#greentealatte

#mornin .... y’all see this #foam on top of my #greentealatte you’d think I was a #barista er something
▪️water
▪️one green tea bag
▪️shaken almond milk
#boom  #veganish #breakfast  with #mintfortheruse
#mornin .... y’all see this #foam on top of my #greentealatte you’d think I was a #barista er something
▪️water
▪️one green tea bag
▪️shaken almond milk
#boom #veganish #breakfast with #mintfortheruse
🍃PU-TEA GREEN TEA MATCHA🍃

KELEBIHAN *PU-TEA GREEN TEA MATCHA*
1. Mengatasi masalah kulit kusam, jerawat dan jeragat
2. Kaya dengan anti-oksidan
3. Melindungi dan mengurangkan kedutan & garis halus di muka
4. Meningkatkan sistem imuniti dalam badan
5. Diperkaya dengan vitamin C untuk kecantikan kulit
6. Membantu mengawal nafsu makan
-
-
-
So green tea lover , pasti korang dh dpt bayangkan kesedapan pu-tea ni kan.. Perhhh
Hebat lg kalau nak combo dengan madu ajaib pun boleh gais.

So saya tunggu korang di ruangan whatspp
Berminat boleh pm sis 
#hfwarrios
#putehgreentea
#greenteamatcha
#beautydrink
#greentealatte
🍃PU-TEA GREEN TEA MATCHA🍃

KELEBIHAN *PU-TEA GREEN TEA MATCHA*
1. Mengatasi masalah kulit kusam, jerawat dan jeragat
2. Kaya dengan anti-oksidan
3. Melindungi dan mengurangkan kedutan & garis halus di muka
4. Meningkatkan sistem imuniti dalam badan
5. Diperkaya dengan vitamin C untuk kecantikan kulit
6. Membantu mengawal nafsu makan
-
-
-
So green tea lover , pasti korang dh dpt bayangkan kesedapan pu-tea ni kan.. Perhhh
Hebat lg kalau nak combo dengan madu ajaib pun boleh gais.

So saya tunggu korang di ruangan whatspp
Berminat boleh pm sis
#hfwarrios
#putehgreentea
#greenteamatcha
#beautydrink
#greentealatte
8/10
#食 #食べ歩き #おやつ #福岡 #福岡市 #早良区 #西新 #祖原 #ニヨル #五島緑茶 #グリーンティーラテ #イベント #おいしい #福岡グルメ #fukuoka #nishijin #niyol #niyolcoffee #greentea #greentealatte #latte #drink #iceddrink #sweets #delicious #foody #foodie #tasty #event #tea
8/10
#食 #食べ歩き #おやつ #福岡 #福岡市 #早良区 #西新 #祖原 #ニヨル #五島緑茶 #グリーンティーラテ #イベント #おいしい #福岡グルメ #fukuoka #nishijin #niyol #niyolcoffee #greentea #greentealatte #latte #drink #iceddrink #sweets #delicious #foody #foodie #tasty #event #tea
Kopi Minttt 🍃 😍😍😍 Yuk cobain menu menu yang ada di #boetoehkopi 
Buat kamu yang suka kopi, dan pengen rasain rasa kopi dengan perpaduan mint, yuk cobain di @boetoehkopi * ada juga loh menu lainnya yang ga mengandung kopi yang bs kamu nikmatin 
Sementara bisa di order melalui gofood, tinggal search “GADO GADO SALLY” 😍

#butuhkopi #boetoehkopi #redvelvetcheese #redvelvetmilk #kopikekinian #kopi #kopikelapagading #kelapagading #kopilokal #greentealatte #greentea #thaitea
Kopi Minttt 🍃 😍😍😍 Yuk cobain menu menu yang ada di #boetoehkopi
Buat kamu yang suka kopi, dan pengen rasain rasa kopi dengan perpaduan mint, yuk cobain di @boetoehkopi * ada juga loh menu lainnya yang ga mengandung kopi yang bs kamu nikmatin
Sementara bisa di order melalui gofood, tinggal search “GADO GADO SALLY” 😍

#butuhkopi #boetoehkopi #redvelvetcheese #redvelvetmilk #kopikekinian #kopi #kopikelapagading #kelapagading #kopilokal #greentealatte #greentea #thaitea
이리오너라🐕
이리오너라🐕
10 more days until I’m reunited with my Hawaii fam!!! **doing my happy dance 💃🏻
.
.
Had the yummiest green tea latte with a custom foam image at this cute cafe last time I was home. Just download their app and you can have literally any image stamped onto your morning joe! ☕️🍵
.
.
#lattelife #matcha #greentealatte #morningjoe #localjoehi #caffeineboost #honolulu #hawaii #aloha
10 more days until I’m reunited with my Hawaii fam!!! **doing my happy dance 💃🏻
.
.
Had the yummiest green tea latte with a custom foam image at this cute cafe last time I was home. Just download their app and you can have literally any image stamped onto your morning joe! ☕️🍵
.
.
#lattelife #matcha #greentealatte #morningjoe #localjoehi #caffeineboost #honolulu #hawaii #aloha
"made a matcha adzuki bean swiss roll a couple of days back. feeling under the weather the past week and there's so much work to do. boo.
🍵
recipe from kitchentigress using homemade adzuki and cooking grade matcha from @kenkotea. not all green teas are made equal but this is good stuff! " 🥰 From @eugenekhooyr 
Visit www.kenkotea.com.au for more matcha desserts ideas and matcha powder supplies
"made a matcha adzuki bean swiss roll a couple of days back. feeling under the weather the past week and there's so much work to do. boo.
🍵
recipe from kitchentigress using homemade adzuki and cooking grade matcha from @kenkotea. not all green teas are made equal but this is good stuff! " 🥰 From @eugenekhooyr
Visit www.kenkotea.com.au for more matcha desserts ideas and matcha powder supplies
Slow Mornings 🍵💚 Who’s with me? ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Save 10% off - promo code “INSTANOMSS10” 🍵
@matchaeologist ————————————————————————————
#instanomss #matcha #抹茶 #matchatea #matchagreentea #greentea #matchalover #matchapowder #matchalatte #greentealatte #superfood  #foodphotography#japanesematcha #foodshare #matchaeologist #feedfeed #buzzfeast #food52#matchaeologist #matcharitual #foodstyling @earthsowncanada @matchavibe #dailyfoodfeed #tea #gloobyfood #heresmyfood  #teatime
Slow Mornings 🍵💚 Who’s with me? ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Save 10% off - promo code “INSTANOMSS10” 🍵
@matchaeologist ————————————————————————————
#instanomss #matcha #抹茶 #matchatea #matchagreentea #greentea #matchalover #matchapowder #matchalatte #greentealatte #superfood #foodphotography#japanesematcha #foodshare #matchaeologist #feedfeed #buzzfeast #food52#matchaeologist #matcharitual #foodstyling @earthsowncanada @matchavibe #dailyfoodfeed #tea #gloobyfood #heresmyfood #teatime
・
・
・
お盆は父の実家がある福井へ行ってました🏡
福井駅近くにタピオカの店ができてたから
寄っちゃった😋
めちゃくちゃ美味しかった~🥺💞
福井来たら是非行ってみるべきです❣️
・
・
・
#福井 #タピオカ #タピオカ巡り #タピ活 #タピオカのある生活 #抹茶ミルク #インスタ映え #いいね返し #フォローミー #カフェ好きな人と繋がりたい #お洒落さんと繋がりたい #おしゃれさんと繋がりたい #お洒落な人と繋がりたい #お洒落好きな人と繋がりたい #tapioca #cafe #pearldogs #greentealatte



