tapi dia tetap main biola demi arwah ibunya, Irina. πŸ‘±πŸ»β€β™€οΈ Satu hari, dia boleh dengar 'sesuatu' manusia biasa tak dapat dengar. Lepas tu dia jadi famous! Tapi kisahnya tak berakhir kat sini. 😯
.
Dapatkan novel ringan Magic Bean ni di Online Store kami: shop.gempakstarz.com atau di kedai buku berdekatan sekarang! πŸ“š
.
#kausimfonihatiku #shahainizahar #viola #selo #muziik #muzikklasik #KipasSusahMati #KGS #kadokawagempakstarz #Gempakstarz #photooftheday #malaysia #bookstagram #MEDTeam
Thaqif tak berbakat, tapi dia tetap main biola demi arwah ibunya, Irina. πŸ‘±πŸ»β€β™€οΈ Satu hari, dia boleh dengar 'sesuatu' manusia biasa tak dapat dengar. Lepas tu dia jadi famous! Tapi kisahnya tak berakhir kat sini. 😯
.
Dapatkan novel ringan Magic Bean ni di Online Store kami: shop.gempakstarz.com atau di kedai buku berdekatan sekarang! πŸ“š
.
#kausimfonihatiku #shahainizahar #viola #selo #muziik #muzikklasik #KipasSusahMati #KGS #kadokawagempakstarz #Gempakstarz #photooftheday #malaysia #bookstagram #MEDTeam

Contik is Instagram posts viewer.