お盆は父の実家がある福井へ行ってました🏡
福井駅近くにタピオカの店ができてたから
寄っちゃった😋
めちゃくちゃ美味しかった~🥺💞
福井来たら是非行ってみるべきです❣️



#福井 #タピオカ #タピオカ巡り #タピ活 #タピオカのある生活 #抹茶ミルク #インスタ映え #いいね返し #フォローミー #カフェ好きな人と繋がりたい #お洒落さんと繋がりたい #おしゃれさんと繋がりたい #お洒落な人と繋がりたい #お洒落好きな人と繋がりたい #tapioca #cafe #pearldogs #greentealatte
If you’re ever in Seoul you have to try @greem_cafe it’s the cutest little cafe unlike any other!
If you’re ever in Seoul you have to try @greem_cafe it’s the cutest little cafe unlike any other!
There’s a cat in my hot cup of green tea latte! Kudos to the barista at BrewLab who knows I’m a crazy cat lady 😂 Customer service at its finest. 🧡 Thank you! #TooCute #GreenTeaLatte #Cats #CatLover #CustomerDelight 👍🏻
There’s a cat in my hot cup of green tea latte! Kudos to the barista at BrewLab who knows I’m a crazy cat lady 😂 Customer service at its finest. 🧡 Thank you! #TooCute #GreenTeaLatte #Cats #CatLover #CustomerDelight 👍🏻
Minum ke thailand jauh x
Mending ke @seuramoecoffee aja guys
Panas nya mantap dingin nya tambah nikmat

#repost 
#seuramoekupie_langsa 
#greentealatte 
#greentea
Minum ke thailand jauh x
Mending ke @seuramoecoffee aja guys
Panas nya mantap dingin nya tambah nikmat

#repost
#seuramoekupie_langsa
#greentealatte
#greentea
Matcha green tea latte🍵 ...can we just take a moment to appreciate how good this actually looks...and tastes:)) all I can say is YUM😋..
...made by yours truly:) #matcha #matchalatte #greentea #greentealatte #matchagreentealatte #yum #drink #breakfrest
Matcha green tea latte🍵 ...can we just take a moment to appreciate how good this actually looks...and tastes:)) all I can say is YUM😋..
...made by yours truly:) #matcha #matchalatte #greentea #greentealatte #matchagreentealatte #yum #drink #breakfrest
동네 카페 수다 왈왈 -
여자가 이르되 주여 옳소이다마는 개들도 제 주인의 상에서 떨어지는 부스러기를 먹나이다 하니(마15:27)
-
-
-
-
-
-
-
#coffee #green #greentealatte #drawing #illustration #illustrator #art #artist #handwritten #daily #diary #cafe #artwork #naturephotography #photo #일상 #일기 #그림 #인스타툰 #커피 #말차 #취미
동네 카페 수다 왈왈 -
여자가 이르되 주여 옳소이다마는 개들도 제 주인의 상에서 떨어지는 부스러기를 먹나이다 하니(마15:27)
-
-
-
-
-
-
-
#coffee #green #greentealatte #drawing #illustration #illustrator #art #artist #handwritten #daily #diary #cafe #artwork #naturephotography #photo #일상 #일기 #그림 #인스타툰 #커피 #말차 #취미
Selamat malam kakak..nyobain Greentea nya @akita.ricebox yuukk..😍 #akitaricebox 
#ricebox 
#mkskuliner 
#makassarkuliner 
#ngemil_lucu 
#balalafoodie 
#makananhits 
#makanankekinian 
#gojek24jam 
#grabfoodpromo 
#gofoodpromo
#greentealatte
Selamat malam kakak..nyobain Greentea nya @akita.ricebox yuukk..😍 #akitaricebox
#ricebox
#mkskuliner
#makassarkuliner
#ngemil_lucu
#balalafoodie
#makananhits
#makanankekinian
#gojek24jam
#grabfoodpromo
#gofoodpromo
#greentealatte
.
提早到達工作地點,坐下來做做文件
😊今天蠻順利

#coffee #coffeetime #coffeemoment #matchalatte #greentealatte #starbucks #workingtime #吃貨 #吃貨人生 #吃貨日記 #吃貨女孩
.
提早到達工作地點,坐下來做做文件
😊今天蠻順利

#coffee #coffeetime #coffeemoment #matchalatte #greentealatte #starbucks #workingtime #吃貨 #吃貨人生 #吃貨日記 #吃貨女孩
Hi, guys. Do you need a tea?
...
What do you think?
.
.
#logo #logodesignlove #logodesigner #brandlogo #branding #brandidentity #creativelogo #logomovement #professionallogo #logoplace #logoshift #logoinspirations #logoinspiration #logoroom #vaniladesign #logothorns #logoinspire #logomore #supplyanddesign #simplycooldesign #thedesigntip #logomk #designsheriff #logoinspire #logotypeclub #logonew #typetopialogolove #greentealatte #logomaker #drinktea 
@logoshift @logotorque @logoinspirations @typetopialogolove @logoroom @logoplace @logonew
Hi, guys. Do you need a tea?
...
What do you think?
.
.
#logo #logodesignlove #logodesigner #brandlogo #branding #brandidentity #creativelogo #logomovement #professionallogo #logoplace #logoshift #logoinspirations #logoinspiration #logoroom #vaniladesign #logothorns #logoinspire #logomore #supplyanddesign #simplycooldesign #thedesigntip #logomk #designsheriff #logoinspire #logotypeclub #logonew #typetopialogolove #greentealatte #logomaker #drinktea
@logoshift @logotorque @logoinspirations @typetopialogolove @logoroom @logoplace @logonew
𝖳𝗁𝗂𝗌!! 𝖣𝖾𝗅𝗂𝗌𝗁🤙🏽
𝖳𝗁𝗂𝗌!! 𝖣𝖾𝗅𝗂𝗌𝗁🤙🏽
EMINA Green Tea Latte Face Mask merupakan masker wajah dengan Kombinasi dari ekstrak susu dan teh hijau membantu memberikan sensasi kulit yang lebih halus, elastis dan segar.

Teksturnya yang seperti gel memberikan ekstra kelembaban pada wajah saat di gunakan ke wajah. Kandungan green tea lattenya pun membuat harum dari masker ini akan merelax saat pada penggunaan masker. Cocok digunakan untuk semua jenis kulit.

Cara Penggunaan:

Ratakan pada wajah yang telah dibersihkan, diamkan beberapa menit lalu bilas dengan air.
.
.
.
Untuk pertanyaan & pembelian hub wa 087880001328
.
.
.
#emina #eminamask #maskerwajah #makeuplife #skincareremaja #skincareaddict #makeup #eminagreentealatte #maskeremina #maskerremaja #eminagrapeseed #skin #skincareuntukremaja #makeupideas #skincareroutine #skincaretips #greentealatte
EMINA Green Tea Latte Face Mask merupakan masker wajah dengan Kombinasi dari ekstrak susu dan teh hijau membantu memberikan sensasi kulit yang lebih halus, elastis dan segar.

Teksturnya yang seperti gel memberikan ekstra kelembaban pada wajah saat di gunakan ke wajah. Kandungan green tea lattenya pun membuat harum dari masker ini akan merelax saat pada penggunaan masker. Cocok digunakan untuk semua jenis kulit.

Cara Penggunaan:

Ratakan pada wajah yang telah dibersihkan, diamkan beberapa menit lalu bilas dengan air.
.
.
.
Untuk pertanyaan & pembelian hub wa 087880001328
.
.
.
#emina #eminamask #maskerwajah #makeuplife #skincareremaja #skincareaddict #makeup #eminagreentealatte #maskeremina #maskerremaja #eminagrapeseed #skin #skincareuntukremaja #makeupideas #skincareroutine #skincaretips #greentealatte
Smooth 🙃

#starbucks #starbuckscoffee #greentealatte #vanillasyrup #rainyday #lazyafternoon
Smooth 🙃

#starbucks #starbuckscoffee #greentealatte #vanillasyrup #rainyday #lazyafternoon
So long since I had a good #matchalatte 🍵 this brilliant green color warms my heart every day, calms me down and just makes me happy 💚 #matchalove
.
.
.
#matcha #抹茶 #matchalatte #greentealatte #green #greentea #teatime #teaoclock #latte #morning #morningroutine #goodmorning #meditation #plantpower #energy #vegan #dairyfree #vegansofig #vegansofinstagram #veganlifestyle #veganlife #calming #soul #mind #mindfulness #mood
So long since I had a good #matchalatte 🍵 this brilliant green color warms my heart every day, calms me down and just makes me happy 💚 #matchalove
.
.
.
#matcha #抹茶 #matchalatte #greentealatte #green #greentea #teatime #teaoclock #latte #morning #morningroutine #goodmorning #meditation #plantpower #energy #vegan #dairyfree #vegansofig #vegansofinstagram #veganlifestyle #veganlife #calming #soul #mind #mindfulness #mood
Selasa (seketika langsung sayang) sama ni cemilan. gimana tidak sayang lihat saja lelehan coklat nya yang tebal di tambah dengan lelehan nuttela bercamur dengan taburan milo waduuuh tak bsa bekata kata lagi adek banggg.....
@gojek_medan @gojekindonesia  @grabid 
#cemilanmedan #baksomedan #makanankekinian #makanankekinianmedan #umsucantik #umsumedan #unimedcantik #stmiklogikamedan #smkimeldamedan #medantalk #taukotembung #beritamedan #jajanmedan #smadharmawangsamedan #smapertiwimedan #gojekmedan #gofood #grabfood #matcha #greentealatte #coklat #kitkaticecream #kampusdharmawangsa #smadharmawangsamedan #maellee #banksumut #bankbrimedan #smkimelda #bankbcamedan #bankmandiri
Selasa (seketika langsung sayang) sama ni cemilan. gimana tidak sayang lihat saja lelehan coklat nya yang tebal di tambah dengan lelehan nuttela bercamur dengan taburan milo waduuuh tak bsa bekata kata lagi adek banggg.....
@gojek_medan @gojekindonesia @grabid
#cemilanmedan #baksomedan #makanankekinian #makanankekinianmedan #umsucantik #umsumedan #unimedcantik #stmiklogikamedan #smkimeldamedan #medantalk #taukotembung #beritamedan #jajanmedan #smadharmawangsamedan #smapertiwimedan #gojekmedan #gofood #grabfood #matcha #greentealatte #coklat #kitkaticecream #kampusdharmawangsa #smadharmawangsamedan #maellee #banksumut #bankbrimedan #smkimelda #bankbcamedan #bankmandiri
요즘 왤케 녹차라떼가 좋을까
다늦은 여름엔 아녹라 💚

#matcha #greentealatte #cafe #summer #daejeon #woodbywood #대전카페 #녹차라떼 #탄방동 #카페 #탄방동카페 #우드바이우드
요즘 왤케 녹차라떼가 좋을까
다늦은 여름엔 아녹라 💚

#matcha #greentealatte #cafe #summer #daejeon #woodbywood #대전카페 #녹차라떼 #탄방동 #카페 #탄방동카페 #우드바이우드
#greentealatte #cherrybeanscafe  #sydney
#greentealatte #cherrybeanscafe #sydney
Kalau menurutmu matcha ditemukan di Jepang, kalian salah gengs 🤭
Faktanya, matcha diperkirakan ditemukan pada abad ke-10 di Tiongkok. Yang kemudian dibawa ke Jepang sejak abad ke-12 oleh pendeta Zen aliran Rinzai bernama Eisai.
.
Nah, sejak Jepang mengenal matcha, perkembangannya menjadi sangat pesat sehingga banyak orang lebih banyak mengenal dan menemukan Matcha di Jepang 🥰
.
.
#esprecieloallure #alluregreentealatte #greentealatte #greentea #matchalatte #matcha #Allure #esprecieloid #mysimplehappiness #alluremysimplehappiness #allurematchalatte #allurematcha #vanillagreentealatte #vanilla #instafood #omnomnom #foodporn #food #foodie #love #instagood #photooftheday #happy #followme
Kalau menurutmu matcha ditemukan di Jepang, kalian salah gengs 🤭
Faktanya, matcha diperkirakan ditemukan pada abad ke-10 di Tiongkok. Yang kemudian dibawa ke Jepang sejak abad ke-12 oleh pendeta Zen aliran Rinzai bernama Eisai.
.
Nah, sejak Jepang mengenal matcha, perkembangannya menjadi sangat pesat sehingga banyak orang lebih banyak mengenal dan menemukan Matcha di Jepang 🥰
.
.
#esprecieloallure #alluregreentealatte #greentealatte #greentea #matchalatte #matcha #Allure #esprecieloid #mysimplehappiness #alluremysimplehappiness #allurematchalatte #allurematcha #vanillagreentealatte #vanilla #instafood #omnomnom #foodporn #food #foodie #love #instagood #photooftheday #happy #followme
☕
휴무 다음 날은 왜 이렇게 할게 많은지 모르겠어요😭😭
오늘부터 쭈욱~! 영업 중입니다! 
놀러 오세요~👉💜
#스프링필드 #springfield

휴무 다음 날은 왜 이렇게 할게 많은지 모르겠어요😭😭
오늘부터 쭈욱~! 영업 중입니다!
놀러 오세요~👉💜
#스프링필드 #springfield
Matcha Green Tea Addiction 🍵 #matcha #greentea #greenteaparfait #seattle #washingtonstate #greentealatte #greenteaicecream #sunny #icecream #mochi #yummy
Matcha Green Tea Addiction 🍵 #matcha #greentea #greenteaparfait #seattle #washingtonstate #greentealatte #greenteaicecream #sunny #icecream #mochi #yummy
#fabulous #greentealatte #greentea #greenteablanc #teverde #crema #leche #corea #seúl #seoul #postre #dessert
#fabulous #greentealatte #greentea #greenteablanc #teverde #crema #leche #corea #seúl #seoul #postre #dessert
🍵💕
.
.
.
#greentea #greentealatte #sky #chiangrai
🍵💕
.
.
.
#greentea #greentealatte #sky #chiangrai
Tea gardens of Assam are amazing treat to eyes, like it’s tea is refreshing treat to mind and soul. .
.
.
Can’t agree much cuz tea is love.
.
.
#teaddict #teamo #tea #teaaddiction #teatuesday #impromtu #chai #chailatte #instagramers #instablogger #teabloggers #greentealatte #tuesday #chailateh #didyoudrinkchailateh
Tea gardens of Assam are amazing treat to eyes, like it’s tea is refreshing treat to mind and soul. .
.
.
Can’t agree much cuz tea is love.
.
.
#teaddict #teamo #tea #teaaddiction #teatuesday #impromtu #chai #chailatte #instagramers #instablogger #teabloggers #greentealatte #tuesday #chailateh #didyoudrinkchailateh
GreenTea 🍃

@calon_pasangann 
@infobutonraya 
@butoninfo_ 
#kulinerbaubau #hitskekinian #capasku 
#greentealatte #baubauhaus
GreenTea 🍃

@calon_pasangann
@infobutonraya
@butoninfo_
#kulinerbaubau #hitskekinian #capasku
#greentealatte #baubauhaus
Your favorite Starbucks Trio are back!

Khusus hari ini, kamu bisa menikmati kembali minuman terfavorit, #GoldenNutCakeFrappuccino, #CaramelOnTheRocksAmericano dan #EspressoChocoDropsFrappuccino 🥳

Dapatkan minuman spesial ini dengan harga @ Rp29ribu atau beli 2 dengan harga lebih hemat, Rp50ribu.

add Line Official Account Starbucks Indonesia untuk mendapatkan kuponmu!
.
tag teman teman kamu yuk ajakin nongkrong di starbucks 😀
.
#frappucino #chocofrappuccino #greentealatte
#starbucksindonesia #starbucks #starbucksindo #starbucksid #tumblerstarbucks #starbuckstumbler #jakarta #surabaya #bandung #jakartautara #jakartahariini #parisvanjava #caramelmachiato #infodiskon #diskonid #makanterusss #anakjajan #jktfooddestination #jktfoodies #jktfoodbang #diskon #tumblerdays #infodiskonpku
Your favorite Starbucks Trio are back!

Khusus hari ini, kamu bisa menikmati kembali minuman terfavorit, #GoldenNutCakeFrappuccino, #CaramelOnTheRocksAmericano dan #EspressoChocoDropsFrappuccino 🥳

Dapatkan minuman spesial ini dengan harga @ Rp29ribu atau beli 2 dengan harga lebih hemat, Rp50ribu.

add Line Official Account Starbucks Indonesia untuk mendapatkan kuponmu!
.
tag teman teman kamu yuk ajakin nongkrong di starbucks 😀
.
#frappucino #chocofrappuccino #greentealatte
#starbucksindonesia #starbucks #starbucksindo #starbucksid #tumblerstarbucks #starbuckstumbler #jakarta #surabaya #bandung #jakartautara #jakartahariini #parisvanjava #caramelmachiato #infodiskon #diskonid #makanterusss #anakjajan #jktfooddestination #jktfoodies #jktfoodbang #diskon #tumblerdays #infodiskonpku
呢間好好食 💕
.
下次要再試下其他 (★‿★)
.
#852 #hkfoodies #hkfoodlover #相機食先 #hkfoodie #foodpornshare #instalike #foodporn #foodpic #instafood #foodgasm #delish #likeforfood #hkfood #afternoontea #hkgirl #hkig #hkiger #852ig #852girl #お洒落さんと繋がりたい#写真好きな人と繋がりたい #カフェ巡り #カフェ #greentealatte
呢間好好食 💕
.
下次要再試下其他 (★‿★)
.
#852 #hkfoodies #hkfoodlover #相機食先 #hkfoodie #foodpornshare #instalike #foodporn #foodpic #instafood #foodgasm #delish #likeforfood #hkfood #afternoontea #hkgirl #hkig #hkiger #852ig #852girl #お洒落さんと繋がりたい#写真好きな人と繋がりたい #カフェ巡り #カフェ #greentealatte
Foto pertama pesanan Thai Tea tanpa gula dan Green Tea Latte with less sugar, foto kedua pesanan Thai Tea dan Green Tea non-dairy, jadi hanya pakai gula 😁
✔ homemade with real tea leaves
✔ tanpa pengawet
#thaitea #greentea #greentealatte #homemade #tanpapengawet #kedaisegarmurah
Foto pertama pesanan Thai Tea tanpa gula dan Green Tea Latte with less sugar, foto kedua pesanan Thai Tea dan Green Tea non-dairy, jadi hanya pakai gula 😁
✔ homemade with real tea leaves
✔ tanpa pengawet
#thaitea #greentea #greentealatte #homemade #tanpapengawet #kedaisegarmurah
Your favorite Starbucks Trio are back!

Khusus hari ini, kamu bisa menikmati kembali minuman terfavorit, #GoldenNutCakeFrappuccino, #CaramelOnTheRocksAmericano dan #EspressoChocoDropsFrappuccino 🥳

Dapatkan minuman spesial ini dengan harga @ Rp29ribu atau beli 2 dengan harga lebih hemat, Rp50ribu.

add Line Official Account Starbucks Indonesia untuk mendapatkan kuponmu!
.
tag teman teman kamu yuk ajakin nongkrong di starbucks 😀
.
#frappucino #chocofrappuccino #greentealatte
#starbucksindonesia #starbucks #starbucksindo #starbucksid #tumblerstarbucks #starbuckstumbler #jakarta #surabaya #bandung #jakartautara #jakartahariini #parisvanjava #caramelmachiato #infodiskon #diskonid #makanterusss #anakjajan #jktfooddestination #jktfoodies #jktfoodbang #diskon #tumblerdays
Your favorite Starbucks Trio are back!

Khusus hari ini, kamu bisa menikmati kembali minuman terfavorit, #GoldenNutCakeFrappuccino, #CaramelOnTheRocksAmericano dan #EspressoChocoDropsFrappuccino 🥳

Dapatkan minuman spesial ini dengan harga @ Rp29ribu atau beli 2 dengan harga lebih hemat, Rp50ribu.

add Line Official Account Starbucks Indonesia untuk mendapatkan kuponmu!
.
tag teman teman kamu yuk ajakin nongkrong di starbucks 😀
.
#frappucino #chocofrappuccino #greentealatte
#starbucksindonesia #starbucks #starbucksindo #starbucksid #tumblerstarbucks #starbuckstumbler #jakarta #surabaya #bandung #jakartautara #jakartahariini #parisvanjava #caramelmachiato #infodiskon #diskonid #makanterusss #anakjajan #jktfooddestination #jktfoodies #jktfoodbang #diskon #tumblerdays
Hey,我发现,
我最近买的一件衣服,
上面有很多红色的花、
也有很多黄色的花、
蓝色的、
绿色的、
就像,地球上的我们
色彩缤纷的 盛开着。

人也一样,有人忽略,但也一定有人欣赏。
重要的是,绽放,盛开着。

我越来越喜欢这件衣服了。

#真实 
#flatlay #flatlayphotography #flatlaystyle #flatlays #instadaily #productphotography #flowers #plants #succulents #greentealatte #greentea #babybreath #photography #foodphotography #zakkadesigner #real
Hey,我发现,
我最近买的一件衣服,
上面有很多红色的花、
也有很多黄色的花、
蓝色的、
绿色的、
就像,地球上的我们
色彩缤纷的 盛开着。

人也一样,有人忽略,但也一定有人欣赏。
重要的是,绽放,盛开着。

我越来越喜欢这件衣服了。

#真实
#flatlay #flatlayphotography #flatlaystyle #flatlays #instadaily #productphotography #flowers #plants #succulents #greentealatte #greentea #babybreath #photography #foodphotography #zakkadesigner #real
Hey,我发现,
我最近买的一件衣服,
上面有很多红色的花、
也有很多黄色的花、
蓝色的、
绿色的、
就像,地球上的我们
色彩缤纷的 盛开着。

人也一样,有人忽略,但也一定有人欣赏。
重要的是,绽放,盛开着。

我越来越喜欢这件衣服了。

#真实 
#flatlay #flatlayphotography #flatlaystyle #flatlays #instadaily #productphotography #flowers #plants #succulents #greentealatte #greentea #babybreath #photography #foodphotography #zakkadesigner #real
Hey,我发现,
我最近买的一件衣服,
上面有很多红色的花、
也有很多黄色的花、
蓝色的、
绿色的、
就像,地球上的我们
色彩缤纷的 盛开着。

人也一样,有人忽略,但也一定有人欣赏。
重要的是,绽放,盛开着。

我越来越喜欢这件衣服了。

#真实
#flatlay #flatlayphotography #flatlaystyle #flatlays #instadaily #productphotography #flowers #plants #succulents #greentealatte #greentea #babybreath #photography #foodphotography #zakkadesigner #real
날씨가 풀려도 아이스 음료는 좋다 ㅎ 
#녹차 #라때 #녹차라때 #아이스 #ice #커피 #icecoffee #latte #greentea #greentealatte #summer #여름 #coffee
날씨가 풀려도 아이스 음료는 좋다 ㅎ
#녹차 #라때 #녹차라때 #아이스 #ice #커피 #icecoffee #latte #greentea #greentealatte #summer #여름 #coffee
#green tea#tea #herbalife #herbal #herbaliferesults #herbalifenutrition #greentea #greentealatte #healthyfood #healthyeating #healthyrecipes #healthybreakfast
#green tea#tea #herbalife #herbal #herbaliferesults #herbalifenutrition #greentea #greentealatte #healthyfood #healthyeating #healthyrecipes #healthybreakfast
What’s your afternoon pick me up? Trying to cut back on the amount of coffee orders here at Peony Parcel HQ 💐 and this organic mint green tea from @qiteas has become a huge staple here. ✨Did you know- not only is the wrapping outside the box of @qiteas compostable cello (plant-based), the tea bag paper has a high percentage of plant fibre, and you will notice the tea bags are natural in colour, meaning they're unbleached and staple-free 🙌 seriously good in so many ways 😊

#greentea #organictea #australianorganic #organicgreentea
What’s your afternoon pick me up? Trying to cut back on the amount of coffee orders here at Peony Parcel HQ 💐 and this organic mint green tea from @qiteas has become a huge staple here. ✨Did you know- not only is the wrapping outside the box of @qiteas compostable cello (plant-based), the tea bag paper has a high percentage of plant fibre, and you will notice the tea bags are natural in colour, meaning they're unbleached and staple-free 🙌 seriously good in so many ways 😊

#greentea #organictea #australianorganic #organicgreentea
Comfort cafe ⚪️
.
.
.
#comfort #comfortzone #comfortable #cafe #cafelover #cafehopping #white #whiteinterior #green #greentea #greentealatte #greentealover #matcha #matchalatte #matchagreentea #like #l4l #follow #capture #capturelife #photography
Comfort cafe ⚪️
.
.
.
#comfort #comfortzone #comfortable #cafe #cafelover #cafehopping #white #whiteinterior #green #greentea #greentealatte #greentealover #matcha #matchalatte #matchagreentea #like #l4l #follow #capture #capturelife #photography
20th of August 2019

#티타임 이라고 해야하나,
#sesamebagel and #creamcheese 🥯 .
좋아하는 #greentealatte #그린티라떼 와 함께!
.
쉬고 있는데~ 도 넘 고단한 ,,
이 느낌은 뭐지 😅☺️
.
#goldcoast #starbucks #starbucksdrivethru 
#starbucksaustralia 🍵
20th of August 2019

#티타임 이라고 해야하나,
#sesamebagel and #creamcheese 🥯 .
좋아하는 #greentealatte #그린티라떼 와 함께!
.
쉬고 있는데~ 도 넘 고단한 ,,
이 느낌은 뭐지 😅☺️
.
#goldcoast #starbucks #starbucksdrivethru
#starbucksaustralia 🍵
Hai, ternyata minum matcha latte yang enak tuh gak perlu jauh2 ke Jepang lho, cukup di rumah kamu aja. Naahh bahkan gausah jauh2 nongki ke cafe di mall 😆 Jadi, kemarin aku baru aja nyobain @matchamu_tea loh, daaan enaaakk banget!!
.
Coba perhatiin deh, packagingnya unyu bangets, dan belinya juga gampang. Cuss ke minimarket terdekat. Mau diminum hangat atau dingin sama mantapnya, kalau ga percaya cobain aja 😁
.
Btw, matchamu ini produk asli indonesia loh, pas banget kan buat menikmati hari kemerdekaan ini hehe 😍🇮🇩 Cobain juga yukss @anton_widjaksono
@reinekarlina @andhiza
.
#Matchamu #KaleminAja
#matchamuhunter #matchamu17an
.
.
.
.
.
#bloggerpekanbaru #jajananhits #jajananpku #jajananpekanbaru #minuman #kulinerpekanbaru #pekanbarukuliner #kulinerpku #eatguide #greentealatte #matchalatte #minumanviral #influencerindonesia
Hai, ternyata minum matcha latte yang enak tuh gak perlu jauh2 ke Jepang lho, cukup di rumah kamu aja. Naahh bahkan gausah jauh2 nongki ke cafe di mall 😆 Jadi, kemarin aku baru aja nyobain @matchamu_tea loh, daaan enaaakk banget!!
.
Coba perhatiin deh, packagingnya unyu bangets, dan belinya juga gampang. Cuss ke minimarket terdekat. Mau diminum hangat atau dingin sama mantapnya, kalau ga percaya cobain aja 😁
.
Btw, matchamu ini produk asli indonesia loh, pas banget kan buat menikmati hari kemerdekaan ini hehe 😍🇮🇩 Cobain juga yukss @anton_widjaksono
@reinekarlina @andhiza
.
#Matchamu #KaleminAja
#matchamuhunter #matchamu17an
.
.
.
.
.
#bloggerpekanbaru #jajananhits #jajananpku #jajananpekanbaru #minuman #kulinerpekanbaru #pekanbarukuliner #kulinerpku #eatguide #greentealatte #matchalatte #minumanviral #influencerindonesia
Matcha Dreams 🤩🤩🤩 @tinygal.bigappetite
Matcha Dreams 🤩🤩🤩 @tinygal.bigappetite
Can always count on my matcha to keep me our days going and have a wonderful start of the day 🍵🥰 From awesome Ms. Thao @whealthybeing 
Visit www.kenkotea.com.au for more matcha desserts ideas and matcha powder supplies
Can always count on my matcha to keep me our days going and have a wonderful start of the day 🍵🥰 From awesome Ms. Thao @whealthybeing
Visit www.kenkotea.com.au for more matcha desserts ideas and matcha powder supplies
Good morning Tuesday.
#goodmorning #좋은글 #coffee #love #greentealatte #おはようございます 
#スターバックス #starbucks #tuesday 
#breakfast #rest #drinks #brand #goddess
Good morning Tuesday.
#goodmorning #좋은글 #coffee #love #greentealatte #おはようございます
#スターバックス #starbucks #tuesday
#breakfast #rest #drinks #brand #goddess
Hello!
It’s Tuesday already 💕
.
.
#esprecieloallure #alluregreentealatte #greentealatte #greentea #matchalatte #matcha #Allure #esprecieloid #mysimplehappiness #alluremysimplehappiness #allurematchalatte #allurematcha #vanillagreentealatte #vanilla #instafood #omnomnom #foodporn #food #foodie #love #instagood #photooftheday #happy #followme
Hello!
It’s Tuesday already 💕
.
.
#esprecieloallure #alluregreentealatte #greentealatte #greentea #matchalatte #matcha #Allure #esprecieloid #mysimplehappiness #alluremysimplehappiness #allurematchalatte #allurematcha #vanillagreentealatte #vanilla #instafood #omnomnom #foodporn #food #foodie #love #instagood #photooftheday #happy #followme
👾 Ꮆ𝕒м乇𝐫𝐒 o𝓷ˡ𝕪 👾
.
Okinawa Milk Tea w/ Honey Boba at @levelupcreameryandboba ✨
.
.
.
#coffeegram #bobaislife #bobamilktea #thaiteaboba #thaigreentea #greentealatte #greenteatime #bobatime #bobalover #bobaislife #bubbleteaaddict #bubbleteatime #vegaseats #vegasfoodie #milkteatime #milktea #milktealover #lasvegasfoodies #vegascoffee #lasvegascoffee #bobabaes #coffeeshophop #themecafe #vegaslocals #locallasvegas #dessert🍰 #bobawasted
👾 Ꮆ𝕒м乇𝐫𝐒 o𝓷ˡ𝕪 👾
.
Okinawa Milk Tea w/ Honey Boba at @levelupcreameryandboba ✨
.
.
.
#coffeegram #bobaislife #bobamilktea #thaiteaboba #thaigreentea #greentealatte #greenteatime #bobatime #bobalover #bobaislife #bubbleteaaddict #bubbleteatime #vegaseats #vegasfoodie #milkteatime #milktea #milktealover #lasvegasfoodies #vegascoffee #lasvegascoffee #bobabaes #coffeeshophop #themecafe #vegaslocals #locallasvegas #dessert🍰 #bobawasted
☕라떼 & 케익☕
.
#카페베네#카페베네경북군위점#카페베네군위#군위카페베네#caffébene#녹차라떼#greentealatte#cake#라즈베리요거트무스케이크#❤#군위카페#군위커피#군위#군위읍#군위공용버스터미널#옆#단체석#회의실#테라스
Madalang lang to. 
Pramis! 😄

#frenchtoast #greentealatte
#mycupofjae
Madalang lang to.
Pramis! 😄

#frenchtoast #greentealatte
#mycupofjae
M A T C H A 🍵 #matcha #matchalatte #tea #latte #drinks #drink #sweet #sweets #ecofriendly #cafe #dessert #savetheearth #savetheworld #savetheplanet #pic #picoftheday #picture #pictureoftheday #photooftheday #photography #photo #photoshoot #photos #greentea #greentealatte #instagram #instaphoto
M A T C H A 🍵 #matcha #matchalatte #tea #latte #drinks #drink #sweet #sweets #ecofriendly #cafe #dessert #savetheearth #savetheworld #savetheplanet #pic #picoftheday #picture #pictureoftheday #photooftheday #photography #photo #photoshoot #photos #greentea #greentealatte #instagram #instaphoto
#greentealatte #hojichacake #teashop #cafe #cakes #抹茶ラテ #ほうじ茶ケーキ #カフェ #お茶
#greentealatte #hojichacake #teashop #cafe #cakes #抹茶ラテ #ほうじ茶ケーキ #カフェ #お茶
Marvellous Matcha Latte ✨🍵
•
•
•
•
•
#matcha #cafeshop #latte #greentealatte #hotbeverage #dessertgram #coffee_inst #cafelatte #matchalover #香港美食 #抹茶 #饮品 #美味
Marvellous Matcha Latte ✨🍵





#matcha #cafeshop #latte #greentealatte #hotbeverage #dessertgram #coffee_inst #cafelatte #matchalover #香港美食 #抹茶 #饮品 #美味
Beautiful beaches and warm hospitality aren't the only things coming out of Bali. Check out Bali's Best Green Tea Latte Candy which will be featured in out September box! Order now at daeboxsnacks.com so you don't miss out on this delightful treat. 
#daeboxsnacks #subscriptionbox #subbox #asiansnacks #snacks #snack #greentealatte #candy #bali #indonesia #tea #greentea #latte
Beautiful beaches and warm hospitality aren't the only things coming out of Bali. Check out Bali's Best Green Tea Latte Candy which will be featured in out September box! Order now at daeboxsnacks.com so you don't miss out on this delightful treat.
#daeboxsnacks #subscriptionbox #subbox #asiansnacks #snacks #snack #greentealatte #candy #bali #indonesia #tea #greentea #latte
初めて抹茶ラテ飲んだ🍀
うまうま❤️❤️❤️
#抹茶ラテ#greentealatte#bostonstoker#ゆりオハイオライフ#トロイ#オハイオ#Troy#Ohio#OH#0817#2019
初めて抹茶ラテ飲んだ🍀
うまうま❤️❤️❤️
#抹茶ラテ#greentealatte#bostonstoker#ゆりオハイオライフ#トロイ#オハイオ#Troy#Ohio#OH#0817#2019
Let’s make Sparkling Yuzu Matcha at Home♪
⠀
Ingredients:
2 Tbsp SHUHARI MATCHA EZ YUZU SWEETENED
½ Cup water
½ cup club soda
½ cup ice
⠀
Directions:
1. Put 2 Tbsp of SHUHARI MATCHA EZ YUZU SWEETNED into ½ cup water in cocktail shaker and shake well.
2. Pour step 1 into a glass and put ½ cup ice.
3. Add ½ cup club soda to glass, and Enjoy💚
⠀
#matcha #yuzu #sparkler #shuharicafe
Let’s make Sparkling Yuzu Matcha at Home♪

Ingredients:
2 Tbsp SHUHARI MATCHA EZ YUZU SWEETENED
½ Cup water
½ cup club soda
½ cup ice

Directions:
1. Put 2 Tbsp of SHUHARI MATCHA EZ YUZU SWEETNED into ½ cup water in cocktail shaker and shake well.
2. Pour step 1 into a glass and put ½ cup ice.
3. Add ½ cup club soda to glass, and Enjoy💚

#matcha #yuzu #sparkler #shuharicafe
Matcha latte 
Fruit tart 
#fruittart #fruit #cafe #tea #coffee #matcha #matchalatte #greentea #greentealatte #lasvegas #lasvegascafe #lasvegasfood #vegasfood #vegascafe #bakery #patesserie #dessert #cake #frenchcafe
Matcha latte
Fruit tart
#fruittart #fruit #cafe #tea #coffee #matcha #matchalatte #greentea #greentealatte #lasvegas #lasvegascafe #lasvegasfood #vegasfood #vegascafe #bakery #patesserie #dessert #cake #frenchcafe
Matcha Latte💚💚💚. Did you know Matcha tea has 137 times more antioxidants than regular green tea! Experience your daily cup of matcha.🍵Improves energy, focus, cognition, relaxes, detoxes; improves mood and endurance. 
How do you like your matcha? 🍃🍵🍵😋😋
📸: Anna Tukhfatullina 
Get $10 off at checkout. ✈️📦📬Free U.S. shipping! 
Order at www.matchatrove.com 
Link in Bio.  #matcha, #matchatea, #matchagreentea, #greentea, #greentealatte #matchalover #matchalatte #ceremonialmatcha #matchalovers #ilovetea, #tealovers, ##teaholic, #healthy, #instatea, #teaoftheday, #teaaddict, #tealovers, #teastagram, #drinkcoffee,
Matcha Latte💚💚💚. Did you know Matcha tea has 137 times more antioxidants than regular green tea! Experience your daily cup of matcha.🍵Improves energy, focus, cognition, relaxes, detoxes; improves mood and endurance.
How do you like your matcha? 🍃🍵🍵😋😋
📸: Anna Tukhfatullina
Get $10 off at checkout. ✈️📦📬Free U.S. shipping!
Order at www.matchatrove.com
Link in Bio. #matcha, #matchatea, #matchagreentea, #greentea, #greentealatte #matchalover #matchalatte #ceremonialmatcha #matchalovers #ilovetea, #tealovers, ##teaholic, #healthy, #instatea, #teaoftheday, #teaaddict, #tealovers, #teastagram, #drinkcoffee,
🍵 This matcha choco ice cream makes my mouth water with delight! 💚 Have you been to our refreshed website yet? Repost from @suyeon_foodie
-
Get 10% off your first order of matcha on our website when you use code SAVE10! Free Shipping on all orders >$20.🎁
-
Check our website for more - follow the link on the main page by clicking here 👉@MatchaMePlease
-
Matcha Me
#MatchaMe
https://MatchaMe.com.au
-
#抹茶 #matcha #matchatea#matchagreentea #greentea#greentealatte #matchalover#matchalatte #cutefood#lickyourphone #beautifulcuisines#onthetable #flatlay #handsinframe#huffposttaste #dessertoftheday#breakfastinmelbourne#melbournefoodie #melbournecafe#melbourneeats #melbournefood#breakfastinsydney #sydneyeats#sydneyfood #sydneyfoodie#sydneycafe #brisbanefoodie#perthfoodie
🍵 This matcha choco ice cream makes my mouth water with delight! 💚 Have you been to our refreshed website yet? Repost from @suyeon_foodie
-
Get 10% off your first order of matcha on our website when you use code SAVE10! Free Shipping on all orders >$20.🎁
-
Check our website for more - follow the link on the main page by clicking here 👉@MatchaMePlease
-
Matcha Me
#MatchaMe
https://MatchaMe.com.au
-
#抹茶 #matcha #matchatea#matchagreentea #greentea#greentealatte #matchalover#matchalatte #cutefood#lickyourphone #beautifulcuisines#onthetable #flatlay #handsinframe#huffposttaste #dessertoftheday#breakfastinmelbourne#melbournefoodie #melbournecafe#melbourneeats #melbournefood#breakfastinsydney #sydneyeats#sydneyfood #sydneyfoodie#sydneycafe #brisbanefoodie#perthfoodie
Matcha ombré latte, there’s nothing like it. Purchase your @matcha_maiden now and try it for yourself!
Matcha ombré latte, there’s nothing like it. Purchase your @matcha_maiden now and try it for yourself!
Just ignore all the trash in the background. I got to try this amazing Matcha latte “float” which had premium delicious matcha soft serve ice cream 🍨 MATCHA CAFE MAIKO and yes this is the right account. I insta sweets here. 😉 ⁣
⁣
Their new flavor is Kinako, which is a sweet yellow soy bean powder that tastes super nutty & comes with a honey like syrup. I used to be addicted!!! 😂 It’s not pictured but it was super delicious! ⁣
⠀⠀⁣
It was so hot Saturday in J-Town SF. This well worth the wait! And in my opinion.......it’s better than Uji time. <Runs away from all their fans> ✨ ⁣
⠀⠀⁣
Just ignore all the trash in the background. I got to try this amazing Matcha latte “float” which had premium delicious matcha soft serve ice cream 🍨 MATCHA CAFE MAIKO and yes this is the right account. I insta sweets here. 😉 ⁣

Their new flavor is Kinako, which is a sweet yellow soy bean powder that tastes super nutty & comes with a honey like syrup. I used to be addicted!!! 😂 It’s not pictured but it was super delicious! ⁣
⠀⠀⁣
It was so hot Saturday in J-Town SF. This well worth the wait! And in my opinion.......it’s better than Uji time. <Runs away from all their fans> ✨ ⁣
⠀⠀⁣
According to the author "Shawn Doyle" of the book known as "jumbstart your motivation " there are 10 foundations of motivation.And the last one is "live a life of balance" where he explain some areas  to make your life balance and the third one is "health\fitness". So i try to adopt these mini habits which i have learned from books. 😍
---------------------------------------------------------
Recently, I've started blogs reading which is one of the best rocket fuel. It expands my knowledge regarding a particular topic.Read more, observe more and focus on your goal. Love love love yourself because "The  most terrifying thing is to accept oneself completely."❤️ C.G.Jung
~زرقا بھٹی
#motivation #mindset #motivationalquotes #motivation💯 #mini #habittracker #habits #reads #bookshelf #bookaholic #bookaddict #tea #greentea #greentealatte #heathen #healthyfood #healthylifestyle #fitness #fitnessmotivation #fitnessgirl #blog #blogspot #shawndoyle #jump #jumpstartprogress #jumpstartoftheday #jumpstartjournal
According to the author "Shawn Doyle" of the book known as "jumbstart your motivation " there are 10 foundations of motivation.And the last one is "live a life of balance" where he explain some areas  to make your life balance and the third one is "health\fitness". So i try to adopt these mini habits which i have learned from books. 😍
---------------------------------------------------------
Recently, I've started blogs reading which is one of the best rocket fuel. It expands my knowledge regarding a particular topic.Read more, observe more and focus on your goal. Love love love yourself because "The  most terrifying thing is to accept oneself completely."❤️ C.G.Jung
~زرقا بھٹی
#motivation #mindset #motivationalquotes #motivation💯 #mini #habittracker #habits #reads #bookshelf #bookaholic #bookaddict #tea #greentea #greentealatte #heathen #healthyfood #healthylifestyle #fitness #fitnessmotivation #fitnessgirl #blog #blogspot #shawndoyle #jump #jumpstartprogress #jumpstartoftheday #jumpstartjournal
.
NO COFFEE☕️💕
.
念願のお店にやっと行けました🥰
.
店内も凄くお洒落だったし
グッズも可愛いのいっぱいあったー❤️
.
缶バッチ購入した😊💕
.
抹茶ラテ甘くて美味しかった!
.
次は涼平くん飲んでたHOT飲みたい🤤💓
.
#fukuoka #nocoffee #cafe #coffee #greentealatte
#福岡 #カフェ #念願の #行きたかったお店 #お洒落なお店
.
NO COFFEE☕️💕
.
念願のお店にやっと行けました🥰
.
店内も凄くお洒落だったし
グッズも可愛いのいっぱいあったー❤️
.
缶バッチ購入した😊💕
.
抹茶ラテ甘くて美味しかった!
.
次は涼平くん飲んでたHOT飲みたい🤤💓
.
#fukuoka #nocoffee #cafe #coffee #greentealatte
#福岡 #カフェ #念願の #行きたかったお店 #お洒落なお店
.
.
.
.
#matchalatte #latteart #latteartist #latteartvideo #cupfee #greentealatte
.
.
.
.
#matchalatte #latteart #latteartist #latteartvideo #cupfee #greentealatte
Along the way to making moves, you’ll run into unexpected turns and come across opportunities, ideas, processes you may never have expected. Take the turns and keep going. Embrace the lesson. And perhaps drink some green tea. 🍵 .
.
.
.
.
#nargisthewriter #greentealatte #coffeelover #meetings #detroit #whatsthebuzz #keepgoing #moveforward #dontlookback #nothingiswhatitseems #greentea #latte #greentealatte
Along the way to making moves, you’ll run into unexpected turns and come across opportunities, ideas, processes you may never have expected. Take the turns and keep going. Embrace the lesson. And perhaps drink some green tea. 🍵 .
.
.
.
.
#nargisthewriter #greentealatte #coffeelover #meetings #detroit #whatsthebuzz #keepgoing #moveforward #dontlookback #nothingiswhatitseems #greentea #latte #greentealatte
#smtown #smtowncoexartium #smtowncoex #coex #exo #shinee #singforyou #view #shineeclothes #shineestyle #shineecloset #fx #fxclothes #fxcloset #fxstyle #exojuice #boa #boacupcake #shineematchalatte #matchalatte #greentealatte #lemoncupcakes #cupcakes #applejuice
#smtown #smtowncoexartium #smtowncoex #coex #exo #shinee #singforyou #view #shineeclothes #shineestyle #shineecloset #fx #fxclothes #fxcloset #fxstyle #exojuice #boa #boacupcake #shineematchalatte #matchalatte #greentealatte #lemoncupcakes #cupcakes #applejuice
Chuukyoタピ活 ⑤ in 広重tea magic .
.
#チョコタピオカ #抹茶ミルク #タピオカ #カフェタイム 
#広重teamagic #アールグレイ#ロータスクラブ #lotasclub
#岐阜カフェ#タピ活 #お盆休み #greentealatte
Velvet cake ft. green tea latte ✍
.
.
#velvetcake #greentea #greentealatte #latte  #instafood
Velvet cake ft. green tea latte ✍
.
.
#velvetcake #greentea #greentealatte #latte #instafood
▫️
▫️
🌸お洒落でおいしいカフェでランチ
▫️
🌼The Grove on forest in CA
▫️
▫️
🌿Avocado toast(toasted seven grain, cream cheese, avocado, roasted bell peppers, arugula, red onion, goat cheese)
▫️
▫️
🌿Breakfast panini with applewood smoked ham, scrambled egg patty, cheddar cheese, wheat bread
▫️
▫️
▫️
▫️
▫️#カフェ #カリフォルニア #ランチ #美味しい #旅行 #ありがとう #暮らしを楽しむ #cafe #stylish #restaurant #california #lunch #greens #flowers #sandwich #fresh #yummy #healthyfood #avocado #balsamicvinegar #mozzarella #toasted #greentealatte #foodlover ##cozy #relaxing #foodporn #like4likes #photography #trip
▫️
▫️
🌸お洒落でおいしいカフェでランチ
▫️
🌼The Grove on forest in CA
▫️
▫️
🌿Avocado toast(toasted seven grain, cream cheese, avocado, roasted bell peppers, arugula, red onion, goat cheese)
▫️
▫️
🌿Breakfast panini with applewood smoked ham, scrambled egg patty, cheddar cheese, wheat bread
▫️
▫️
▫️
▫️
▫️#カフェ #カリフォルニア #ランチ #美味しい #旅行 #ありがとう #暮らしを楽しむ #cafe #stylish #restaurant #california #lunch #greens #flowers #sandwich #fresh #yummy #healthyfood #avocado #balsamicvinegar #mozzarella #toasted #greentealatte #foodlover ##cozy #relaxing #foodporn #like4likes #photography #trip

Contik is Instagram posts viewer.